Skip to content

Kysymyksiä+vastauksia osa 1

Ensimmäisen kysymysvastauspostauksen aika! Yves Rocher-arvontapostaukseen tuli hirmuinen määrä ihania kysymyksiä, ja päätin jakaa ne kahteen eri postaukseen ettei mentäisi ihan kilometrimittoihin. Kopioin kysymykset tähän aika suoraan sellaisena kuin ne oli kommenttiboksiin kirjoitettu- joitakin saatoin lyhentää hiukan. Nimiä en tähän liitä, jokainen löytää varmasti oman kysymyksensä ja vastauksen siihen, eiks je?

Mennään pidemmittä puheitta kysymyksiin ja niiden vastauksiin!

Miten taiot kulmakarvoistasi niin upeat? Ovatko luonnostaan noin tuuheat vai käytätkö apukeinoja?

-Kulmani ovat luonnostaan mustat ja tuuheat. Yksittäiset karvat ovat pitkiä ja paksuja, ja kasvavat nyppimisestä huolimatta takaisin ihan järkyttävää vauhtia. Monelle riittää että siistii kulmia kerran viikossa- minä joudun nyppimään niitä ihan joka ikinen päivä. Yläasteen alkuaikoina taisin höylätä kulmistani osan pois (kyllä, olin idiootti) mutta kulmani toipuivat tästä rääkistä onneksi nopeasti. Meikkaan kulmani arkena, mutta vahvistan lähinnä jo olemassaolevaa, mitään ei oikeastaan tarvitse lisätä. Käytän hiukan kulmien omaa sävyä vaaleampaa kynää ja puuterimaista sävyä, sillä kulmien oman, mustan värin käyttö olisi hiukan liikaa omasta mielestäni.



Millaisia tuotteita sinä valitsisit tilaajille Livboxiin?Ajatuksella jokaiselle jotakin.

-HMMM. Tätä olen miettinyt monesti. Pidän Livboxissa eniten siitä että se sisältää usein sekä selektiivistä- että markettikosmetiikkaa. Pitäisin siis sen linjan samana, mutta jättäisin ostosten kylkiäisenä tulevat mininäytteet pois. Keskittyisin siis siihen että boksissa olisi ainakin yksi täysikokoinen tuote, useampi iso näytekoko sekä lisäksi jotain pientä ekstraa. Näytekoot saisivat olla mielellään ihonhoitoa, sekä seleä että markettipuolta. Täysikokoinen tuote voisi olla joko jokin yleisesti ottaen kaikille sopiva meikkituote (vaikka ripsiväri tai kynsilakka) ja lisänä näytekokoinen sävy huulipunasta- tai kiillosta! Meikkituote voisi vaihdella selen ja markettipuolen välillä-välillä voisi olla molempia. 




Mistä sie Ihanainen innoistuit (oot ehkä jossain raos kertonu täällä, menny ohi) blogin pidosta ja meikkaamisesta oikein tosissasi? 

-Heh, meikkaamisesta olen pitänyt aina! Oikein kunnolla innoistuin vuosien 2010 ja 2011 välillä, ja sen jälkeen into on vain kasvanut. Blogi alkoi kypsyä mielessäni 2011, ja 2012 keväällä se sitten alkoi painaa mieltä niin paljon että se oli pakko pistää pystyyn!

Kauanko olet meikannut?


-KAUAN. Ensimmäiset muistoni meikkileikeistä ovat tarha-ja ala-asteajoilta, jolloin leikin isotädiltäni saaduilla Yves Rocherin minikokoisilla huulipunilla. Ala-asteen loppupuolella kokeilin salaa äidin ripsivärejä ja meikkivoiteita (ja kaadoin Guerlain-meteoriitit lattialle- sen synnin muistan ikuisesti). Yläasteen puolenvälin jälkeen aloin meikkaamaan säännöllisesti, ja lukiossa homma oli jo vakiintunut. 



Mitä muuta harrastat kodin ulkopuolella?


-En juuri mitään. 😀 Olen kotihiiri ja harrastan mieluiten kotona. Ulkona käyn lähinnä lenkeillä, ja niilläkin harvoin. 

Mikä postauksistasi on oma suosikkisi, tai mistä olet erityisen ylpeä? 

Mitä/millaisia blogeja itse luet?

-Hmmm! Onpa vaikea valinta! En ole mihinkään postaukseeni ihan sataprosenttisen tyytyväinen-jälkikäteen tulee aina jotain mitä haluaisin muuttaa. Tällä hetkellä olen kuitenkin erityisen ylpeä eilisen postauksesta sen idean takia. Myös tämä on kovasti mieleeni.

Luen pääasiassa kosmetiikkablogeja, sekä suomalaisia että ulkomaisia. (blogin sivupalkista löytyvät kaikki bloggerin kautta seuraamani blogit!) Minulle tärkeintä on se että kirjoittajan persoona välittyy blogin kautta, ja että kokonaisuus on eheä. Kiinnitän huomiota tekstiin ja sen luettavuuteen sekä kuviin, mutta persoona on tärkein. Kosmetiikkablogien lisäksi seuraan myös muutamaa leivontablogia sekä käsityö- ja DIY-blogia. 



Paljonko sinulta kuluu päivittäin aikaa blogin kirjoittamiseen ja muiden blogien lukemiseen?


-Riippuu hiukan päivästä, mutta tiivistettynä voin sanoa että paljon. Välillä on päiviä jolloin en ajattele tai avaa blogia ollenkaan, mutta niitä on hyvin vähän. Omaan blogiin ja muiden blogien lukemiseen menee päivittäin useampi tunti. Teen kuitenkin samaan aikaan useampaa asiaa blogin eteen, joten en tee vain yhtä postausta per päivä. Käyn läpi ja otan kuvia, teen luonnoksia, kirjoittelen useampaa luonnosta valmiiksi, vastaan sähköposteihin (ja niihin kommentteihin…) ja hoidan muita juoksevia asioita.

Oletko jouluihminen? Jos olet, miten valmistaudut jouluun ja mitkä ovat lempiruokasi jouluna? 

Oletko jouluihminen ja miten vietät yleensä joulusi?

-Pistin nämä kaksi peräkkäin, jotta voin vastata niihin samalla kertaa. Olen harras jouluihminen, vaikken harrastakkaan hillittömiä koristemääriä tai muuta hypetystä. Joulun tunnelma ja henki ovat minulle tärkeitä ja rakkaita, ja odotan kyseistä juhlaa innolla. Lempiruokiani jouluna ovat riisipuuro (jota teen muuten itse ihan hitsin hyvin), kinkku ja kalkkuna asiaankuuluvine kastikkeineen sekä lanttulaatikko. En ole kalaruokien ystävä, joten niitä en itse syö vaikka niitä yleensä pöydässä muita varten onkin. Joulun vietän aina perheen kanssa. Sekä minun että mieheni perheet asuvat lähellä, joten yhteinen joulu on helppo järjestää. Tämänkin vuoden ohjelma on jo suunniteltu!


Onko sinulla jotain kestosuosikkituotetta, jota täytyy aina olla kaapissa?

-On, ehdottomasti! Lumenen vedenpitävän silmämeikin poistoaine on musthave, ja ilman Garnierin misellivettä en osaa olla. Urban Decayn silmämeikinpohjustaja on sellainen tuote jota on oltava aina vähintään yksi varastossa.

Mikä on sun suosikki leffa?


-Lasken koko Lord of the Rings-trilogian yhdeksi hitsin pitkäksi leffaksi, joten sanon sen! LoTR! 



Paljonko sinulta löytyy kotoa kosmetiikkaa?


-Ahhahhaa, paljon. Olen jemmannut kaiken aika hyvin, mutta paljon. Meikit ja kynsilakat asuvat omissa Helmer-lipastoissaan, ja muu kosmetiikka on erillisessä kaapissa. 


Saatko paljon kosmetiikkaa kokeiltavaksi?


-Saan jonkin verran. En omasta mielestäni paljon, ainakin jos verrataan isompiin bloggaajiin, mutta saan kyllä. Olen viime aikoina hiukan tarkkaillut saadun ja ostetun kosmetiikan määrää, ja muutamien blogijuhlien goodiebagien ansiosta saatua on nyt hiukan enemmän. Yleensä itse ostamaani on enemmän.




Mitä kettu sanoo? Oiskohan meillä aikaa treffata Tampereella?<3 

Mitä väriä inhoat, tai et mielelläsi koskaan käytä meikissäsi? 
Mitä huomenna tapahtuu? Mitä eilen tapahtui? Mitä tapahtuu nyt?

-Ahahaa. Kettu sanoo Ring-ding-ding-ding-dingeringeding! Gering-ding-ding-ding-dingeringeding! Gering-ding-ding-ding-dingeringeding! Meillä OLI aikaa treffata Tampereella, ja treffattiin! <3 En inhoa oikeastaan mitään väriä. Kirkasta sinistä en kovin usein silmämeikissä käytä, mutta sekään ei ole poissuljettu! Huomenna on töitä. Eilenkin oli töitä. Nyt lusmuan ja katson Frendejä!

Miten ja millä apuvälinein kuvaat tuotteita ja meikkejä, kun luonnonvaloa ei ole juurikaan tarjolla?


-En juuri kuvaa jos luonnonvaloa ei ole saatavilla. Jos on pakko kuvata, niin kuvaan kirkasvalolampun ja luonnonvalolampun yhteisvalossa. Nykyinen järjestelmä ei ole mikään paras mahdollinen, ja se hiukan ahdistaa. Uusi on työn alla.


Oliko se rakkautta ensi silmäyksellä? 

-Ei. Tavallaan. Oltiin molemmat heti kiinnostuneita toisistamme, mutta ei se rakkautta ollut. Ekojen treffien jälkeen tilanne oli sitten ihan toinen, mutta siinä vaiheessa oltiin jahdattu toisiamme jo puoli vuotta.


Mikä on lempi värisi asusteissa?


-Musta. Musta on aina paras.

Onko sulla tai perheessäsi ollut koskaan lemmikkieläimiä? Mitä harrastuksia sulla oli lapsena?


-Minulla oli ihan pienenä useampi kala. Myöhemmin minulla oli kilpikonna ja sisarellani gekkoja. (koko perhe on allerginen melkein kaikelle) Toisella sisarellani on nyt kilpikonna (joka oli viikonlopun pikkujoulujen tähtivieras) mutta muita lemmikkejä meillä ei ole. 

Harrastin koko peruskouluajan hyvin aktiivisesti taidetta kuvataidekoulun muodossa. Harrastin jonkin aikaa myös uintia. Olin(olen) myös todella innokas lukija. Muita harrastuksia minulla ei oikein ollut- kun en ollut koulussa tai kuviksessa, joko luin tai piirsin kotona. Niitä mitä harrastin, harrastin sitten aivan täysillä. 

Lupasin ilmoittaa tässä postauksessa arvontapostauksen voittajan, ja voittaja on arvottu ja häneen on otettu yhteyttä! Arpaonni suosi tällä kertaa kommenttia nro 3!


Postaus on kuvitettu satunnaisilla perhealbumista löytyvillä kuvilla!

 

15 Comments

 1. Ihania, suloisia kuvia!
  Mä epäilen, että kilppari vähän ihastui meihin. Se vilkuili koko ajan meitä siihen malliin. 😉

  • Hihii, kiitos! Heh, kilppari on aika naistenmies! Siellä se kovasti räpsytti teille silmiään! 😀

 2. Kiva lukea ja oppia sinusta enemmän 🙂 Ihania kuvia.
  Vaaleat hiukset sopii sinulle todella hyvin!

  • Kiitos! 🙂 Vaaleaan en usko ihan lähivuosina palaavani, mutta tykkään kyllä edelleen katsella vaaleita hiuksiani kuvissa. Kiva kuulla että tällaiset postaukset ovat mieleisiä, näitä on todella kiva kirjoittaa!

 3. Olipas kiva lukea tämä 🙂 ja hei, sulle sopii vaaleatkin hiukset älyttömän hyvin!

  • Hihii, kiitos! 🙂 Heh, ne kyllä sopi, mulla oli ne todella pitkään 😀 Enää ei tuntuisi yhtään omalta, mutta kivat ne on!

 4. Ihana postaus, kiva lukea 🙂
  Ja mikä ihana pikku Ilona kuvissa ♥ Sulle sopii kyllä vaaleet hiuksetkin todella hyvin 🙂

  • Kiitos, ihana kuulla! ^^ Näitä on tosi kiva kirjoittaa 😀

 5. Oi mitä kuvia! Ja oi mikä postaus <3 Ihana!

  • Hehee, kiitos 😀 Perhealbumikuvat on ihan parhaita! 😀 Meillä on niitä vielä paaaaaaljon jemmassa, katsotaan vaan mitä kaikkea mä vielä sieltä paljastan 😀

 6. Kiitos kivasta postauksesta! Hyviä kysymyksiä ja vastauksia. Pakko sanoa, että aamulla puhelimen näytöltä tihrustaessa toi eka kuva aiheutti meikäläiselle kunnon aivopierun. Aattelin, että onpa neidillä solakat jalat ja kappas, Ilona harrastaa balettia. Ei jessus sentään…

  • Hih, ei kestä! 🙂 Tätä oli todella mukava kirjoittaa- hyviä kysymyksiä oli tullut niin paljon! 😀 Hahhahaa, mun jalat on kaukana noin solakoista! 😀 Ja balettia oon harrastanut ehkä satubaletin muodossa vuonna nakki ja kuokka. 😀 Mun balettitaidot on Fantasian virtahepojen tasolla. 😀

 7. Mikä konna sun siskolla on? T. Kiinnostunut konnaihminen

  • Hävettää myöntää etten muista. Nelivarvasjotain on mun villi veikkaus!

 8. Varmana on nelivarvas, meidän Toivo on samaa lajia. <3 Harmittaa kunnen nähnyt häntä. Toivokin on jo talvihorroksessa ja mulla on konnaikävä.

Vastaa