Skip to content

Kesäpäivä mökillä +LOTD

Sunnuntai oli päivänä aika lailla täydellinen. Sai herätä rauhassa, kömpiä radan toiselle puolelle äidin luokse ja suunnata sieltä autolla suvun kesämökille Lohjanjärven rannalle. Viime kesänä en päässyt käymään mökillä kertaakaan, joten jo pelkästään tämä päivävisiitti teki niiiiiin hyvää. Oli ihana nähdä rakkaita sukulaisia ja viettää päivä ihan vaan omien kesken. Päivä oli sään puolesta ihan täydellinen- välillä hiukan pilvistä, mutta silti koko ajan lämmintä. Napsin mökillä paljon kuvia, kun kerrankin oli tilaisuus kuvata jotain muuta kuin omaa naamaa! Jaan täällä blogin puolella nyt vain muutaman tunnelmakuvan, koska valtaosassa näkyy sukulaisia. 

Maisema mökin kuistilta rannalle ja järvelle on piirtynyt ikiajoiksi mieleeni. Tämä tuntuu omalta, rakkaalta ja niin kovin oikealta. 

Mansikoita. Niitä oli paljon, enkä syönyt allergian takia yhtäkään. Kovasti himotti, mutta ajatus järjettömästä kutinasta ja turvotuksesta suun alueella ei houkuttanut. 


Otin myös jonkin verran kuvia siskoistani, ja tälle kuvalle sain julkaisuluvan. ihan blogin puolellakin. Sisko oli kihartanut hiukset ohjeideni mukaan, ja oli ihan älyttömän kaunis! Myhäilin tyytyväisenä kun siskolla oli huulillaan MACin Mangrovea, jonka olin ajanut hänet aikaisemmin keväällä ostamaan. Sisko kokeili Mangrovea kerran luonani ja päätyi soittamaan saman tien Stockan MAC-pisteelle varatakseen oman kappaleensa. Pahoitteluni kaikille joilta Mangrove meni ohi-on muuten aika huippuhuulipuna.

Palaan vielä ennen loppua sunnuntaiaamuun, jolloin ehdin myös meikata poikkeuksellisen pitkään ja hartaasti. En halunnut tehdä mökkipäivää varten tummaa meikkiä, joten tartuin lähes vaistonomaisesti IsaDoran Savannah Sunset-palettiin. Tein paletilla lähes saman meikin minkä olen aiemminkin tehnyt, pienenä lisänä oli tällä kertaa talven Gold&Silver-paletin tumma mattaruskea varjostuksena ja ripsirajassa. Muuten meikki noudatteli samaa, hyväksitodettua kaavaa- persikkainen sävy koko luomella, rusehtava luomivaossa ja tumma ruskea varjostuksena. Vaaleinta sävyä laitoin hyyyyvin kevyesti sisänurkkaan. 

Kasvoille lätkinkin sitten vaikka mitä. Meikkipohjana oli Holika Holikan BB, tällä kertaa Watery, ja sen kaverina jo HG-arvon saanut Make Up Storen Dual Foundation. Niiden lisäksi sudin kasvoille IsaDoran Blush&Go-puikkoa sävyssä NY Coffee shop, Make Up Storen Cherry Blossom-poskipunaa ja vielä niiden päälle Guerlainin Face&Eyes-paletin molempia aurinkopuutereita. Aurinkopuuteria, minä. Eilen tehtiin historiaa! Ei sillä että jälki olisi ollut kovin näkyvää (vähän jänistin) mutta silti! Ikikalmoksi itsensä mieltävälle kaikki pienikin lisäväri kasvoilla on iso askel, eli pienet sille. 


Huulet jäivät varsin neutraaleiksi, sillä suuri osa näkyvästä huulimeikistä olisi kuitenkin jäänyt vesipullon suulle. Huulille pääsi siis IsaDoran Tiger Lily. (Tuleeko jollekin muullekin kyseisestä nimestä mieleen Peter Pan? Joo? Ei? Okei.)

Omasta mielestäni onnistunut meikki varsin onnistuneelle päivälle. Olen tyytyväinen! Olen muuten käynyt läpi viime aikojen (1-2kk) kynsilakkasaaliita, ja aika paljon olisi esiteltävää. Kynteni alkavat olla VIHDOIN edustuskunnossa niiden tuhouduttua toukokuun lopun muuttorumbassa, eli eiköhän tänne blogin puolelle aleta saamaan taas kynsikuvia! Luulen että esittelen silti osan hankinnoistani ensin ilman mitään swatch-kuvia, sillä jos niitä jäätäisiin odottelemaan odoteltaisiin vielä jouluna. Ehheh. 

Miten teidän viikkonne on lähtenyt käyntiin? 

Silmät:

-UDEPP
-IsaDora Savannah Sunset saatu
IsaDora Silver&Gold-paletti
-IsaDora Volume & Curl-mascara saatu
-Zuii Organic Eyebrow Definer Coco saatu 
-Lumene brow wax

Kasvot:

-Max Factor Facefinity primer saatu
-Holika Holika Watery BB
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Make Up Store Blush Cherry blossom
-Guerlain Face & Eyes-paletti

Huulet:

-IsaDora Moisturizing Lip Gloss TigerLily saatu

8 Comments

 1. Toinen mansikkavammainen! Mä kaipaankin kohtalotovereita. Pakastettuja mansikoita voin syödä ilman turvotusta ja kutinaa, mutta vähänkö on tylsää ostaa se mansikkalaatikko ja pakastaa oma osuus kun muut syövät tuoreina.. 😀

  • Hahaa, nyt kyllä todella sait kohtalotoverin! On kyllä niin arsesta katsella kun muut syö tuoreita mansikoita- sitä pakastusta kun kuitenkin joutuu odottelemaan :’D

 2. Älyttömän nätit kuvat sinusta! <3 Täälläkin on löhöilty mökillä. Ihan parasta välillä!

  • Kiitos, ihana! <3 Mökkilöhöily on ihan parasta!

 3. Nättejä tytsyjä molemmat! 🙂 Mä oon entinen antiaurinkopuuteri-ihminen, mutta itsesuggestion avulla olen jotenkin koulinut itsestäni aurinkopuuteririippuvaisen ja nyt en enää osaa olla ilman. 🙂

  • Kiitos! <3 Mä alan vähitellen totuttautua tohon aurinkopuuteriin-ehkä mä joskus vielä oon samanlailla aurinkopuuteriaddikti 😀

 4. Tosi nätti meikki! Arvaa vaan kuule kun tajusin tätä postausta lukiessani että en yhtään muistanu kuolailla sun kynsilakkakätköjä siellä tupareissa! 😀

  • Kiitos! ^^ Hahaa joo, mun lakkakätköt pysyi kätköinä! :DDD

Vastaa