Skip to content

Kolmen värin Inglot-kokeilu

Ostin jo vuoden alussa kymmenen napin Inglot-paletin, jonka täytin ostohetkellä puolilleen. Valikoin palettiin tarkoituksella itselleni hiukan vieraampia värejä- sellaisia, joita en varmasti omistaisi jo ennestään. Palettiin päätyi muutama Rainbow-sävy sekä terrakotan, kylmän pinkin ja violetin sävyjä. 

Sunnuntaina päädyin testailemaan muutamaa paletin sävyistä, ja päätin yhdistää terrakottaa (D. S. 609), pinkkiä (613) ja violettia (615). D.S 609 pääsi sisänurkkaan, luomivakoon ja kevyesti kulmaluulle, 613 keskelle luomea ja 615 varjostukseksi. 

Alkuinnostuksen jälkeen kiinnostus meikkiin kuitenkin lopahti- se oli mielestäni vain ihan kiva, joten en viitsinyt jatkaa sitä myös toiseen silmään saakka. Nyt kuvia katsellessa en kuitenkaan ymmärrä tätä päätöstä, sillä pidän tästä meikistä nyt ihan älyttömästi! Pakko siis luultavasti tehdä tämä uudestaan ja jatkaa ihan loppuun saakka, sillä nyt en voi olla miettimättä millainen valmis lopputulos olisi voinut olla. 

Pidän näistä kolmesta sävystä ihan älyttömästi! Pohdinkin jo tapoja käyttää näitä ihan arkimeikeissä- hiukan kevyempänä versiona tällaiset sävyt toisivat kivasti lisäväriä meikkiin. 

Loppuuko teillä joskus into kesken meikin? 

Silmät:

-UDEPP
-Inglot DS 609
-Inglot 613
-Inglot 615
-IsaDora Inliner kajal Blond
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-Make Up For Ever Smoky Extravagant mascara saatu

8 Comments

 1. Mahtavaa kun kokeilet uusia lookkeja ja värejä rohkeasti :).

  • Parhaani yritän! 🙂

 2. Ruu Ruu

  Ei yhtään mun värejä, mutta toi on älyttömän nätti kokonaisuus 🙂 ja kyllä lopahtaa joskus into, sit se on vaan naaman pesu, ja pelkällä ripsivärillä liikenteeseen 🙂

  • Kiitos! 🙂 Heh joo, välillä se naaman pesu on ainoa vaihtoehto 😀

 3. Eih, mä haluan nähdä tän koko kasvoilla, joten jään odottamaan lisäkuvia. 😉

  • Heh, nyt on siis pakko uusia tämä 😀

Vastaa