Skip to content

Kevyt arkimeikki ilman peitevoidetta

Viime viikolla oli sen verran vahvoja meikkejä että ajattelin että tällä viikolla lähdetään liikkeelle jostain reilusti kevyemmästä! Tää meikki on parin viikon takaa, mutta ihan ajankohtainen se on edelleen. En lopulta lähtenyt edes ulos tällä naamalla, mutta kiva se oli silti! Tän erikoisin piirre on se etten käyttänyt ollenkaan peitevoidetta, en ees silmänympärysiholla! Wow.

ESAF_LOTD_NO_MAKEUP_MAKEUP_1

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa MACin mineraalimeikkipohja, mutta en oo käyttänyt tai ees kokeillut sitä. Nyt otin sen ihan mielenkiinnosta kokeiluun, ja kun en viittinyt olla pelkässä meikkipohjassa tein kevyen meikin koko nassulle. Aika pian meikkipohjan levityksen jälkeen oli selvää miksi en ollut käyttänyt tätä aikaisemmin. Vaaleinkin sävy on mulle hitusen liian tumma. Jos ruskettuisin ees vähän niin tää olis tosi kiva, mut kun en rusketu! Välttelen sitä. No, ehkä mä keksin tälle jonkun käyttötarkoituksen! Tällä tuli kuitenkin tosi kiva ja luonnollinen meikkipohja, joka kesti ihan hyvin kotosalla vietetyn päivän.

ESAF_LOTD_NO_MAKEUP_MAKEUP_2

ESAF_LOTD_NO_MAKEUP_MAKEUP_3

Silmämeikki koostui oikeastaan pelkästään ripsarista ja värillisestä kulmageelistä. Sipaisin Lightscapadea ihan kevyesti kulmaluulle ja liikkuvalle luomelle ilman mitään pohjustusta, ja kiva oli! Ripsari ei muuten ollut ihan kunnon ripsari, vaan Estée Lauderin Little Black Primer. Toimii kuitenkin yksinään tosi kauniisti kevyessä meikissä!

ESAF_LOTD_NO_MAKEUP_MAKEUP_4

En tehnyt mitään erityisiä varjostuksia, vaan laitoin pelkkää aurinkopuuteria. Kaveriksi Lightscapadea valokohtiin ja sipaisu Guerlainin poskipunameteoriitteja. Huulille halusin jotain ihan kevyttä, joten valitsin Urban Decayn Gwen -kokoelman Ex-Girlfriendin! Ex-puna on ihan täydellinen nudesävy, jos ei halua ihan perusmattaa settiä.

ESAF_LOTD_NO_MAKEUP_MAKEUP_5

Hiukan liian tumma meikkipohja häiritsee mua edelleen, mutta muuten tykkäsin tästä tosi paljon! Oli jotenkin todella virkistävää tehdä näin kevyt meikki ja kuitenkin näyttää suunnilleen ihmiseltä. Oli muuten varmaan eka kerta ikuisuuksiin kun meikkasin ilman peitevoidetta!

Uskaltaisitteko jättää peitevoiteen kokonaan pois meikistä?

Silmät/Eyes: MAC Lightscapade, Estée Lauder Little Black Primer, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: MAC Mineralize Foundation Loose Extra Light, Guerlain Météorites Perles de Blush, MAC Lightscapade, Guerlain Terracotta Mineral Loose Powder

Huulet/Lips: Urban Decay Ex-Girlfriend

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

2 Comments

  1. Ihanan fresh. Semmonen hellemeikki. 🙂
    Ja siis… mä oon vasta tänä vuonna alkanut käyttää erikseen peitevoidetta, ettääähh. ?

    • Kiitos! <3 Ja ahahaa, en oo ees yllättynyt! 😀 Jos mulla olis sun iho niin en mäkään käyttäis erillistä peitevoidetta. Terv. Ehkä vähän kateellinen -88.

Vastaa