Skip to content

KIRJOITTAJA

Moikka!

Oon Ilona, 28 vuotta, ja kirjoitan Eyeshadow and flame -kosmetiikkablogia.

Blogi on perustettu keväällä 2013, ja sen pääaiheena on ollut alusta saakka kosmetiikka. Kirjoitan blogia hartaan harrastelijan näkökulmasta. Otan kosmetiikan vakavasti, mutta kirjoitan kieli poskella ja tunteella.

Meikit ja värikosmetiikka on erityisen lähellä mun sydäntä, ja jaan meikkituotoksiani blogissa aika suurella innolla. Vuosien saatossa (ja iän karttuessa ehe hehe) myös ihonhoidosta on tullut entistä tärkeämpää ja kiinnostavampaa, ja se on näkynyt myös blogin puolella. Lakkaan kynsiäni hirveällä tohinalla ja oon kerännyt vähintään 500 lakan kokoelman, joten myös kynnet on blogissa esillä. Hiusten kanssa oon kamala tumpelo, mutta blogissa vilahtelee aika ajoin myös hiusjuttuja vähintään tuotesuositusten muodossa!

Oon hirveä haaveilija ja haahuilija, ja innostun kamalan helposti asioista. Oon nörtti, J.R.R.Tolkien -fani, Star Wars -tyttö, kovan luokan videopeli-intoilija ja pitkän linjan historia-ja mytologiafani. Kerään muumimukeja, tykkään söpöistä ja vaaleanpunaisista asioista mutta pukeudun aina mustaan. Musiikkimakuni on hyvin laaja, mutta kunnon räminärock, hevi ja metalli on mun suosikkeja.

Olen hyvin sosiaalinen introvertti, eli viihdyn hyvin ihmisten kanssa mutta tarvitsen hyvin paljon omaa hiljaista aikaa.

En syö kalaa, aikuisten ruokaa, pähkinöitä (ne tappaa), mereneläviä enkä muita ällöjä juttuja. Tykkään marengeista, suklaasta, jätskistä, liitulakuista ja perunamuussista. En juo alkoholia. Muumilimu on parasta.

Mut saa kiinni jättämällä viestiä kommenttikenttään, tai heittämällä sähköpostia sivupalkista löytyvään osoitteeseen!

Kiva että eksyit tänne <3