Skip to content

Kolmen värin Inglot-kokeilu 2.0

Lisää värimeikkejä, jei! Tein tämän tasan saman meikin jo jokin aika sitten, mutta silloin meikkasin vain yhden silmän. Kuvatkin olivat aika kökköjä… Pidin kuitenkin meikin väreistä ja ideasta sen verran että päätin tehdä siitä uusintaversion, ja tällä kertaa ihan loppuun asti ja kunnolla. 

Värit ovat samoilla paikoilla kuin viimeksikin- terrakotta sisänurkassa ja häivytyssävynä, pinkki keskellä luomea ja violetti varjostuksena/luomivaossa. 

Ai että tykkään tästä. Tykkään kovasti. Olen viime päivät yrittänyt keksiä tekosyytä tehdä tämä meikki ihan ihmisten ilmoille menoa varten- tässä en ole vielä lähtenyt kotoa. Mieli teki! Olen pähkäillyt ja pohtinut vappumeikkiäni, ja tämä on yksi varsin varteenotettava vaihtoehto. Vappua varten saattaisin lisätä vielä glitteriä- ja ehkä rajauksen! Ja huulille vielä kiiltoa ja ja ja… Onneksi tarkoitus olisi olla vappuna kotosalla-tai maksimissaan kaveriella, niin ei tarvitse häpeillä jos naama muistuttaa liikaa riikinkukkoa tms.

Huulille laitoin MACin ihanaista Rebeliä, joka tuntui sopivan tähän täydellisesti. Meinasin aluksi laittaa jotain oranssia/punaista huulipunaa, mutta Rebel oli omasta mielestäni juuri oikea valinta! Poskille pääsi rakas MACin Fever, joka sekin oli kuin tätä varten tehty.


Kun vertaa eiliseen sinisävyiseen meikkiin, on tämä ainakin omasta mielestäni onnistuneempi. Kokonaisuus on hallitumpi ja yhtenäisempi- mitä nyt silmässä alaluomella on pieni huti. Niin oudolta kuin se saattaakin kuulostaa, olin tässä enemmän kotonani kuin edellisessä meikissä!

Tällä viikolla olisi muuten luvassa jännäkynsiä- tällä hetkellä kynsilläni on tummaa superglitteriä ja oranssia neonlakkaa- hyvin jännä kombo. Jännä. Hyvin jännä. 

Mitä pidätte tästä 2.0- meikistä? 

Silmät:

-UDEPP
-Inglot DS 609
-Inglot 613
-Inglot 615
-IsaDora Inliner kajal Blond
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-Make Up For Ever Smoky Extravagant mascara saatu


Kasvot:

-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-MAC Blush Fever

Huulet:

-Yves Rocher Flawless lip liner 
-MAC Rebel

10 Comments

  1. Kaunis meikki ja kyllä tuo Rebel tuohon sopii kuin nyrkki silmään 😀

  2. Ihana meikki ja tuo huulipuna! Upea! 🙂

  3. Upea, mun on pakko aina katsoa uudestaan, että tulinko sun blogiin. Olin varmaan ehtinyt jo tottua niihin murrettuihin meikkeihin. 😀

    • Hahaa, kiitos! 😀 Tämä oli kieltämättä aika radikaali muutos! 😀

  4. Ihana meikki! Ja höpsis, vappuna kuuluuki vetää vähän överit vaikka menis ihmisten ilmoille. 🙂 Mää ainakin aijon kehitellä jotain hauskaa vappuaatoks ku meen työharjotteluun. 🙂

    • Kiitos! 🙂 Meillä taitaa vappu mennä ihan kotosalla, mutta taidan silti tehdä jotain kivaa 😀

Vastaa