Skip to content

Kuivashampoosuosikki

PERJANTAI. Kyllä muuten tuntuu siltä että tällä viikolla on tehty töitä. Herätyskellon torkku on ollut niin kovalla käytöllä että ihan hävettää, ja aamuinen vaatteiden päälleheitto on loppuviikosta ollut sen verran epätoivoista ja surkuhupaisaa katsottavaa etten tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Peiteaine on ollut jokapäiväisen meikin tärkeimpiä osia, ja sitä on käytetty runsaasti. Mies on naureskellut puoliunisena vaimonsa aamuhäslälle ja sitä seuraavalle jupinalle. Kahvia on kyllä juotu aamuisin hämmentävän vähän, välillä ei ollenkaan! Tosin silloin kun tuota jumalaista nestettä on juotu, on määrä ollut noin puolen litran (eli ison Tanssi- mukin) luokkaa…Kaikki huijauskeinot ulkoisen olemuksen freesaamiseen ovat olleet käytössä, ja lempparituotteet ovat osoittaneet tällä viikolla parhauttaan useampaan kertaan.

Yksi näistä lemppareista on ehdoton kuivashampoosuosikkini, KMS:n Hair Play Makeover Spray. Makeover Spray on hintatasoltaan (hiukan alle 30e) sieltä tyyriimmästä päästä, mutta ihan jokaikisen siihen käytetyn pennoisen arvoinen. KMS:n Hair Play- sarja on muutenkin minulle kovin mieleinen (tekstuuria ja tuuheutta jei!), ja sarjan tuotteita löytyy hiustuotehyllyltäni muuuuutama. Makeover Spray on sarjan tuotteista kuitenkin se jonka olen ostanut uudestaan, joten se olkoon ensimmäisenä esittelyvuorossa!

ESAF_KMS_MAKEOVER_SPRAY_1

Kuivashampoot ovat muutenkin mielestäni varsin mainioita tuotteita, ja käytän niitä arkena runsaasti ihan hiusten muotoiluun. Hiukseni ovat puhtaana aika liukkaat ja raskaat, ja haluan niihin tekstuuria ja rakennetta. Kuivashampoolla toiveeni on varsin helppo toteuttaa, joten niitä löytyy kätköistäni aina useampia erilaisia ja useammalta eri merkiltä. Pitkitän mielelläni myös hiusten pesuväliä kuivashampoon avustamana mahdollisimman pitkäksi, ja erityisesti siihen käyttötarkoitukseen Makeover Spray on täydellinen. Makeover Spray antaa hiuksille hiukan rakennetta, mutta esim. Batisten kuivashampoiden kaltaista jämäkkyyttä tällä ei ilman yliannostusta saa. Makeover Spray onkin mielestäni parhaimmillaan nimenomaan hiusten rasvaisuuden poistossa, ja Makeover Sprayn avulla hiukset näyttävät ja TUNTUVAT aikuisten oikeasti puhtailta ja pestyiltä.

ESAF_KMS_MAKEOVER_SPRAY_2

Makeover Sprayn tuoksu on raikkaan hedelmäinen, hyvin samanlainen kuin sarjan suolasuihkeessa. Spray tuntuu suihkutettaessa hiukan viileältä, ja on selvästi valkoista jos sitä suihkuttaa liian läheltä tai liian paljon kerralla. Suihkutan itse Makeover Sprayn osioittain hiuksiin, ja möyhin kaiken lopuksi kohdilleen sormin. Jos hiustenpesusta on enemmän kuin pari yötä (hiustenpesusta, ei suihkusta. Kyllä täällä pesulla sentään käydään) suihkin sprayta ihan joka paikkaan. Jos esim. otsis tai tyvi on jostain syystä rasvoittunut nopeasti yön aikana tms, riittää muutama suihkaus Makeover Sprayta noihin pieniin epäkohtiin poistamaan kaikki merkit lähmäisyydestä. Toki nuokin suihkaukset pitää möyhiä paikalleen, mutta koko päätä ei ole pakko käydä läpi!

ESAF_KMS_MAKEOVER_SPRAY_3

Hiusten pikapuhdistukseen ja raikastamiseen Makeover Spray on ihan ykkönen, mutta jos haluan tekstuuria, se ei ainakaan omassa käytössäni ihan riitä. Jos haluan kuivashampoon jolla saan tuntuvaa ja näkyvää tekstuuria, nappaan käyttöön jonkun Batisten useista ihanuuksista. Jos en halua käyttää Batistea mutta kaipaan tekstuuria enemmän kuin Makeover spray voi tarjota, yhdistän sen saman merkin kuivavahasuihkeeseen ja kasaritason tuuheus on taattu.

Löytyykö teiltä kuivashampoolempparia? Mitä muuten odotatte kuivashampoolta? Itselleni se lähmäfiiliksen poisto on ykkösvaatimus, ja kaikki muu on sitten kivaa lisää!

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

10 Comments

 1. Tää KMS hiipii hiljalleen mun vakuuttuneisuusalueelle. En muista testanneeni sarjan tuotteita koskaan, mutta aina kun luen näistä jotain, nyökkäilen hymisten. Mulla on meneillään tavaradieetti ja yritän mahdollisuuksien mukaan käydä läpi käyttämättömien purkkien varastot joko käyttöönottoperiaatteella tai sitten muille jaellen, mutta HETI kun se viidakko on selätetty, palaan keissiin KMS.

  • Kannatan! Keissi KMS on äärimmäisen hyvä ja toimiva. Mä tutustuin merkkiin jo aikaa sitten, ja nyt käyttöön on hiipinyt aika kiitettävä määrä sarjan tuotteita. Tykkään, suosittelen!

 2. Henni Henni

  Tuota täytyy kokeilla. Lempparini on L’Oréal techni Art:in kuivashampoo ja second Day hairspray tuomaan tuuheutta. Tykkään batistestakin, mutta joskus se tuntuu vähän liiankin puuteriselta. Ensisijaisesti haluan että kuivashampoo saa hiukset tuntumaan ja näyttämään puhtailta, tuuheuttava ominaisuus on plussaa.

  • Jos haluat nimenomaan tuota puhtaudentuntua, niin tykkäät KMS:stä varmasti! Pitää laittaa itselle muistiin tuo L’Oreal, vaikuttaa lupaavalta!

 3. Täytyypä kokeilla tätä, tähän asti olen käyttänyt vain 4Reasonsin hiuspuuteria, joka on ihan jees, mutta ei tietenkään puhdista tukkaa. Olen muutenkin jäänyt vähän rannalle tästä kuivashampoo-aiheesta, kun en ole koskaan oikein syttynyt koko idealle. Hiuksiin suihkutetttava ja jätettävä tökötti, joka kuitenkin muka puhdistaa hiuksia… No, kaikkea täytyy kokeilla paitsi sukua ja kansantanhuja.

  • Kokeiluun vaan! Eihän nää nyt suoraan puhdista, mutta saa hiukset tuntumaan ja näyttämään puhtaammilta. Ja se on välillä kovin tervetullutta. 😀 Kokeilun suhteen oikea asenne! 😀

 4. Oi, ihan uusi merkki mulle! Kuivashampoon suurkuluttajana täytyy kyllä koittaa tätäkin :).

  • Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! ^^ Tätä saattaa saada minipulloissakin(ehkä, en oo satavarma, oon sellaisen jostain saanut) ja sillä voisi olla kätevä testata!

 5. Hei tää vois olla sit just passeli mulle! En kaipaa tekstuuria tippaakaan, hiukseni on luonnostaan karheat, paksut ja tuuheat. Kuin hevosen jouhet. 😀 Kuivista kuitenkin kaipaan ettei tarvi tätä hiusryteikköä joka päivä jynssätä.

  • No niin, tää on selvästi ihan sun juttu! 😀 Ostoksille mars! Tällä ei tuu sitä tekstuuria nimeksikään, eli muuten voit olla ihan luonnontilassa hiusten osalta!

Vastaa