Skip to content

Kun meikki jää minimiin

Vaikka meikkaaminen onkin yksi ehdottomista suosikkiajanviettotavoistani, ei inspiraatiota meinaa välillä löytyä millään. Menneenä viikonloppuna meikkasin poikkeuksellisen vähän, ja silloin kun meikkasin, pysyi meikin määrä minimissä. Keksityin hyvään pohjaan, neutraaliin(lähes olemattomaan) silmämeikkiin ja arkisiin mutta hiukan voimakkaampiin huuliin. Hyvin poikkeuksellista minulta- en muista milloin olisin viimeksi tehnyt tällaisen meikin! 


Meikkipohjana oli Consult Ladylta testiin saatu Mirabellan Pure Press-mineraalimeikkipohja sävyssä I, luomilla UDEPP:n lisäksi vain UD:n Bleach, ripsivärinä Make Up Storen Volume-mascara, poskilla Clarinsin Spiced Mocha ja huulilla Shiro Cosmeticsin It’s called love. Kulmiin laitoin vain kevyesti kulmakynää-ja vahaa. 


Olin laiska myös hiuksten suhteen, joten harjasin ne nopeasti läpi, kyllästin kuivashamppoolla, harjasin uudestaan ja pörrötin. 

Tällainen nopea ja helppo meikki oli todella tervetullutta vaihtelua! Olen painellut koko kesän nestemäisillä meikkipohjilla, joten Mirabellan mineraalipohja oli todella virkistävää vaihtelua- ja muistutti siitä miksi aikanaan rakastuin mineraalipohjiin niin palavasti. 

Tämän päivän meikki saattaa hyvinkin noudatella samaa kaavaa, ohjelmassa olisi nimittäin arvontapalkintojen postitusta (vihdoinkin! Anteeksi kaikille että ne menevät postiin vasta nyt- en ole työkiireiden takia ehtinyt postiin tätä ennen) ja puistohengailua. Jos hyvin käy, illalla tulee ulos vielä toinen postaus! Huomiselle olisi luvassa tarkempaa raporttia meikkihetkestäni Guerlainilla, sekä ihan yleisesti merkistä ja sen historiasta. Sen verran sanon jo nyt että olin häikäistynyt merkin pitkästä historiasta ja sen tuotteiden takaa löytyvistä tarinoista!

Nyt kerään kimpsut ja kampsut kasaan ja riennän ulos aurinkoon. Millaisia suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?

10 Comments

 1. Minunkin tekee nyt mieli meikata kevyemmin.
  Odotan innolla postausta Guerlain-hetkestäsi! <3
  Viikonloppu on vihdoin vapaa, joten aion nauttia ihanista ilmoista ja myös valokuvailla ja kirjoittaa blogia. 🙂

  • Kuulostaa ihan loistavilta suunnitelmilta, vielä näin jälkikäteenkin! Kevyt meikki tekee välillä hyvää ^^

 2. Oho! Aika ihana! Tosi jännää vaihtelua, kun tottunut aina näkemään sun luomet hyvinkin meikattuina. Very fresh (:

  • Kiitos! ^^ Tää tuntuu itsestäkin aina tosi jännältä, mutta tykkään kyllä tällaisestakin meikistä ihan hirveästi!

 3. Mä aion vaan olla, pieni kuume vaivannut pari pvä. 🙁 Jos vaikka saisi väripintaan, jos ei muuten niin itseruskettavalla. 😛

  • Sitä kuumetta on ollut selvästi liikkeellä-mua se vaivasi koko viikon! Mulla on itseruskettavarumba edessä 😀

 4. Pihahommia, auringossa lekottelua ja tietenkin, kynnet kuosiin maanantaiksi :-).

  • Kuulostaa ihan loistavalta!

Vastaa