Skip to content

Kevätterveisiä Yves Rocherilta

Ah, Yves Rocher. Olen ehtinyt kevään aikana tilailla kyseiseltä firmalta muutamaankin otteeseen tuotteita (viimeisimpänä itseruskettavia, iik!), joista tulen kirjoittelemaan kaikista erikseen- kovin lupaavalta vaikuttavat. Joukossa on mm. ensimmäisiä ostamiani anti age-tuotteita (kääk), jotka ovat päässeet jo käyttöönkin. Kovin kivalta vaikuttavat! Iho ainakin on tykännyt. Yves Rocher muisti minua kuitenkin myös pienellä tuotepaketilla, joka sisälsi muutamia uutuuksia ja muutamia suosittuja klassikoita. Tässä hiukan esimakua siitä mitä on luvassa!

ESAF_kevatterveisia_yves_rocherilta_1

Vartalovoide ja huulirasva ovat minulle vanhoja, rakkaita tuttuja, jotka otin saman tien riemulla käyttöön. Molemmat kuuluvat suosikkeihini, ja vanhat olivat alkaneet juuri loppumaan. Tulivat siis kreivin aikaan! Erityisesti huulirasva oli kovin tervetullut. Olen käytellyt nyt jonkin aikaa L’Occitanen huulirasvaa kotosalla, mutta sitä en viitsi kuljettaa mukana purkkipakkauksen takia. Kodin ulkopuolella olen siis ollut ilman, ja se näkyy nopeasti huulteni kunnossa. Tämä auttoi heti.

ESAF_kevatterveisia_yves_rocherilta_2

Mukana on myös selluliittivoide, jolle aluksi hörähdin huvittuneena. Reisiäni ja koko kroppaani vilkaistuani toivotin tökötin kuitenkin kovin tervetulleeksi. Katsotaan miten käy, toimiiko. En aio laittaa blogiin ennen- jälkeen-kuvia. En. En mistään hinnasta. Mutta raportoin!

ESAF_kevatterveisia_yves_rocherilta_3

Uutuuksiin kuuluvat myös uudet, värikkäät kajalit. Näistä omistan ennestään jo perusmustan, joten nämä värikkäät ovat oikein tervetulleita. Kovin jänniä ja kovin kivoja! Pigmenttiäkin riittää, se on hyvä. Muutama mafialainen on tehnyt näillä uutuuksilla tutorialejakin, täällä ja täällä! Kannattaa käydä kurkkaamassa, kovin ovat kivoja!

ESAF_kevatterveisia_yves_rocherilta_4

Elixir 7.9 on ainakin itselleni uusi tuttavuus. Paljon lupaava seerumimainen tuote vaikuttaa kovin lupaavalta, ja odotan siltä varsin paljon. Aamuisin käytettävän pikakaunistajan luvataan tuovan iholle hehkua, elinvoimaa ja nuorekasta heleyttä. Tämä päätyi suoraan meikkipöydälle- ohjeessa kun ehdotettiin että tätä voisi sekoittaa myös meikkivoiteeseen. Sitä on ehdottomasti kokeiltava.

Onko mikään Yves Rocherin kevään uutuuksista tuntunut erityisen kiinnostavalta? Itse himoitsen paria lisäsävyä värikkäistä kajaleista, sekä ainakin anti-age-sarjan BB-voidetta.

Puuh muuten, miten vauhdilla pääsiäinen meni! Itse järjestelin kotosalla asioita paikalleen, vieläkin on vaikka mitä siellä täällä. Lisäksi nukuin. Paljon. Ja katsoin ihan hillittömiä määriä Netflixiä! Ah Netflix, onneksi olet olemassa. Niin, ja RuPaul’s Drag Racea tuli katsottua myös- kertasin vanhoja kausia, katsoin uutta kautta (ensimmäisen jakson katsoin uudestaan, koska sen pystyi katsomaan BIANCAN JA ALASKAN KOMMENTEILLA, HALLELOO) ja koko All Stars- kauden ihan sellaisenaan. Nyt tekee ihan hyvää palata takaisin töiden pariin…

Lepäsittekö te pyhien aikana, vai olitteko ahkeria? Minä en. Ollut ahkera, siis. Päinvastoin.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

6 Comments

 1. Minulla pääsiäinen kului vatsataudin kourissa 🙁 Onneksi ei ihan koko pääsiäinen, mutta ihan tarpeeksi kuitenkin. Plaah.

  Laitoin viime viikolla myös Yves Rocherille tilauksen, kun oli -30% tarjous. Lähinnä kiinnosti tuo kehuttu pikakaunistaja, se olisi nyt mullekin tulossa. Sen lisäksi ihan peruskamaa, kuten silmämeikin- ja kynsilakanpoistoainetta. Ja tietty iso kasa kaupanpäällisiä, jippii 😀

  • Voi ei, miten harmillista! 🙁 On aina ikävää jos vapaat menee sairastaessa :/

   Yves ja kaupanpäälliset, ne on täydellisyyttä. 😀 Pikakaunistaja on kanssa kyllä kovin jees! Mä himoitsen sieltä vielä paria juttua, ja taskussa polttelee nyt Viilankantoluvan alekoodi.. 😀

 2. Mun täytyy kyllä kans laittaa noita värikkäitä kajaleita tilaukseen. UPEITA! <3

  • KANNATTAA! Ne on superkivoja, jänniä jopa!

 3. Ääää mistä sä kattot sitä uusinta kautta? 🙁

  • Mulla on lähteeni, muhahaa! 😀 …Eli siis logotv:n omilta sivuilta. 😀

Vastaa