Skip to content

Kuorintajuttuja Lushilta

Tein jokin aika sitten tilauksen Lushille, ja tässä olisi sen tilauksen sisältö! Mulla oli oikeasti tarve näille tilattaville jutuille. Se on HARVINAISTA. Tilaus koostui ihan vaan kuorintajutuista, koska niitä olin onnistunut kuluttamaan sen verran runsaasti.

ESAF_LUSH_TILAUS_1

Mulla oli kyllä edelleen vartalokuorintoja jäljellä, mutta ne ei olleet ihan mun juttuja. Rub rub rub kuulosti lupaavalta ja iso purkki sitä päätyi tilaukseen. Tilasin tän osittain senkin takia että tiedän että myös Mies hyötyisi tästä, eikä tän tuoksu olisi ihan niin selkeän naisellinen!

ESAF_LUSH_TILAUS_2

Ocean saltin taas tilasin ihan vaan sen takia että edellinen purkki tyhjeni. Ocean salt on mun HG -kuorinta, ja sitä pitää olla aina jemmassa. Tätä käytän ylivoimaisesti eniten kaikista mun kuorinnoista ja naamioista! Jotakin kertonee se että nyt on käytössä purkki nro neljä. Ostan aina tän isoimman tarjolla olevan purkin, ja sekin kuluu aika nopsaan. Myös Mies tykkää tästä!

ESAF_LUSH_TILAUS_3

Tilauksen mukana tuli kivana yllärinä pari kaupanpäällistä. Mavis on mulle uusi tuttavuus, vaikka oonkin Lushin kasvosaippuoita käyttäny. Mavisia en oo kokeillut aikaisemmin! Bohemian on ihan perussaippua, mutta tuoksu on ihana. Oon nuuskinut Bohemiania Lushin liikkeessä, mutta en oo kuitenkaan ostanut sitä. Kiva päästä kokeilemaan!

ESAF_LUSH_TILAUS_4

Rub rub rubia oon ehtinyt jo kokeilemaan pariin otteeseen, ja tykkääään. Tuoksu on kivan unisex, mutta jotenkin muuttuu naisellisemmaksi mun iholla! Tuoksu jää muuten sit aika vahvasti iholle. Ocean saltia oon kanssa käyttänyt koska TOTTA KAI mä olen sitä käyttänyt. Laitan sen yleensä nassulle suihkussa ja suunnilleen parin suihkukerran välein! Iho pysyy ihanan kirkkaana ja puhtaana OS:n kanssa.

Onko Rub rub rub tai Ocean salt tuttuja? Kertokaa hei teidän suosikkikuorinta! OS on aika lyömätön, mutta olis kiva kuulla jos tiedätte jotain muita hyviä!

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

6 Comments

 1. Rub rub rub on tuttu, en tosin siihen ihastunut ihan superisti. Rakeelliset naamakuorinnatkin ovat nykyisin vähän niin ja näin. Oon vanha, iho on herkistynyt! (Järkyttävää.)

  Lushin kasvosaippuat ovat kyllä ihan parhaita, Movista en olekaan vielä hiplaillut. Pitääkin käydä kurkkaamassa:)

  • Vanha! Oot mua nuorempi!! 😀 Mut tiedän tunteen. 😀 Iho herkistyy, mokoma!

   Noi naamasaippuat on kyl ihania! Mulla on ollut niitä useampi, ja nyt tekee mieli palata samalle linjalle uudestaan ^^

 2. Myy Myy

  RRR on ihana, mutta auta armias, jos iholla on mitään haavoja. 😡

Vastaa