Skip to content

Kicks Illuminator

Sain Kicks Illuminator- korostusvoiteen testiin Beautifylta. Illuminator on korostustuote, jota voi käyttää yksinään esim. poskipäillä, tai sekoittaa meikkivoiteeseen jolloin valoa saadaan koko kasvoille. 

Illuminator on pakattu läpinäkyvään tuubiin-tuotteen väri ja sen käyttöaste näkyy siis selvästi läpi. Pakkauksessa ei kerrota sävyn nimeä, mutta pikaisen googlekierroksen perusteella sävyjä on kaksi, ja tämä on niistä vaaleampi. 

Itse korostusvoide on koostumukseltaan paksuhkon nestemäistä, kuten moni meikkivoide. Voide levittyy iholle hyvin, ja häivyttyy tasaiseksi ja tarvittaessa lähes näkymättömiin. Illuminatorilla saa siis halutessaan joko hyvin näyttävää hohtoa kasvoille, tai vain hyvin kevyttä kuulautta. 


Ensimmäisellä kerralla Illuminatoria testatessani pelästyin hiukan, sillä onnistuin laittamaan tuotetta hiukan liikaa. Seuraavalla kerralla olin paremmin varautunut, ja levitin tuotetta reilusti vähemmän- lopputulos oli huomattavasti parempi. Olenkin sen jälkeen päätynyt käyttämään Illuminatoria varsin kevyellä kädellä- en itse kaipaa kuin kevyttä hohtoa iholle, enkä koe tarvitsevanikaan sen enempää. 

Illuminator kannattaa levittää mieluummin puuterin alle kuin päälle. Testasin sitä muutaman kerran puuterin päälle, ja voide tuntui levittävän alla olevan puuterin ympäriinsä varsin suttuisen näköisesti. Puuterin alle levitettäessä voide tasoittui siististi ja ilman ongelmia, eikä päälle levitetty puuteri peittänyt sen efektiä liiaksi. Ystävääni meikatessa päädyin kuitenkin laittamaan Illuminatoria hyvin, HYVIN kevyesti puuterin päälle, eikä suttuefektiä tullut. Kevyesti ja varovasti levitettäessä puuterin päällekin voi laittaa. 


Väriltään Illuminator on vaaleaa, lähes valkoista. Illuminator näyttää aluksi todella pigmenttiseltä, mutta levitettäessä se alkaa häivyttymään ihoon nopeasti. 

Hintaa Illuminatorilla on 15,90€, joten kyse on todella edullisesta tuotteesta. Tuubista löytyy tavaraa 30ml, ja koska tuotetta tarvitsee kerralla niin vähän, riittää yksi tuubi varsin pitkään. Omassa mittapuussani Illuminator on ”ihan kiva”-sellainen tuote, jota kyllä käytän mielelläni silloin tällöin, mutta joka ei kuitenkaan pääse ihan jokapäiväiseen käyttöön. Hohdetuotetta kaipaavalle suosittelisin tätä kuitenkin lämpimästi, sillä hintaluokkaansa nähden Illuminator on todella laadukas. Kävin läpi omia meikkikuvia joissa Illuminator olisi näkynyt, mutta en oikein kelpuuttanut niistä yhtäkään- esimerkkikuvana toimii siis kuva ystävästäni ja meikistä, joka näkyy paremmin täällä


Kicks Illuminator saatu testiin blogin kautta. 

Vastaa