Skip to content

Kullasta hopeaan, pitkästä polkkaan

HOX! Blogi siirtyy uuteen osoitteeseen eyeshadowandflame.com 29.08.2016 alkaen, tervetuloa mukaan!  

Mun hiukset on olleet tällaiset vaaleahkot ja vähän kultaiset aika pitkään. Edellisestä kampaamovisiitistä on menny ainakin vuosi, ja hiukset on saaneet kasvaa aika rauhassa. Pituutta oli tullut, mutta latvat oli aivan jäätävää korppua aika runsaan lämpölaitteiden käytön takia. Tää kultainen sävy oli mulle tosi mieluinen, mutta halusin uutta. Pitkät hiukset oli kivat, mutta kamalan työläät ja näin kesällä ihan järkyttävän kuumat. Arvaatte varmaan jo otsikon (ja artikkelikuvan) perusteella mihin ollaan menossa? Jep, ei oo enää pitkää eikä kultaista. Kannattaa ottaa mukava asento NYT, tää postaus on pitkä.

Päätin tässä vähän aikaa sitten että mun aika kultakutrina vois olla tässä. Himoitsin harmaata polkkaa, ja löysin sille ihan älyttömän taitavan tekijän Painiityn Helmestä! Tutkiskelin kampaajavaihtoehtoja aika pitkään, ja päädyin Painiityn Helmeen ja ihan mahtavaan ja ihanaan Miraan ystävän suosituksen perusteella. Kaveri tiesi mistä puhui, Mira on aarre! Mulla on jo seuraava aika varattuna- en oo varmaan KOSKAAN varannu seuraavaa aikaa jo valmiiksi. Tähänki on vielä pari kuukautta aikaa, mutta jotenkin tieto siitä että se aika on tulossa tuo sellasta pientä kivaa intovipinää!

ESAF_HIUKSET_ENNEN_1

Katotaas nyt kuitenkin vähän sitä lähtötilannetta. Niinkuin sanoin, sitä pituutta oli tullut aika hyvin lisää. Väri oli vaalentunut kesän ja auringon ansiosta vähän lisää, ja omaa sävyä oli ainakin 10cm tyvessä. Aiempi väri oli tosi helppo ja lähellä tuota mun luonnollista sävyä. Oltiin viestitelty Miran kanssa jo hyvissä ajoin taistelusuunnitelmia mun hiuksia varten, ja päästiin lauantaina aika vauhdilla hommiin kun kumpikin oli tosi hyvin kärryillä siitä mitä lähdetään tekemään. Mira on Revlon Professionalin kouluttaja, joten muutosta lähdettiin toteuttamaan Revlon Professionalin tuotteilla.

ESAF_HIUKSET_ENNEN_2

Homma aloitettiin napsaisemalla hiuksista liika pituus pois. Tiedettiin hyvin millaista mallia lähdettiin leikkauksella hakemaan, joten turha pituus napsaistiin ennen vaalennusta ja värjäystä pois häiritsemästä. Mun pää tuntui heti kevyemmältä! Ihan parasta. Kun turhat oli saatu pois, lähdettiin vaalentamaan pituuksia. Tyvi jätettiin toistaiseksi rauhaan, koska se oli tarkoitus värjätä vaalennuksen jälkeen erikseen. Hoitamalla värjäys tässä järjestyksessä (vaalennus- tyvi tummaksi-harmaa sävy pituuksiin) saatiin väri liukumaan mahdollisimman saumattomasti ja siististi!

Pakko kyllä muuten antaa iso plussa Revlonille. Jännitin vähän tota vaalennustököttiä ja sen hajua (muistan hyvin edellisten kertojen aika pistävän ja vahvan odöörin), mutta tää Revlon ei haissut juuri yhtään! Kevyt tuoksu oli, mutta tosi mieto ja miellyttävä. Saan vahvoista hajuista todella helposti migreenin, joten arvostin tätä ihan superpaljon.

ESAF_HIUKSET_ENNEN_4

Päiviteltiin Miran kanssa mun hiusten yhteistyökykyisyyttä ton vaalentumisen ohelta aika reilusti, sillä ne vaaleni aika kivuttomasti ja vaivatta. Miran ammattitaidolla oli kyllä näppinsä pelissä ton onnistumisen osalta, sillä koko homma tehtiin tosi pienissä ja maltillisissa osioissa- ne edesauttoi aika suuresti. Mun hiukset oli myös olleet ilman mitään lisävärejä ainakin puolisen vuotta, ja lähtösävy oli itsessään jo vaalea. Jos alla olisi ollut esim. tummempi väri olisi homma ollut varmasti työläämpi. Ja hei, hiukset ei menny purkaksi, vaan oli käsittelyn jälkeenki edelleen pehmoiset ja siloiset!

Kuten jo edellä mainitsin, vaalennuksen jälkeen laitettiin tyveen tummempaa ja pituuksiin vaaleampaa harmaata. Sävyjen liittymäkohdat käsiteltiin vielä erikseen, jotta liukumasta saatiin mahdollisimman luonnollinen ja siisti. Olin tässä vaiheessa niin intopinkeenä uudesta väristä että vääntelin naamaa mitä erilaisimpiin virneisiin… :’D Kuivauksen ja leikkauksen viimeistelyn jälkeen pääsin hipelöimään uutta hopeanharmaata kuontaloani, ja olin aika sanaton. Tästä tuli UPEA.

ESAF_HIUKSET_JALKEEN_1

Kontrasti tuohon aiempaan pitkään ja kultaiseen lettiin on aika valtava, ja se on ihan mahtavaa! Oon aina viihtynyt parhaiten polkkamittaisissa hiuksissa, ja nää tuntuu niin oikealta ja hyvältä ja MINULTA etten ehkä kestä. Tää kevyesti A-mallinen polkka on ihan parasta. Mira föönasi mun hiukset ja kiharsi niitä kevyesti, ja näistä tuli just sellaiset rennon sotkukiharat kuin ajattelinkin! Mira pisti koko muotoiluhomman pohjaksi Revlonin kuitumuotovaahtoa, joka toi tosi kivasti hiuksiin nostetta.

ESAF_HIUKSET_JALKEEN_3

Tää harmaa on just niin ihanan monisävyinen ja moniuloitteinen kuin ajattelin, ja tän tarjoamat muuntelumahdollisuudet on ihan älyttömät. Tuo tumma tyvi tuo kivaa luonnollisuutta, ja tätä pituuksien sävyä pystyn itse säätelemään kotihoitotuotteilla! Mun sisäinen värikemisti odottelee jo mahdollisuutta päästä säätelemään tätä harmaan sävyä suuntaan jos toiseenkin, ja mulla on sitä varten jo muutama tuote valmiina. Kaikki väriä ylläpitävät naamiot tulee kyllä muutenkin tarpeeseen, koska haluan helliä tätä muutosprosessin läpikäynyttä lettiäni nyt kaikilla mahdollisilla hoitavilla ja kosteuttavilla asioilla! Sain kotiin kokeiltavaksi sekä tuon kuitumuotovaahdon että Revlonin kosteuttavan hoitoaineen, raportoin niistä vähän myöhemmin!

ESAF_GREY_FOX_2

Pesaisin viikonloppuna hiukset jo kerran ihan tieteen nimissä, ja lopputulos oli heti mielenkiintoinen ja jännä ja ihana. TÄÄ ON PARASTA. Tää harmaan sävy tuo mun kasvoille ihan eri tavalla väriä! Meikki näyttää ihan erilaiselta! Voin meikata mun kulmat vähän vahvemmin ilman pelkoa siitä että ne näyttää tosi oudoilta hiuksiin verrattuna! Vaatteita ei tarvii onneksi miettiä, käytän kuitenki vaan mustaa.

ESAF_LOTD_GREY_FOX_6

Tää on paras asia mitä oon tehny mun hiuksille pitkään aikaan. En voisi olla onnellisempi! Mun hiukset on kevyemmät ja hallittavammat, näitä on ilo laittaa ja kihartaa ja nää on ihan hävyttömän siistin väriset. Mira, KIITOS vielä, sait uuden kanta-asiakkaan!

Käykäähän hei kurkkaamassa Painiityn helmen verkkosivut, facebook ja instagram ja menkää käymään ihan paikan päällä jos osutte Espoon suunnalle. Suosittelen ihan koko sydämestäni!

Värimuutos,leikkaus ja Revlon Professionalin tuotteet saatu blogiyhteistyönä.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

29 Comments

  • No eikö ookkin ^^ Oon aivan älyttömän onnellinen näistä, kannatti!

 1. Oot sä Ilona upee <3 Kaikenlaisilla hiuksilla. Mutta täytyy sanoa, että noi harmaat on MAGEET.

  • Ihihii kiitos ^^ <3 Mut joo, nää on MAGEET. Todellakin mageet! Ja oon ihan onnessani kun saan leikkiä näiden kanssa ja säädellä tota harmaan sävyä kotona- ihan mahtavaa!

 2. Heidi Heidi

  Toi väri on aivan upee! Ihana! Sopii sulle tosi hyvin, tuo jotenki sellasen chic-fiiliksen suhun!:)

  • Oi kiitos, ihana kuulla! Toivon aina kamalasti että olisin chic, mutta en koskaan ole- hyvä jos nää tuo vähän sellaista fiilistä! 😀

 3. Todella onnistunut muutos! Mielestäni sulle sopii kylmä sävy paremmin kuin lämmin ja tää on kyllä ihan loistava nyt <3

  • Kiitos! ^^ <3 Oon vierastanut kylmiä värejä tosi pitkään, mutta nyt ne kyllä iski ja kovaa. 😀

 4. Upea väri ja leikkaus! Sopii sulle todella hyvin 🙂

  • Kiitos, ihana kuulla! ^^

 5. Sopii sulle TODELLA hyvin! 5/5!

  • Jesjesjes, kiitos! Kannatti selvästi! 😀

 6. Vavavoom! Smoking hot ja sillee. Huippu muutos! ?

 7. Sirkutes Sirkutes

  Kyllä Mira osaa! Painiityn Helmi on vaan mahtava paikka <3

  Ja noi hiukset, voiko olla täydellisemmät? <3

  • No siis. Mira TODELLAKIN osaa! Nää on täydelliset, Helmi on täydellinen, ah. <3

 8. Tää on niin upee, sä oot upee! 🙂 <3

  • Kiitos, ihana! <3 Ja hei, SUN hiukset on kans upeet, SÄ oot upee! 😀

 9. Myy Myy

  Näyttää todella hyvältä <3_<3

  • No niiiiii-i! ^^ <3 Nää on JÄNNÄT!

 10. Upee väri!! Sopii sulle todella hyvin ja kyllä, tää malli vaan on niin sun 😀 Mullakin hiukset on nyt aika lailla samassa mitassa kun sulla oli, hirveästi tekisi mieli leikata pitkä A-linjainen polkka <3 Kasvatan nyt kerrankin kuitenkin pitkät, sitten voi taas pätkäistä 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Kiitos! ^^ Tää malli tuntuu kyllä ihan älyttömän omalta ja niiiin hyvältä 😀

   Tsemppiä kasvatusprosessiin! Sulle kyllä sopii myös se pitkä malli ihan superhyvin, eli älä ainakaan vielä luovuta vaikka polkka houkuttelisi! 😀

 11. Tuo on niin upea <3 Tervetuloa kerhoon, harmaassa on vaan hyvä olla ja polkassa kanssa 😉

  • Kiitos <3 Tää muutos oli kyllä paras päätös pitkään aikaan. 😀 Tää on hyvä kerho, en aio lähteä tästä ihan heti! 😀

 12. Maarit Maarit

  Heti tuli mieleen että sun pitäs tehä uus Witcher-meikki Geraltina! 😀 Sopii todella hyvin, nyt alkoi itseänikin himottamaan harmaa kuontalo…

  • ilona ilona

   No siis TODELLAKIN!! 😀 Mietin tätä itsekkin, mutta nyt kun sitä ehdotti joku muukin mun on PAKKO. 😀

 13. Niin upea lopputulos!!! Harvoille ihmisille OIKEASTI sopii tuo harmaa, mutta sun kohdalla siitä ei ole epäilystäkään 😉

  • ilona ilona

   Kiitos, sinä ihana!! <3 Oon kyllä tykännyt tästä itse ihan älyttömästi, eli tosi kiva kuulla että se sopii 😀

 14. Aivan SAIIIIRAAAN ihana tukka ja sopii sulle täydellisesti! <3

Vastaa