Skip to content

Kosmetiikkalahja Hänelle

Juhlistimme rakkaan Miehen kanssa syyskuussa kolmatta hääpäiväämme. Emme ostaneet lahjoja, emmekä muutenkaan juhlistaneet päivää sen erityisemmin. Halusin kuitenkin yllättää rakkaani jotenkin, koska kyseessä oli erityinen päivä. Miesraukka on jatkuvasti aikamoisen kosmetulvan alla, ja jaksaa kuunnella jatkuvalla toistosyötöllä tulevaa höpinääni ja säätöäni kotosalla. Päätin että nyt kyllä mies ansaitsee jotain omaa ja kivaa. Olen ostanut Miehelle lahjaksi aiemmin vaikka mitä (koruja, pelejä, hyvää viskiä jne) joten ideoita piti hiukan hakea. Kun kuulin että miesten oma Livbox on jälleen kerran tulossa, päätin että se olisi tällä kertaa lahjavalintani. Tarkoitus ei ollut hankkia mitään suurta tai ihmeellistä, mutta jotain sellaista mistä olisi käytännön iloa ja joka olisi iloksi arjessa.

ESAF_TANGLE_TEEZER_INVISIBOBBLE_FOR_HIM_3

Miesten boksi on tälläkin kertaa kertaluontoisesti tilattava, ja myynnissä rajoitetun ajan. Miesten boksi on tullut tällä viikolla myyntiin, ja se toimitetaan marraskuun alkupuolella sopivasti isänpäivän aikoihin! Harkitsin jo toisenkin boksin tilausta, isänpäivälahjaksi siis… Olisi nimittäin aika kätevä lahja! Miesten boksin kertatilauksella on hintaa 19,90€, ja boksin arvo tulee todennäköisesti olemaan reilusti yli tuon hinnan. Boksi sisältää miehille suunnattua kosmetiikkaa, eli Miehellä tulee olemaan jännät paikat kun hän pääsee tutkimaan omaa yllätyslaatikkoaan. Mies on ihmetellyt hiukan huvittuneena omaa Livbox- riemuani (viimeisimpänä se bloggaajaboksi- ah, se oli upea. Siitä sitten myöhemmin) mutta huvituksen läpi on paistanut pieni mielenkiinto tuota mustaa yllätyslaatikkoa kohtaan.

ESAF_MIESPOKSI_1

Ajattelin ensin etten kertoisi Miehelle tästä yllätyslaatikosta ollenkaan, vaan hän saisi ihmetellä omalla nimellään saapuvaa yllätyslaatikkoa (lahjatilauksen valitessa laatikko tulee nimenomaan lahjansaajan nimellä, jei!). No, totesin kuitenkin etten pystyisi pitämään salaisuutta sisälläni, innoissani kun olin. Mies sai siis ylläolevan ”lahjakortin” ja tiedon siitä että yllätysboksi olisi tulossa lähitulevaisuudessa. Halusin kuitenkin että Mies saisi tiedon lahjastaan hääpäivän lähettyvillä eikä reilusti sen jälkeen. Nyt rakkaallani on jotain kivaa odotettavaa, ja sain hoidettua lahja- asian aika hitsin kivuttomasti simppelillä tilauksella.

ESAF_MIESBOKSI_1

Miesten boksin pääsee tilaamaan suoraan tästä! Me jäädään odottelemaan Miehen boksia innolla. Muistakaahan tämä miehinen yllätysboksi kun harkitsette esim. isänpäivälahjaideoita!

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

2 Comments

  1. Oon kerran tilannut tän miehelle, ja hän yllättyi oikein iloisesti! Tein vielä niin, että en kertonut paketista mitään etukäteen vaan hän kävi ihan itse sen hämmentyneenä hakemassa 🙂

    • Oo, miten kiva! Mä en osannut pitää tätä yllätyksenä, mutta nyt on ainakin herralla jotain odotettavaa. 😀

Vastaa