Skip to content

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri tulee taas!

Voi kuulkaa, se tulee taas! Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri, nimittäin! Olen ollut mukana jokaisessa järkätyssä kalenterissa, ja on ihan älyttömän kivaa olla taas kerran osana tätä ihanaa perinnettä. Minä ja Myy jaetaan luukku, ja ollaan jo suunniteltu kivaa teemaa omamme ympärille!
Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri on ollut useampana vuonna mun ainoa joulukalenteri. Oon ollut siitä erikoinen kosmetiikkabloggaaja, etten oo aiemmin hankkinut mitään kosmetiikkakalentereita. Gasp! Järkyttävää, tiedän. Tänä vuonna tilanne on toinen, sillä sain The Body Shopilta ihan järjettömän ihanan kalenterin (jonka Emma on esitellyt täällä)! Myönnän helistelleeni jokaisen luukkurasian läpi, mutta en ole mennyt googlailemaan kalenterin sisältöä. Enkä ole avannut yhtäkään luukkua! Oon aivan äärimmäisen kärsimätön tyyppi, joten tää on multa suunnatonta mielenlujuutta. Sain myös Maybellinelta Baby Lips- kalenterin! Sekin vaikuttaa jännältä!

Mun viimeinen ja kolmas joulukalenteri tuli myös Viilis-Petenä tunnetulta Viilankantoluvan Petralta. Pete tiedusteli olisinko kiinnostunut vaihtamaan hänen kanssaan kosmekalentereita- itse tehtyjä sellaisia, siis! Olin heti messissä, ja Pete teki vastaavan myös Sallan kanssa. Vaihdettiin kalentereita eilen kun purkkistytöt oli täällä viettämässä pienimuotoisia pikkujouluja, ja EN EHKÄ KESTÄ kun tuo mun kiiltävän kultaisia paketteja täynnä oleva kalenterikassi on JÄNNÄ! Pete kielsi mua ravistelemasta ja hypistelemästä luukkuja etukäteen, etten rikkoisi vahingossa mitään. Tähän mennessä (on mennyt noin 24h) en ole hypistellyt vielä mitään. En oo myöskään spoilannut Petelle yhtään mun sille tekemän kalenterin luukun sisältöä! Sekin on suoranainen ihme. Mä oon siis niitä tyyppejä jotka ei voi järjestää miehelleen yllätyssynttäreitä, koska möläyttäisin sen salaisuuden itse noin paria kuukautta ennen juhlia. Tässä on kuulkaa henkistä kasvua havaittavissa.

Mutta palataan vielä siihen Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriin! Alta löytyy kaikki kalenteriin osallistuvat blogit kätevästi oman päivänsä luukkuihin merkittynä. Olkaahan valmiina joulukuun ensimmäisenä päivänä!

1. Nails1820 & Charlotta Eve

2. Henna V & High & Light

3. Smoky Eye Candy & Dazzling Glow

4. In this part of town & Hannamaria

5. In this Light & My personal Galaxy

6. All The Little Royals & Laura Salo

7. Pakolliset – tai ainakin melkein! & Elinaeveliina

8. Kultainen kynsilakka & Blinger Shimmer

9. The Queen of Glitter & Deathlicious Kisses

10. The Diary of a Shopaholic & Neiti Minttukihara

11. Miss Aria & Ripsarit poskilla

12. Dioriina & Charming Nails

13. Kissis & Wasting Lifestyle

14. RiaG Beauty Blog

15. Life and Other Disasters & Beauty Highlights

16. DIXI & Polish This!

17. Gently Out Of Time

18. Nutturapää & Eyeshadow and Flame
19. Laurantaina

20. The Domino Effect

21. Better Nail Day & Nonnula

22. Keyword: Love

23. Elämää smykkinä

24. Löydät luukun jokaisesta kalenteriin osallistuneesta blogista!

Minkälaisia joulukalentereita olette hankkineet tänä vuonna?

Vastaa