Skip to content

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 12

joulukanteri_1

Heeeeei! Tervetuloa Kauneusbloggaajien joulukalenteriin luukkuun nro 12! Se aukeaa tänään myös Lazy Dynamite- blogissa hiukan myöhemmin, kannattaa kurkata myös Nekun tontille! Eilisen luukku aukesi sekä Hannan että Nannan blogeissa, olettehan katsoneet ne jo?

ESAF_WINTER_VIXEN_LOTD_2

Oma luukkuni sisältää tänäKIN vuonna meikin. Olen tehnyt meikkipostauksen kalenteriin joka vuosi, ja päätin jatkaa tätä jo pieneksi perinteeksi muodostunutta tapaa. Olin kuitenkin ihan hukassa meikki- idean suhteen- mitä ihmettä tekisin? Jotain jouluista joo, mutta miten? MITEN? Kysyin tätä Annalta, ja Anna tarjosi heti ihan mahtavan idean. Anna on muutenkin todellinen ideanikkari! Käännyn aikasta usein Annan puoleen jos sormi menee suuhun. Kaikki kunnia Annalle!

ESAF_WINTER_VIXEN_LOTD_3

Anna ehdotti aika suorilta käsin talvista Lumikkimeikkiä. Meikki sai Annan toimesta aika sukkelasti työnimen ”Winter Vixen”, ja sitä lähdin noudattamaan. Talvisuus olisi teema, meikkipohjan tulisi olla mahdollisimman siisti ja huulten ihan ehdottomasti punaiset. Nämä yksityiskohdat mielessäni lähdin kokoamaan meikkitarvikkeita, ja huomasin aika pian toteuttavani ihan samaa meikkiä jonka olen tehnyt nyt muutaman kuukauden aikana jokaisiin pikkujouluihin joihin olen osallistunut. Pienillä muutoksilla, mutta silti.

Lähdetään liikkeelle meikkipohjasta! Sen pohjalle lähdin tekemään koko meikkiä, joten sen piti olla just eikä melkein. Päädyin sekoittamaan Guerlainin meteoriittimeikkivoidetta MACin Prolongwear nourishing- meikkivoiteeseen, jolla sain aikaan aiiiikas täydellisen pohjan meikille. Peiteaineena toimi UD, ja meikin kiinnitin Lumenen irtopuuterilla. Pientä korjailua tein Everyday Mineralsin Semi-mattella!

ESAF_WINTER_VIXEN_LOTD_6

Sain muuten ujutettua meikkiin mukaan muutaman MACilta hankkimani uutuustuotteen! Silmämeikin pohjana oli MACin Paintpot sävyssä Stroke my ego. SME:n päälle kasasin Amber x9- paletin sävyjä, ja häivytykset tein MACin One to watchilla. Varjostussävyn kaivoin Tarten Tartelette- paletista, ja sisänurkassa hohtava glitter on Make- up Studion Jewel Effects Shine- glitterjuttu.

ESAF_WINTER_VIXEN_LOTD_8

Varjostuksena toimi Tarten Power Player, ja rajauksena samaisen merkin Fashionista. Kulmissa Anastasia Bewerly Hillsin Blonde ja L’Orealin Brow Artist Plumper. Ripsissä L’Orealin kaksivaiheinen False Lash Superstar, joka on viime aikoina ollut ykkösvalintani jos olen kaivannut vähän näyttävämpiä ripsiä!

ESAF_WINTER_VIXEN_LOTD_9

Poskille toin punaa MACin A little lusty- poskipunalla, joka on UPEA, syvä ruosteenpunainen. Ja ihan älyttömän pigmenttinen, joten överit on aika helppo tehdä… Korostuksena MACin Lightscapade ja Guerlainin aarremeteoriitit.

ESAF_WINTER_VIXEN_LOTD_10

Huulille valitsin sen ainoan punaisen huulipunan jota edes harkitsin, eli MACin Ruby Woon. Minulla on aika monta muutakin punaista huulipunaa, mutta työn alla on joulumeikki, valitsen ehdottomasti huulilleni Rubyn. Ja kun kerran tein toisintoa niistä aiemmista meikeistä, oli Ruby ehdoton valinta- se on ollut huulilani ihan jokaisissa pikkujouluissa. Nyt kaipasin kuitenkin jotain ekstraa, joten laitoin Ruby Woon päälle kevyesti MACin Riri Woo- kiiltoa.

ESAF_WINTER_VIXEN_LOTD_11

Mitäs pidätte? Onko tämä ”winter vixen?” Taidan tehdä aika tismalleen saman naaman vielä ainakin yksiin juhliin- pidän tästä itse sen verran paljon!

Millaisella meikillä olette juhlineet tämän vuoden pikkujouluja?

Muistakaahan että huominen luukku aukeaa Murmiksen ja Rian blogeissa! Ja ppsssst, täällä kurkitaan huomenna mun eleven- tilausta!

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Eden, MAC Paint Pot Stroke my ego, MAC Amber x9, Tarte Tartelette, Make- up Studio Jewel Effects Shine, L’Oreal False Lash Superstar saatu, Anastasia Beverly Hills brow Wiz medium brown + Dipbrow pomade Blonde, L’Oreal Brow Artist Plumper Blonde saatu

Kasvot/Face: MAC Rose Fix +, MAC ProLongwear Waterproof Nourishing NW15, Urban Decay Naked Concealer Fair Neutral, Lumene irtopuuteri saatu, Everyday Minerals Semi- matte base N2, NYX Blush Taupe, MAC A little lusty, MAC Lightscapade, Guerlain Meteorites Flocons Enchantés saatu

Huulet/Lips: MAC Ruby Woo, MAC Riri Woo Lipglass

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

16 Comments

 1. FF FF

  Oi tuo huulipuna – upea sävy <3!

  • Ruby Woo on rakkautta, ja Riri Woon kanssa se on <3!

 2. Noora Noora

  Täydellinen! <3

 3. Upea meikki! 🙂 Punahuulimeikki on mun suosikkimeikki ikinä! <3

  • Kiitos! <3 Punaiset huulet on aina niin upea säväys meikkiin kuin meikkiin- pitäisi käyttää punaista useammin!

 4. ALL HAIL ANNA!! Haha ei vaa tää on upea!

 5. Pakko kyllä vielä sanoa, että toi meikkipohja on kyllä oikeasti TÄYDELLINEN. Siis huh. Ja noi huulet. Toteutus enemmän kuin täys kymppi!

  • Hehee, kiitos! Ja joo, toi pohja. KYLLÄ. Toi on ollut mun lempparikombo viime aikoina, jotenkin ihan perfekto!

 6. Oi, miten kaunis meikki! Rakastan tota huulipunaa sulla 🙂

  • Kiitos! ^^ Toi huulipuna on kyllä todellinen aarre 😀

 7. Liisa Liisa

  Voi tuo Riri Woo <3 <3

Vastaa