Skip to content

Kun meikkikokoelma aarteilla kasvoi

Sain tilaisuuden auttaa bloggaajakollegaa pääsemään eroon vähälle käytölle jääneistä meikeistä,ja autoin varsin mielelläni. Rahallista korvausta vastaan sain älyttömän määrän aivan upeita ja ihania meikkejä,ja vielä merkeiltä joita en ollut päässyt ennen kokeilemaan. Kaikkia en saanut näihin kuviin mahdutettua (en edes yrittänyt,sillä halusin pitää jonkun järjen kuvissa) mutta tässä on osa uusista aarteistani. Osa niistä on päässyt jo käyttöön,ja kaikkia olen näperrellyt ja tutkinut onnessani.

Sugarpill on merkki josta olen tiennyt pitkään,ja yhtä kauan olen sitä halunnut päästä kokeilemaan-nyt pääsin. Näistä Flamepoint on ollut jo käytössä tässä meikissä!

Mad Minerals ja Everyday Minerals ovat myös tuttuja merkkejä,joita en ollut päässyt vielä kokeilemaan. Nyt pääsin!

Lienee sanomattakin selvää että olen aika riemuissani näistä. Koko postauksella ei ole mitään muuta varsinaista tarkoitusta kuin riemuta näistä. Jeee! 

Kaikki kunnia Pandalle näistä.

9 Comments

  1. Aaah, haluan hirveästi Sugarpillin Burning Heart-paletin.

  2. Huh, mikä ihana kasa 😀

    • On! Mulla on vieläkin sellainen typeränonnellinen ilme kun näitä räpellän 😀

  3. Mad Minerals <3 Oijoi, siitä se kosmehulluus ja värien käyttö silmämeikissä aikoinaan lähti :’). Pidä hyvä huoli muruista <3. Ihanaa nähdä ne hyvässä kodissa missä niistä on iloa! Hain tänään autotallista yhden ”meikkipöydän sisältö”-pahvilaatikon, katsotaan mitä sieltä löytyy :’D.

    • Ah,näillä on hyvä ja rakastava koti nyt! Kerro mitä löytyi :B

  4. Pizzaz(z?) on iiihhana näin btw <3. Siitä on omassakin blogissanikin silmämeikkikuva. Ja Mad Minerals-tägin ja Swatch-tägin alta löytyy aika monet swatchit näistä :). Sori mainostus :’D

Vastaa