Skip to content

Kun kello soi 5.30 aamulla- meikki

En ole aamuihminen. Kaukana siitä. En ole myöskään maanantai-ihminen. Olin siis enemmän kuin äkäinen kun maanantaiaamuna herätyskello soi kello 5.30 ja kotoa oli lähdettävä ennen puolta seitsemää. Jonkinlainen meikki oli kuitenkin pakko saada tehtyä, sillä näytin haudasta nousseelta niin aikaisin aamulla. 

Halusin päästä helpolla, joten tein mahdollisimman kevyen ja helpon silmämeikin kahdella sävyllä. Laveran Oriental Brown-paletti oli esillä pöydällä, joten päädyin käyttämään sen kullanruskeaa ja tummanruskeaa sävyä. 

Hyvin helppoa, hyvin nopeaa ja näytin kotoa lähtiessäni ihmiseltä. Olin suunnitellut aloittavani viikon värikkäämmällä meikillä, mutta tämä oli niin kovin, KOVIN paljon helpompaa! Tuntui muuten todella oudolta herätä näin aikaisin- vielä jokunen vuosi sitten heräsin joka aamu töihin puoli neljän aikaan ilman mitään ongelmia! 

Käytin muuten tässä kasvomeikissä Skin Best CC-voiteen kaverina Make Up Storen Dual Foundationia, ja saatoin vähän rakastua. Kyseisellä kombolla tuli juuri sopivan peittävää ja silti luonnollista jälkeä-lisätestit jatkuvat, mutta vaikuttaa enemmän kuin lupaavalta! MACin meikkipuuterini vetelee viimeisiään ja on jo siirtynyt eläkkeelle meikkipussista meikkipöydälle, ja Dual Foundation taitaa korvata vanhan meikkipuuterisuosikin mennen tullen.

Mitä pidätte maanantaiaamun kiiremeikistä? Omasta mielestäni tämä ajoi asiansa, mutta olisi voinut olla parempikin. Ehkä uusin saman meikin joku päivä nähdäkseni onnistuuko se paremmin kun on enemmän aikaa… 


Silmät:

-UDEPP
-Lavera Illuminating eyeshadow quattro Oriental Brown
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara
-IsaDora Color Correcting Concealer Anti-redness saatu

Kasvot:

-Biotherm Skin Best CC-voide Light
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Clarins Opalescence kasvopaletti saatu

Huulet:

-Shiro Cosmetics Tinted balm Who swallowed a star

4 Comments

  1. Tosi nätti hohde tuossa luomivärissä.

    • Niin kyllä on! Yllättävän hyvin tulee esille tolleen kuivana käytettynäkin!

  2. Mun 5.30 meikki ei tosiaan ois noin huoliteltu 😀 korkeintaan bb-voide ja peiteaine ja ripsari!

    • Hahaa, olin kyllä aika ylpeä tästä saavutuksesta! 😀

Vastaa