Skip to content

Kesämeteoriitit

Olen ollut tämän kesän alennusmyynneissä poikkeuksellisen maltillinen. Kyllä, kerron tämän ylpeyden aiheena! Olen kierrellyt alennusmyyntejä innolla ja mielenkiinnolla, mutta äärimmäisen määrätietoisesti ja tarkkaavaisesti. En tehnyt mitään tarkkaa listaa tuotteista joita saisin hankkia, mutta olin muuten hyvin tiukka. Mitään semikivaa tai ”no kun tää on halpa”- juttua en saanut hankkia, vaan jos jotain ostaisin, sen pitäisi olla jollain tapaa erityistä. Tätä omaa sääntöäni noudattaen olen ostanut kesän aikana vain kaksi aletuotetta, molemmat selektiivisiä ja itselleni erityisiä. Ensimmäinen ostos oli Diorin viisikko, toinen Guerlainin meteoriittipurnukka.

ESAF_GUERLAIN_METEORITES_PERLES_DORE_1

ESAF_GUERLAIN_METEORITES_PERLES_DORE_2

Rakkauteni meteoriitteja kohtaan juontaa juurensa lapsuuteen, ja olen päätynyt keräämään meteoriitteja itselleni erilaisissa purnukoissa. Kokoelmameteoriitit ovat todellisia aarteita, ja riemuitsen erilaisia purnukoita sisältävästä meteoriittikokoelmastani suunnattomasti. Ensimmäiset meteoriittini olen saanut äidiltäni vuosia sitten, loput olen ostanut itsekseni kun sopivia meteoriitteja on tullut vastaan. Rakastan erityisesti erikoiskokoelmien meteoriitteja, ja olen vieläkin hiukan katkera siitä että viime joulukokoelman meteoriitit menivät minulta ohi. Ne olivat NÄTTEJÄ. Kokoelmani meteoriitit toimivat pääasiassa paremmin poskipunina, sillä suurin osa niistä on sävyltään sen verran tummia etteivät ne omalla kalmoihollani ihan menisi korostus- tai viimeistelytuotteesta.

ESAF_GUERLAIN_METEORITES_PERLES_DORE_3

Kesäalesta löytämäni Doré- sävyn pallurat ostin nimenomaan poskipuna/ aurinkopuuteritarkoituksessa, sillä perusvalikoiman tummimmat pallurat ovat omalle kalpealle iholleni aaaaivan liian tummia. Minulla ei ole harmainta aavistustakaan siitä miksi nämä aarrepallurat olivat alessa, mutta hyökkäsin niiden kimppuun aika vauhdilla. Olen kaivannut kokoelmaani perusvalikoiman hopeista purnukkaa, ja Doré oli värinä sopivan erikoinen. En kaivannut korostustuotetta palluroistani, pikemminkin varjoa ja punaa!

ESAF_GUERLAIN_METEORITES_PERLES_DORE_4

Doré pitää sisällään ruskeita, useamman pinkin sävyisiä ja vaalean keltaisia ja violetteja palluroita. Tumma ruskea ja pinkki ovat yhdistelmän hallitsevia värejä, ja ne näkyvät kasvoilla aika selvästi. Doré on selvästi tummemman ihon kombo jos siitä kaipaa korostus/viimeistelypuuteria, mutta näin kalmolle se on oiva hiukan hohtava poskipuna/ aurinkopuuteri. Olenkin yhdistänyt Dorén kesän aikana yleensä aurinkopuuteriin niin että Doré on samaan aikaan toimittanut sekä poskipunan virkaa että syventänyt aurinkopuuterin sävyä hiukan. Kuten muutkin meteoriitit, myös Doré hohtaa hiukan ja tuo siten kaunista ja hienovaraista hohtoa kasvoille. TYKKÄÄN.

ESAF_GUERLAIN_METEORITES_PERLES_DORE_5

Omalla ihonsävylläni on turha haaveilla pronssijumalatarlookista, mutta Doré yhdistettynä aurinkopuuteriin vie minut hiukan lähemmäksi haaveitani. En usko että tulen koskaan olemaan niin ruskettunut että voisin käyttää Doréa korostukseen tai viimeistelyyn kasvoillani, mutta toistaiseksi se on toiminut poskipunana oikein mainiosti. Niin mainiosti että Doré on ollut ainoa meteoriittipurnukka johon olen hetkeen tarttunut, vaikka käsien ulottuvilla on muutama muukin pallurapurnukka.

Voi meteoriitit, kyllä ne vaan on nättejä! Oletteko te tehneet alelöytöjä kesän aikana? Onko teillä kertoa vielä hyviä alevinkkejä loppukesän varalle?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

4 Comments

 1. Noora Noora

  Oih, nämä näyttää ihanilta! Itse en sortunut juurikaan aleostoksiin – Sokoksen verkkokaupasta klikkailin tässä yhtenä päivänä jotain pientä ostoskoriin, mutta lähinnä peruskäyttökamaa, kuten vartalovoiteita, silmämeikin puhdistusainetta.. niin ja vihdoinkin IsaDoran Raving Redin!

  Mutta kröhöm. Mun alebudjetti paukkuikin sitten ja kovaa, kun pistin tilauksen Anastasia Beverly Hillsille Jenkkeihin. Olipa muuten supernopea toimitus ja ihme ja kumma eivät jääneet edes Tulliin. Nimittäin eilen kotiutui ABH:n Contour Kit (itse valitsin sävyt), 9 luomivärin paletti (samoin itse valitut sävyt) ja Liquid Lipstick sävyssä Persimmon. Voi tätä rakkauden määrää! <3 😀

  • Ihania nää onkin! ^^

   Oo, oot ollut maltillinen aleshoppailija! Mulla vielä odottelee noi käyttötuotteet ostamista, oon keskittynyt näihin ei-niin-tarpeellisiin… :’D Mutta JEE Raving Redille, se on ihana!!

   Ja ABH!!!! Olen kade. MITEN sait tilauksen tehtyä? Käytitkö Shipitoa? Mä olin heti kurkkimassa ja listaamassa asioita, ja mulla se ei ainakaan antanut Suomea toimituspaikaksi! :’D

   • Noora Noora

    Kyllä mä sain Suomeen tilattua suoraan sieltä jenkkisivulta 😮 ja postikulutkaan ei olleet pahat ja kun tilas uutiskirjeen niin sai vielä -10% ekasta tilauksesta! Käys kuule kokeileen uudestaan 😛

    • Äää! Etkä! Piru vie, pakko se on kokeilla… 😀

Vastaa