Skip to content

Kiitoksia,selityksiä ja vinkkejä

Hei ihanaiset,teitä bloggerin kautta seuraavia on jo 90! Kiitos-olette kertakaikkisen ihania,ja kärvistelen hirvittävissä omantunnontuskissa kun en ehdi työkiireiden takia viimeistelemään halloweenpostauksia ajoissa-katsotaan jos ehtisin saada edes jotain valmiiksi perjantaille tai lauantaille. Hyvittelen tätä hirvittävää laiminlyöntiä lähiaikoina peräti kahden arvonnan voimin-olen nilkki enkä kerro enempää.

Uusista hiuksista saatte kuvaa huomenna tai perjantaina,sillä eilen saatiin kohdalleen upea väri-hiukset pätkäistään huomenna. Värinpoisto+väri vei enemmän aikaa kuin oltiin siihen varattu,joten todettiin että ollaan fiksuja ja tehdään ensin huolella väri,ja leikataan sitten. Pienenä vinkkinä voin kertoa että olen nyt lähempänä punapäätä kuin brunettea! (ei mitään kirkkaanpunaista,ei hätää. Lämmintä,punakultaista ja syksyistä on luvassa-just sellaista ihanaa).

Koska Halloweenpostauksia ei ole nyt lähipäivinä tulossa,kehotankin teitä ihania käymään läpi Dark Souls-meikkisarjaani-sieltä voi löytyä inspiraatiota voimakkaampiin ja erikoisempiin Halloweensäätöihin,kuin myös kevyempiin ja arkisempiin ihanuuksiin!

Koska tämä postaus on jo muutenkin levoton,jaan kanssanne aamun hihitykset aiheuttaneen kuvan-olkaa niin hyvät!

Tämä kuva-aarre löytyi täältä 8 Comments

 1. Chanelpyllyt ! Läpsytetyt pullut kun helottaa ihan punaisena 😉

  • Niin tekee! 😀 Mä hartaasti toivon ettei noi oo oikeesti Chanelin..:D

  • Samanlainen oli mun aamun reaktio!

 2. Höhöhö. Mulle tuli pyllyjen sijaan mieleen pallit. Höhöhö. Aika levotonta. 😀

  • Pyllyt tai pallit,alapääjuttuja joka tapauksessa 😀

 3. Nää aiheutti kyl illan huutonaurut :’D Hihihihi Pyllysiveltimiä

  • Haha,kiva kuulla! 😀

Vastaa