Skip to content

Kysymyksiä+vastauksia osa 2

Kysymysvastauspostauksilla jatketaan! Tämän jälkeen on vielä yksi jäljellä-odottakaa vaan! Näitä on ihan hirmukiva tehdä-olette jättäneet ihan mahtavia kysymyksiä. Mennään sen pidemmittä puheitta suoraan asiaan! Omakuvaluonnos. Tykkään.


Mikä on sun lempikirjasi?

-Tämä on helppo. Taru Sormusten Herrasta. 


Paljon menee about rahaa meikkeihin kuukaudessa? Siis pelkät meikit, ei ihonhoito yms tuotteet.

-Ehheh, hehheh. Summa vaihtelee kuukausittain. Viimeisen puolen vuoden aikana se on vaihdellut 0-300€:n välillä. Keskiarvoksi sanoisin kuitenkin 50€. Viime aikoina on tosin tullut osteltua isompia paletteja, ja summa on ollut satasen molemmilla puolilla. 


Pöllöarmeijaa parin vuoden takaa.


Mitä herkkua voisit syödä vaikka joka päivä ja mitä et ikinä enää pistä suuhusi?

-Liitulakuja! Liitulakut on paras asia ikinä, ja niitä aitoja oikeita ei meinaa saada muualta kuin laivalta. Ehkä ihan hyvä niin… Sieniä en suostu syömään, en vain suostu. Yh. Enkä äyriäisiä, simpukoita sun muita. Yyy.

Mihin kosmetiikkatuotteeseen olet viimeksi pettynyt täysin ja miksi? 
Mitä mun pitää tehdä, että saan sut julkaisemaan videotuton vaikkapa sinulle tyypillisimmästä silmämeikistä? 😀


-HMMM. Pitää ihan miettiä. Ostin Halloweenin alla Grimasin superkalpean meikkivoiteen, ja vaikka se vaikuttaa alkuun tosi kivalta, ei se sovi iholleni ollenkaan. En tule sen kanssa toimeen, en sitten yhtään. Jos auringonvaloa joskus näkyisi, olisi videotuto enemmän kuin mahdollinen 😀 Eli järkkää mulle vapaa-aikaa ja luonnonvaloa, niin asia hoituu! 😀


Suunnittelin karhujuttuja!


Teetkö eka meikin ja päätät sen perusteella, mitä laitat päälle vai toisinpäin? Ja miksi tämä järjestys?

-Teen aina meikin ensin! En hirveästi mieti vaatteita- minulla on pukiessa aina ihan järkyttävä kiire, joten heitän yleensä päälle sitä mitä ensimmäisenä tulee vastaan. Melkein kaikki on kuitenkin mustaa…

Mitkä kolme meikkituotetta ovat sulle ehdottoman pakolliset, joita niitä ilman et selviä?
Entäs kolme kosmetiikkatuotetta?
Mikä on elämän tarkoitus?


-Haha, tää on helppo! Meikkipuuteri, ripsiväri ja huulipuna! Niillä pärjää jo pitkälle! Kosmetiikan puolelta taas hyvä perusputsari kasvovoide-tai öljy ja silmänympärysvoide. Mun mielestä elämän tarkoitus on elää. Ei siihen sen kummallisempaa tarvita. 😀


Jostainhan sen oli pakko lähteä liikkeelle…


Tuolla kysyttiin lempikirjaa, mutta mä kysyn, että mitä luet parhaillaan tai mitä luit viimeksi? Mitä pidit/pidät?

-Viimeksi taisin lukea Skotlantilaisia kansantaruja. Kirjan nimeä en  muista, mutta tykkäsin. Osa tosin oli kirjoitettu skottimurteella (voiko kirjoitettua sanoa murteeksi? Äää? En tiedä?) ja vaati vähän laajempaa tulkintaa… Mutta muuten tosi kiva ja kiinnostava kirja!

Kuinka usein meikkailet vain huvikseen? Ja kuinka suuri osa niistä päätyy blogiin?

-Viime aikoina harvemmin, kun on ollut sen verran kiireitä ihan kaikilla elämän osa-alueilla. Tavallisesti useamman kerran viikossa, ja näistä kokeilumeikeistä ainakin 85% päätyy blogiin jossain muodossa!


Yksi lapsuuden lempikirjoista <3


Mitkä on sun top 5 leffat?

-LoTR-trilogian lasken yhdeksi, joten se on eka. Sitten sanoisin Liikkuvan linnan, Totoron, Oopperan kummituksen ja Les Miserables. Ää, tää on hankala, 5 ei riitä mitenkään!

Jos vaikka kysyisin lempimusiikkiasi?
Millaista musiikkia kuuntelet ?

-Musiikkikysymyksiä oli kaksi, joten pistin ne suosiolla samaan. Kaikenlainen rock ja hevi ovat aivan erityisen lähellä sydäntäni, mutta olen musiikin suhteen aika kaikkiruokainen. Rap ei kuitenkaan oikein ole makuuni, eikä myöskään iskelmä. 


Sephora, New York, kesä 2012. Ah.


Mitä opiskelet? Mistä blogisi nimi on peräisin?

-Opiskelen tekstiilisuunnittelua! Blogin nimen väänsin Tolkienista inspiroituneena. Pähkäilin sitä pitkään, ja satuin lukemaan nimeä miettiessäni jotain wikiartikkelia Balrogista (Ai miksi? En itsekään tiedä. Koska voin?). Tekstin seassa vilahti pätkä ”shadow and flame” ja mieleni väänsi siitä nopeasti eyeshadow and flamen. Tadaa, blogin nimi oli syntynyt! 

Mitä videopelejä pelaat ja millä laitteella?

-Pääasiassa konsolilla. Meiltä löytyy PS3 ja PS4, sekä Xbox 360. Kaikilla olen pelannut. Tietokoneella olen pelannut jonkun verran, aikanaan Simsejä ihan hillittömällä tunteen palolla, sittemmin Teraa. Konsolilla sitten Dragon agea, Ni No Kunia (PARAS PELI IKINÄ), Skyrimiä (tosi vähän itse, koska oli lopulta kivempaa katsoa vierestä kun mies pelasi), Fableja, Fat princessia, Little big planetit ja perustekkenit, Soul Caliburit ja Injusticet. Meillä pelataan paljon, mutta itse olen mieluummin sivustakatsoja. 


New Yorkissa oli myös HBO:n kauppa. Ostettiin sieltä asioita.


Kuka on sun ehdoton kauneus ikoni?

-Apua miten vaikea kysymys! Muistan ihailleeni pienenä Tuulen viemää- elokuvassa näytellyttä Vivien Leighiä, joten sanon Vivien Leigh!

Saat käyttää enää vain yhtä meikkituotetta loppuelämäsi ajan, mikä se on?

-Hyvä perusmeikkivoide! Hääpuku-ja kengät ensimmäistä kertaa yhdessä päällä. Oli aika täydellistä.


Mikä on sun varhaisin muisto meikkeihin liittyen?

-Tämä ei oikeastaan ole ihan tarkka muisto, mutta olen nähnyt tästä kuvia joten leikitään että se kelpaa. Olen saanut 1-vuotissyntymäpäivilläni käsiini huulipunan, ja osannut levittää sitä suun alueelle. Ja lähiympäristöön. Tästä on kovin kauniita ja riemuntäyteisiä kuvia.

Onko sellaista meikkituotetta, jota et ikinä käyttäisi?

-On. Tästä esimerkkinä kaikki pähkinää sisältävät- allergiat ja silleen. 


Testasin häämeikkiä Yoda- kylpytakissa.

Mitä tekisit tai ostaisit, jos voittaisit lotossa?

-Heh, mulla on tällaista tilannetta varten hyvin tarkat suunnitelmat! 😀 Ostaisin ihan ensimmäisenä asunnon, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. Sitten ostaisin asunnot lähiperheelle. Lopuista laittaisin osan säästöön ja osalla hemmottelisin itseäni ja läheisiäni. Ja matkustaisin!

Ketä ihailet? Mistä saat inspiraatiota meikkilookkeihisi? 

-Äitiäni! Äiti on supernainen. Meikkeihin revin inspiraatiota vähän kaikkialta. Suurin osa ajatuksista tulee meikeistä itsestään, osan saan ympäristöstä. Inspiraatioksi saattaa riittää nätti väri, tai mielenkiintoinen hahmo leffassa/sarjassa/pelissä. Tein blogin alkuaikoina kokonaisen postaussarjan Dark Souls- pelistä!


Aloittelin aktiivista kynsien lakkaamista aikavälillä 2011-2012. 

Mitä meikkituottetta sinulla kuluu eniten?

-Puuteria. Jos tarkkoja ollaan niin meikkipuuteria. Käytän sitä sellaisenaan meikkipohjan tekoon, tai kiinnitän sillä nestemäisen meikkivoiteen. Sellainen löytyy käsilaukustani 24/7. 

Minua kiinnostaisi tiedä, mistä innostuksesi kosmetiikkaan on lähtöisin ja miten se on kehittynyt nykyiseen kosmetiikkafriikkeyteen?

-Heh, pakko myöntää etten tiedä. Olen aina, ihan pienestä saakka, tykännyt meikeistä ja kosmetiikasta ihan hirveästi, ja sitä on ihmetelty sukulaisnaisten toimesta kovasti. Äitini tai muut lähisuvun naiset eivät ole olleet erityisen kiinnostuneita kosmetiikasta kasvaessani, joten olen repäissyt sen itse jostain. Nälkä kasvaa syödessä, ja mitä enemmän meikkejä ja kosmetiikkaa tutkin, sitä enemmän niistä innostuin. Tällä tiellä ollaan, eikä paluuta selvästi ole. 😀

Mitä teet työksesi? Olen ymmärtänyt että suunnittelet asusteita, mutta onko päivätyösi jotain muuta? 

-Päivätyöni liittyy asiakaspalveluun, sen tarkemmin en lähde sitä blogin puolella avaamaan koska se ei liity blogiini tai kosmetiikkaan millään tavalla. 🙂


Mikä sai sinut kiinnostumaan bloggaamisesta? 
Jos sinun pitäisi valita 5 meikkituotetta, joista et luopuisi mistään hinnasta, mitkä ne olisivat? 
Mikä on parasta bloggaamisessa? 


-Eiköhän muiden blogien lukeminen ollut se pääsyy. Lukeminen oli niin kivaa, että ajattelin kirjoittamisen olevan vähintään yhtä kivaa. Ja onhan se! Lisäksi alkoi tuntua siltä että tarvitsen kipeästi jonkinlaisen kanavan meikki-intoiluni jakamiselle, lähipiiri kun alkoi kyllästyä jatkuvaan vouhkaamiseen. 
Listasin ylempänä jo kolme, eli meikkipuuterin, ripsivärin ja huulipunan. Kaksi lisätuotettani olisivat vaalea aurinkopuuteri ja värillinen kulmavaha.
Bloggaamisessa parasta on #purkkimafia. Ehdottomasti. Olen saanut blogin kautta ihania ja rakkaita ystäviä, ja saanut tutustua ihan mahtaviin tyyppeihin!

Kuten edellisessäkin vastauspostauksessa, tässäkin on kuvituksena satunnaisia kuvia! Tällä kertaa joukossa on enemmän vanhoja kännykkäkuvia kuin perhealbumikuvia. Joukossa on vanhoja luonnoksianikin! Jee!2 Comments

  1. Simssit (3) on parhaita, on vaan todella aikaa vievää se pelaaminen kun siihen hurahtaa aina niin totaalisesti 😀

    • Haha, niin on! 😀 En oo uskaltanut edes asentaa niitä uudelle koneelle, kun tiedän et sit menee kaikki aika niihin 😀

Vastaa