Skip to content

Kosteudenkestävää tuuheutta

IsaDora marssitti huhtikuussa kauppoihin uuden, kosteutta kestävän ripsivärin. Olin innoissani, sillä minä ja IsaDoran ripsivärit ollaan oltu aika hyvä yhdistelmä- IsaDoran ripsivärit ovat kaikista kokeilemistani ehdottomia suosikkejani. Tällä kertaa en kuitenkaan lähtenyt testaamaan ripsiväriä heti julkaisun yhteydessä, vaan odottelin ensin jonkin aikaa muiden arvioita ja mielipiteitä. Kuulin ripsiväristä kuitenkin pelkkää hyvää, ja mielenkiinto sen kuin vaan kasvoi. Testattavahan sitä uutuutta oli.

ESAF_ISADORA_VOLUME_LASH_STYLER_MASCARA_1

Heti ensimmäisenä pistin merkille hopeaisen ulkoasun yksinkertaisilla mustilla yksityiskohdilla varustettuna. Kovin siistiä ja omaan makuuni sopivaa! Edellisen ripsarin kapean ja solakan pakkauksen jälkeen tämä oli mukavaa vaihtelua. Isosta korkista sai koosta huolimatta helposti kiinni, ja korkki sopi mukavasti käteen. Tykkään!

ESAF_ISADORA_VOLUME_LASH_STYLER_MASCARA_2

Itse ripsiväriharja on isohko kumiharja. Tämänkaltaiset harjat ovat suosikkejani koosta huolimatta! Kumiharjat ylipäätään ovat kovin kivoja, joten tämä oli luonnollisesti miellyttävä yllätys. Isohko harja vaati hiukan totuttelua, sillä ennen tämän käyttöönottoa olin käyttänyt suhteellisen pientä ja kapeaa ripsiväriharjaa. Erehdyin ottamaan ripsivärin käyttöön harvinaisen väsyneenä arkiaamuna, ja onnistuin levittämään väriä muuallekin kuin ripsiin. Onneksi kaikki käyttökerrat tuon yhden erehdyksen jälkeen ovat olleet menestyksekkäitä. Isolla harjalla ripsiväriä tulee yhdellä levityksellä varsin kiitettävä määrä, ja jälki on sopivan luonnollista. Useammalla kerroksella tulee selvästi enemmän tuuheutta, mutta itse olen viihtynyt ihan yhdellä kerroksella. Iso mutta tarkasti eroteltu harja levitti ripsivärin tasaisesti ihan joka paikkan ja erotteli ripset siististi.

ESAF_ISADORA_VOLUME_LASH_STYLER_MASCARA_4

Ripsivärimassa oli heti korkattaessa kermaista ja pehmeää. Massa oli oikein käyttistä heti alussa, mutta se parani mielestäni hiukan kun ripsiväri oli ollut jonkun aikaa käytössä. Koostumus oli sopivan jämäkkää jotta taivutukset pysyivät ripsissä. Ripsiväri nosti ripsiä ilman taivutuksiakin oikein kiitettävästi. Volume Lash Styler ei ole vedenpitävä tai lämpimällä vedellä poispestävä ripsiväri, mutta se kestää kuitenkin hyvin kosteutta. Sade tai itku ei saanut ripsiväriä valumaan, vaan vaadittiin ihan kunnon vesipesua tai ulvontaa että väri lähti leviämään ja poistumaan. Omassa käytössäni Volume Lash Styler ei varissut, vaan kesti hyvin koko päivän suttaamatta!

ESAF_ISADORA_VOLUME_LASH_STYLER_MASCARA_5

Yllä taivutetut ripset ilman ripsiväriä, alla kevyt kerros Volume Lash Styleria. Ripsiin tulee pituutta ja tuuheutta, mutta sopivan maltillisesti. Isolla harjalla sai aikaan hyvinkin tarkkaa jälkeä, ja ripsivärimassan sai vaivatta pienimpiinkin ripsiin.

ESAF_ISADORA_VOLUME_LASH_STYLER_MASCARA_6

Vaadin ripsiväriltäni suhteellisen paljon- haluan pituutta ja tuuheutta, mutta luonnollisen näköisesti. En halua vedenpitävää ripsiväriä, mutta odotan että ripsivärini kestää jonkin verran säätä ja kosteutta. Ripsiväri ei saa varista, ja pakkauksen pitää olla kiva ja siisti, ja korkin sellainen että ripsivärin levitys on helppoa. Erilaset vänkyrävarret vain ärsyttävät. Volume Lash Styler vastasi kaikkia vaatimuksiani, ja täytti ne vaivatta. Jouduin heittämään rakkaan ripsivärini pois, se kun sattui olemaan taannoin potemani silmätulehduksen ainoa uhri. Uusi on ostoslistalla kunhan olen saanut ripsivärivarastojani karsittua.

ESAF_ISADORA_VOLUME_LASH_STYLER_MASCARA_3

Volume Lash Styler pääsee jaetulle suosikkisijalle samaisen merkin All Day Long Lash- ripsivärin kanssa, joka on ollut aika ehdoton suosikkini 38- ripsareiden joukosta. Vaikkei Volume Lash Styler olekaan 38- ripsari, on se silti hyvä ja kestävä, ja saa aikaan omaa silmääni miellyttävää jälkeä. Tykkään, jatkoon!

Hintaa IsaDoran Volume Lash Stylerilla on noin 19,90 euroa, ja sen pitäisi löytyä aika lailla kaikista IsaDoraa myyvistä kaupoista!

Mitä mieltä olette Volume Lash Stylerista, oletteko testanneet? Mitä TE vaaditte ripsiväriltänne?

Postauksen tuote saatu blogin kautta.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

6 Comments

 1. Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta tuotteelta! Tuon voisi ostaa testiin mun lempparin rinnalle! 🙂 mun suosikki on ollut kaksi vuotta lorealin false lash wings waterproof, joka tekee kaiken mitä haluan: tuuheat ja pitkät ja pitkään taivutettuna kestävät ripset 🙂

  • HMM, en olekkaan tuote L’Orealia kokeillut! Pistän muistiin, kuulostaa lupaavalta!

 2. Vandaalia Vandaalia

  Mulla on tää tälläkin hetkellä käytössä ja olen kyllä tykännyt 🙂 Kestää koko päivän ilman varisemista tai suttaantumista, mikä on ehdoton valtti. Lisäksi tätä tosiaan saa helpostikin kerrosteltua ripsiin, itse kun tykkään hieman tuuheammasta lopputuloksesta. Hyvä ostos on kyllä ollut 🙂

  • Jes! ^^ Tää on kyllä kertakaikkisen mainio. Melkein tekisi mieli ostaa uusi varastoon, että voin sitten korkata heti kun on noi muut käytetty :’D

 3. Päivi Päivi

  ”Eksyin” sattumalta blogiisi, kivoja juttuja! Ihastelen tuota luomiväriäsi noissa kuvissa, kertoisitko mitä olet laittanut luomillesi 🙂 t. Päivi

  • Onpa ihana kuulla, kiitos! ^^ Toivottavasti viihdyt!

   Näissä kuvissa luomilla oli kerrostettuna useampaa Maybellinen The Nudes- paletin sävyä!

Vastaa