Skip to content

Kevyen meikkipohjan dream team

Kaikista erilaisista meikkituotteista luomivärit on mun suurin rakkaus. Se näkyy mun kokoelmassakin, sillä niitä on useampi laatikollinen. Oon kuitenkin kuluneen vuoden aikana löytänyt uuden ja kukoistavan rakkauden meikkipohjista! Kokeilen uusia meikkivoiteita sun muita suunnattomalla innolla, ja sekottelen niitä keskenään kuin paraskin kotikemisti. Paras tällainen sekoitus löytyi tänä syksynä, kiitos uudistuneen Lumenen ja Illamasquan!

esaf_meikkipohja_dream_team_2

Oon aiemmin viihtynyt aika paksussa meikkipohjassa, mutta innostuin tänä syksynä keventämään sitä reilusti. Tiedän ettei tää mun setti oo kaikkien mielestä kevyt. Mun mittapuulla se kuitenkin on sitä, joten esittelyyn mars! Käytän meikkipohjassa tietty muitakin juttuja, peitevoidetta ja väritöntä puuteria muun muassa, mutta nää on sen perusta.

esaf_meikkipohja_dream_team_3

Lumenen uusi Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum on jo yksinään tosi ihana. Seerumissa on mukana sävyä ja hohtoa, ja se riittää yksinään tasottamaan ihon sävyä ja pikkuvirheitä todella kauniisti. Tarjolla on kuitenkin vain yksi universaali sävy, ja vaikka se häivyttyykin iholle hyvin on se silti kalmankalpealle iholleni ihan hitusen liian tumma. Ratkaisin ongelman sekoittamalla mukaan pikkuriikkisen pisaran Illamasquan kevyttä Skin Base-meikkivoidetta ihan puhtaanvalkoisessa sävyssä! Illamasquan avulla Lumenen ihana seerumi muuntuu iholleni sopivamman väriseksi, eikä koostumus muutu liikaa. Kyllä, se muuttuu hiukan koska Illamasquan tuote on ihan ehta meikkivoide, toisin kuin Lumenen seerumijuttu. Jälki on silti edelleen hentoa ja luonnollista!

Epäilin vähän Lumen seerumin kestävyyttä (ja sen takia myös tän yhdistelmän kestävyyttä) kasvoilla, mutta onneksi turhaan. Näin kevyeksi ja hoitavaksi tuotteeksi toi seerumi kestää mun iholla todella pitkään todella kauniina! Olen joutunut käyttämään puuteripaperia muutaman kerran työpäivän aikana, mutta sen joudun tekemään yleensä muutenkin. Tällä yhdistelmällä tehty meikkipohja on pysynyt siistinä pitkälle iltaan.

esaf_meikkipohja_dream_team_4

Kuten näkyy, näiden kahden sekoitus sopii kalpealle iholleni huomattavasti paremmin. Edellä olleessa kuvassa näkyy Lumenen Beauty Serumin sävy ilman mitään miksauksia, ja se on vähän liian tumma vaikka mitä tekisi.

Tässä vielä pari kuvaa ihmekombosta käytössä! Silmien alla on peitevoidetta ja iho on puuteroitu, mutta muuten pohja on tehty näiden kahden sekoituksella. Näiden kahden yhdistelmä peittää just sopivasti ihon punoitusta ja pikkunäppyjä, mutta näyttää silti iholta. Oon käyttänyt aiemmin tapojeni orjana tosi paksuja meikkivoiteita, kunnes Smashboxin meikkitaiteilija antoi siitä satikutia ja ilmoitti etten tarvitse niitä. Tää oli taas niitä asioita joka piti kuulla joltain toiselta. Aloin tän jälkeen kiinnittää ihan eri tavalla huomiota mun meikkipohjaan ja sen tarpeisiin. Mun iho on nyt hyvässä kunnossa, ei sitä tarvitse peitellä. Riittää että vähän tasoittaa. Mulla on ollut melkein koko aikuisiän ajan erilaisia ongelmia ihon kanssa, ja on jotenkin tosi ihmeellistä ja ihanaa että voin nyt huoletta käyttää näin kevyttä pohjaa!

esaf_lotd_kvd_metal_matte_8 esaf_lotd_kvd_metal_matte_9

Jos etsit todella kevyttä ja hiukan hoitavaa meikkipohjaa, suosittelen kokeilemaan tuota Lumenen Beauty Serumia! Mikäli olet yhtä kalpea kuin minä kannattaa sekoittaa siihen pisara jotain vaaleampaa tuotetta, niin sävy on hiukan parempi. Ennen Illamasquaa sekoittelin tähän MACin Pro Longwear Concealeria, ja sekin toimi ihan loistavasti! Jos et halua sekoitella tuotteita yhteen, voit levittää Beauty Serumin ensin kasvoille ja lisätä valokohtiin jotain hiukan vaaleampaa tuotetta.

Jos olet yhtä kalpea (tai kalpeampi) kuin minä, suosittelen ihan koko sydämestäni hankkimaan jonkun hyvän valkoisen meikkivoiteen. Tämä Illamasquan versio on mitä mainioin! Myös esim. MACilta löytyy valkoinen versio kevyestä Face&Body- meikkivoiteesta, mutta sitä ei ole Suomen valikoimissa. Kannattaa nakittaa vaikka Köpikseen matkaava tuttu tuomaan puteli paikallisesta MAC-putiikista!

Käytätkö meikkipohjan tekemiseen vain yhtä tuotetta, vai sekoitteletko sopivan yhdistelmän useammasta tuotteesta?

Lumenen Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum saatu blogin kautta. 

11 Comments

 1. Valkoinen meikkivoide on täälläkin hankintalistalla, pitäisi tarkemmin perehtyä mitä lähtisi kokeilemaan – tuo Illamasquan taisi olla melko kalliihko!?

  • ilona ilona

   Tuo Illamasqua on kyllä valitettavasti aika hintava, taisi olla +30€ 🙁 Plussaa kyllä siitä että tuo puteli kestää tosi pitkään, kun sitä käyttää vaan sekoitteluun! Muillakin merkeillä on varmasti vastaavia, mä olin vaan kuullut tästä niin paljon hyvää että halusin jonkun ees vähän tutun 😀

 2. Wau, näyttääpä nuo hyvältä yhdessä. Toisko Illamasqua hieman lisää peittoa? Lumene on yksinään mielestäni ainakin itsellä vielä läpikuultavampi, ihana toki sekin. Mutta nää näyttää yhdessä sairaan hyvältä, jos haluaa vielä aavistuksen lisää peittoa, mutta niin, että lopputulos on kuitenkin kevyt.

  • ilona ilona

   Illamasqua tuo ihan hitusen lisää peittävyyttä! Ei paljon kun sitä tarvitsee lisätä niin vähän, mutta just sen verran että tuo Lumene ei ole iiiihan niin läpikuultava. Ihana kuulla että tää on muidenkin mielestä hyvännäköinen yhdistelmä, kun oon ollut tästä itse niin onnessani! ^^

 3. Noora Noora

  Näyttää hyvältä! Tuo Lumenen seerumivoide olis kiva hommata joskus kokeiluun, luulen että menis mun ihonsävynkin kanssa ihan passelisti. Mulla on nyt tällä hetkellä käytössä Livboxista joskus tullut Neutrogenan CC-voide. Se on ihan jees, mutta ei kyllä käytännössä peitä juuri mitään. Oonkin sitten sen päälle taputellut aina MACin Longwear Nourishing Waterproofia, joka ei yksinään (jostain syystä, edelleenkään) toimi mun iholla, mutta Neutrogenan päälle paikallisesti käytettynä peittää hyvin kaikki isommat punotukset 🙂

  • ilona ilona

   Kiitos, ihana kuulla! ^^ Tuo seerumijuttu kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla, oon tykännyt siitä tosi paljon!

   On kyllä niin harmi ettei se MACin meikkivoide toiminut sulla. 🙁

 4. koo koo

  Olenkin miettinyt, kuinka tumma tuo Lumene on, elikkä liian tumma sitten minulle. Näyttää kyllä hyvältä noin! Sekoittelen välillä, mutta en mielellään osta tuotteita sekoittelua varten.

  Onko kukaan sanonut, että näytät vähän nuorelta Emmanuelle Seigneriltä vai onko se vain kuvista tuleva vaikutelma? Ehkä nuo kulmakarvat + korkeat poskipäät + huulet. 🙂

  • ilona ilona

   JES, ihanaa että tästä oli apua! 😀 Tää seerumi on just sen verran tumma ettei se meille ihan kalpeimmille mene. Kannattaa kurkata se uusi, vaaleampi sävy Lumenen Blur-meikkivoiteesta ja CC-voiteesta jos joku Lumenelta kuitenkin kiinnostaa!

   Kukaan ei oo koskaan sanonut että näytän Emmanuellelta, mutta näytin kuvia hänestä mun miehelle ja herra meni aika sanattomaksi. On kuulemma melkein pelottavan paljon samaa näköä! 😀 Kiitos siis, hän on aika upea 🙂

 5. Tosi hyvännäköinen meikkipohja! Mä fanitan itse kevyitä pohjia, koska paksummat alkavat helposti ”korkata” mun iholta tai rapistuvat muuten epämääräisesti. Mulla on tuo Lumene ja ehkäpä taidan miksailla sitä vaaleamman kanssa, sillä sellaisenaan se on mulla asteen liian tumma.

 6. Lumenen ja Illamasquan combo näyttää todella hyvältä:) Itsekin käytän yksinomaan peittäviä meikkivoiteita, mutta jos noin hyvännäköistä jälkeä saa yhdistelmillä niin, sehän antaa ihan uutta näkökulmaa;) Uskaltaiskohan sitä hellittää vähän periaatteistaan…;)

Vastaa