Skip to content

Kolme hahmoa

Törmäsin sunnuntai-iltana Instagramissa hauskaan haasteeseen. Innosta pinkeänä puuhatessani unohdin tietty tykätä löytämästäni haastekuvasta joten lähde on nyt MIA. Tein kuitenkin haasteen ihan hirveällä innolla, ja haluaisinkin haastaa nyt teidät siihen mukaan!

ELI. Kuvaile itseäsi kolmella fiktionaalisella hahmolla. Hahmot voi olla peleistä, leffoista, kirjoista tai mistä vaan, kunhan ne kuvaa just sua.  Ei mitä haluaisit olla, ei miltä ajattelet näyttäväsi, vaan ne kolme jotka kuvaa just sua ihmisenä.

Tiesin heti omat hahmoni. Siis HETI. Ne oli jotenkin aivan päivänselviä, ja kun kerroin Miehelle haasteesta ja valinnoistani niin herrakin nyökytteli että joo-o, aika paikkansapitäviä on.

esaf_kolme

Tässä on kuva suoraan mun Instasta! Aloitetaan vasemmasta ylänurkasta. Vanha kunnon Sam tuli mulle heti ensimmäisenä mieleen. Oon ollut harras Tolkien-fani VUOSIA, ja muistan että samaistuin Samiin jo ala-asteella kun luin trilogian ensimmäisen kerran läpi. Sam on mun silmissä edelleen se tarun oikea sankari. Samin arvot ja toimintatavat on hyvin lähellä mun omia, näin btw! Samin tapa suhtautua asioihin on hyvin muntyyppinen.

Molly Weasley oli mielessä heti Samin jälkeen, ja Mollyyn samaistun Samiakin enemmän, niin monella tasolla etten osaa edes kuvailla. Luotan siihen että minut paremmin tuntevat ymmärtävät. Molly kuvaa minua täydellisesti-perheelle omistautunut, rakastava, lämmin ja tarvittaessa raivoisa.

Viimeiseksi hahmokseni valitsin Liikkuvan linnan Sophien. Sophie on tunnollinen ja kunnollinen, huolehtiva ja varautunut. Sophiesta löytyy kuitenkin tarvittaessa impulsiivisuutta ja päättäväisyyttä!

Olisi ihan älyttömän kiva kuulla mitkä teidän kolme hahmoa olisi! Löytyykö samoja? Tää oli mun mielestä jotenkin kamalan mielenkiintoinen ajatus, nää hahmot kuvaa yllättävän hyvin niiden valitsijaa!

Vastaa