Skip to content

Kiitollinen ja onnellinen

Viime viikko oli yhtä maanantaita. Ainoat todelliset valonpilkahdukset olivat loppuviikon puolella, muuten koko viikko oli yhtä epäonnistumista. Päätinkin että tämä viikko aloitetaan positiivisella energialla ja käydään läpi iloisia ja mukavia asioita.

Hankalan viikon ansiosta jouduin käymään läpi asioita, sekä hyviä että huonoja. Hyviä olikin loppujen lopuksi enemmän, ja niitä tuli viikonloppuna koko ajan lisää. Sunnuntai-iltana totesin olevani väsymyksestä sun muusta huolimatta hyvin onnellinen, ja päätin listata asioita jotka tätä onnellisuudentunnetta ovat olleet aiheuttamassa. Negaaminen (johon sorrun pessimistinä aivan liian usein) lähtee vaan positiivariasenteella, joten tässä sitä olisi, oikein roppakaupalla. 

Minut tekee onnelliseksi:

-Perheeni. Pieni, tiivis ja uskollinen. Toista ei jätetä, ei vaikka mikä tulisi. Äkämököä, pientä kinaa sun muuta riittää, mutta loppupeleissä kaikki puhaltavat aina yhteen hiileen. Kuvaan perhettäni Liloa ja Stitchiä lainaten sanalla Ohana, sillä ohana tiivistää kaiken mitä perheestäni ajattelen. Onko Ohana vieras termi? Googlaa. 
-Mieheni. Tämä parrakas ja nauravainen sankari on kulkenut mukanani kohta kymmenen vuotta, ja kestää edelleen itkupotkuraivareitani, höpinääni, sählinkiäni ja juttujani. Uudehko asia on jatkuvasti kasvava kosmetiikkakokoelmani, jota tämä maskeeraajan poika sietää varsin ihailtavasti. Tänä viikonloppuna rakas mieheni oli myös suurena apuna #purkkimafian pikkujoulujen järjestämisessä, ja jaksoi kannustaa ja tukea minua kun itseltä alkoi jo usko loppua. Mieheni on muuten suuri syy siihen että ylipäätään kirjoitan blogia. Herraseni kannusti minua kun suunnittelin blogiani, sen sisältöä ja nimeä, ja antoi sen viimeisen tärkeän sysäyksen. Ilman häntä en kirjoittaisi nyt tätä enkä olisi tavannut rakkaita mafialaisiani. Kulta, tiedän ettet lue tätä, mutta kiitos.-#purkkimafia. Tämä viikonloppu näytti jälleen kerran miten hyvin kosmetiikkabloggaajat pitävät yhtä. Järjestin innolla juhlia yli kolmellekymmenelle bloggaajalle, ja viikon mittaan yhä useampi asia meni penkin alle. Lauantaina näytti jo siltä että saan unohtaa juhlat, mutta toisin kävi. Koen saaneeni kosmebloggaajien keskuudesta kavereiden lisäksi ystäviä, joihin luotan muutenkin kuin vain blogimaailman osalta, ja osa näistä ihastuttavista yksilöistä auttoi minua pelastamaan juhlani. Näitä naisia näen aina mielelläni, ja he ovat mielestäni paras asia mitä olen lyhyen blogiurani aikana saanut. 
-Lukijani. Olen ollut viime aikoina huono kommentteihinvastailija syistä x, y ja z, ja silti te olette siellä. Kommentit ovat ihania, tärkeitä ja kannustavia, ja nautin suunnattomasti kanssanne käydyistä keskusteluista kommenttiboksin puolella! Jokainen teistä on tärkeä, sekä hiljaiset seuraajat että kommentoijat. Teidän takia tämä on kivaa. <3
-Lyylin kieli. Ja Lyyli.

-Totoro-kalenteri. Kyllä, siirryin kevyempiin ja materialistisiin asioihin. Mieheni oli jokin aika sitten Tukholmassa, ja toi pyytämäni meikkipaletin lisäksi mitä ihanimman yllätyksen Totoro-kalenterin muodossa. Minut pidempään tunteneet tietävät palavasta rakkaudestani Hayao Miyazakin elokuviin, ja ihan erityisestä mieltymyksestäni Totoroon. Mieheni tuoma kalenteri on kaukana perinteisestä paperikalenterista- on Totorohahmoja, magneettiosasia ja vaikka mitä kivaa ja söpöä. Nyt Totoro ja toverit ilahduttavat minua meikkipöytäni ääressä ihan joka ikinen päivä, ja mielialani paranee joka kerta kun vilkaisen sitä.
-Vice 3. Materialismilla jatketaan. Urban Decay on yksi ehdottomista suosikkimerkeistäni, ja seuraan UD:n julkaisuja aika tarkasti. Jos jotain uutta on tulossa, tiedän siitä. Tiesin siis Vice 3:sta jo hyvän aikaa sitten, ja tiesin heti haluavani sen kokoelmaani. Vice 2 oli upea, ja kolmosversiossa oli paranneltu useampia asioita. Lisäksi värit olivat iiiiihhhania, ja paletti kevyempi jajajaja… No, halusin. Mennäviikolla sitten sain tämän aarteen vihdoin käsiini, ja kova odotus ja haaveilu palkittiin. -FaceOff. Huippusarja, huippukaudet. Maskeerauksesta on siis kyse, ja olemme koukuttuneet tähän sarjaan mieheni kanssa oikein urakalla. Konseptisuunnittelusta kiinnostunut mieheni seuraa innolla sarjaan osallistuvien ideoita ja suunnittelutyötä, ja minä hekumoin kilpailijoiden meikkitaitoja ja tekniikoita. Winwin-tilanne molemmille.
-Frendit Netfixillä. Klassikkosarjan kaikki kaudet ilmestyivät jokin aika sitten Netflixille, ja olen katsellut sarjaa ihan alusta asti riemulla. Itse asiassa koko onnellisuusajatus tuli sieltä- kuten Rachelilla, myös minulla on taikapapuja. Tajuaa ken tajuaa.
-Riisipuuro ja glögi. Koska joulu.

Tässä mentiin nyt syvällisistä ja isommista asioista pieniin ja yksinkertaisiin. Paljon jäi puuttumaan, mutta päätin listata vain ne jotka olivat päälimmäisenä mielessä. Palataan huomenna kunnolla blogijuttuihin ensimmäisen kysymysvastauspostauksen JA arvontavoittajan muodossa!

Mistä asioista te olette tällä hetkellä kiitollisia ja onnellisia?

Kuvituksena on satunnaisia Instagram-kuvia sieltä täältä, joissa näkyy muutamia ilonaiheita!


Osa postauksessa näkyvistä tuotteista on saatu ystäviltä. Ystävät saatu blogin kautta.

23 Comments

 1. Ystävät ovatkin aikamoinen provisio blogin kirjoittamisesta. 🙂 Pusuja, olet ihana! <3

  • Niin ovat! ^^ Pusuja itsellesi, sinäkin oot ihana! <3

 2. ”Ystävät saatu blogin kautta.” En kestä, sä saat NIIN PALJON kamaa blogin kautta. Koska tää sponsoroitu hapatus oikein loppuu?

  • No hei, siis tuskin Ilona on PYYTÄNYT näitä varta vasten?? Tiesitkö, arvon Petra-muumi, että joskus bloggaajille vaan lähetetään asioita ihan kysymättä? Joku kerta vaan ovikello soi ja siellä on oven takana kosmetiikkaystävälähetys odottamassa. Sitten keitetään teetä, otetaan ystävästä instakuva ja laitetaan #purkkimafia-tagi.

  • Tätä todellakin tapahtuu! o_O

  • Elisa, etkö sä ajattele nyt yhtään lapsia????1

  • Mä oon kyllä nyt tosi pettynyt tähän.

  • Myy Myy

   On varmaan tosi kiva, kun ystäviä tunkee ovista ja ikkunoista, kun moni muu joutuu ostamaan ne ihan omalla rahalla..

  • No mut sentään kerroin rehellisesti että blogin kautta oon saanu! En mä sille mitään voi että ne vaan haluaa roikkua mun seurassa!

 3. Hyvän mielen postaus, oli kiva lukea:)

  • Ihana kuulla, se oli tarkoitus! ^^

 4. Mä luin äsken uutiset ja alkoi ahdistaa ihan hirveästi, sitten luin tän ja tuli taas hyvä mieli. Että kiitos! <3

  • JES! 🙂 Ihan mahtavaa! Ei siis se että uutiset ahdistaa, vaan se että sain toimia ahdistuksenpoistajana. Eli kiitos itsellesi. <3

 5. Ihana postaus <3 Juillen tavoin uutiset ahdistivat, mutta tämän lukeminen sai taas ajatukset positiivisiksi ja hymyn huulillle :))

  • Aivan ihana kuulla! 🙂 Olen siis onnistunut tavoitteessani! 🙂

 6. Ihanaa, tää tarttui.<3

  En tiedä onko taas telepatiaa (vähän kuin ne samanlaiset paidat la), mutta multakin on tulossa tänään blogissa hyvää mieltä tuoksumuisteloiden merkeissä, kannattaa kurkata, jos kiinnostaa, miltä mun ensimmäinen suudelma tuoksui! ;D

  • JES! Tarttuvaksi tämä oli tarkoitettu! 😀 Mä luulen että meidän välillä liikkuu sen tason telepatia-aaltoja ettei paremmasta väliä. En ylläty enää mistään. Pitää käydä lukemassa tuo ihan ajatuksella, ehdin selata vaan läpi! 😀

 7. Ihana alkavan viikon piristys! Marraskuu on jotenkin ylipäätään aina vähän masentava kuukausi, kun pimeys ja kylmyys iskee niskaan. Siksipä itsekin on välillä ihan pitänyt etsimällä etsiä niitä positiivisia asioita. Mutta kyllähän niitäkin on, kunhan vain saa käännettyä omat ajatukset pois niistä ärsyttävistä asioista. Itse olen tällä hetkellä onnellinen ja kiitollinen rakkaasta perheestä, koiristani ja ihanista harrastuksista. Ne auttavat jaksamaan läpi pimeän ja kostean marraskuun, yh! Lisäksi olen onnellinen lähestyvästä joulusta, kaikesta siitä ihanasta hössötyksestä sen ympärillä sekä kynttilöiden valosta ja glögin tuoksusta, ah!

  • Marraskuu on todella ankea kuukausi! Olisi edes vähän lunta, niin ei olisi niin synkkää. Positiivailu onneksi auttaa, vaikka aluksi olisi hankalaa. Kun sitä iloa alkaa repimään ihan kaikesta mahdollisesta, alkaa se synkkyyskin hävitä. Joulu ja sen lieveilmiöt, glögi, kynttilät jne, on kyllä kertakaikkisen mainioita ilonaiheita! 😀

 8. Mullekin tuli yhtäkkiä kovin hyvä olo, kiitos hyvänmielen kirjoituksesta 🙂

  • Ei kestä <3 🙂

 9. ”Ystävät saatu blogin kautta.” Kyllä pisti hymyilyttämään ^__^

  Myrtsimaanantai oli täynnä kuivakkaa hiustenleikkausteoriaa, atk-tunnilla kiroilua ja väsymystä. Kotona fiilis vaihtui, kun sain kuulla murun hommaaman i-ha-nan joululahjani saapuneen Suomeen, joulukuu on kynsilakkainen! ♥ Harvoinpa tulee pyykättyä hymyillen! Ihanaa viikonalkua ^__^

  • Oooo! Kynsilakkainen joulukuu kuulostaa ihan täydelliseltä! :O Pyykkäys ja hymyily ei ihan noin vaan yhdisty ees samaan lauseeseen, eli sieltä on selvästi tullut jotain spessua 😀

Vastaa