Skip to content

Kesäinen Clinique -meikki

Sain tässä taannoin tahmatassuihini joukon Cliniquen kesäuutuuksia, ja ihastuin niihin ikihyviksi heti ensikättelyssä. Luomivärit ja poskipunat oli pressattu jo Cliniquelle tuttuun tapaan kukkaismuotoon, ja sävyt olivat niin minua että sattui. Olen hipeltänyt ja ihastellut näitä aarteita nyt jo monta viikkoa, ja ajattelin esitellä niitä alkuun ihan vaan meikin muodossa! Olen kyllä pohtinut että luomivärit ja poskipuna ansaitsisivat ihan omat postauksensa, sen verran ihania ne ovat. Eli varautukaa, samaa settiä saattaa tulla vielä eri muodossa!

ESAF_LOTD_CLINIQUE_1

Kätösiini saamani sävyt huusivat mielestäni kesää, ja niillä syntyikin aika minulle tyypillinen kesäinen arkimeikki. Suhteellisen kevyt meikkipohja, silmillä vihreää ja poskilla ja huulilla kirkasta korallia!

ESAF_LOTD_CLINIQUE_4

Meikkipohjan tein Cliniquen uudella Chubby in the nude (hehhehhee) -meikkivoidepuikolla. Olin puikon suhteen hiukan skeptinen, mutta olin onneksi sen suhteen väärässä. Vaikka puikolla tulee kevyttä jälkeä, on se silti helposti kerrostettavissa! Ja kestää hyvin. Pelkäsin ehkä eniten nimenomaan meikkivoiteen kestävyyden puolesta, mutta turhaan. Vaikka jälki oli kevyttä, oli se silti ihan yhtä kestävää kuin esim. useat mattameikkivoiteeni. Voide oli muuten helpointa levittää parina viivana pitkin naamaa suoraan puikosta, ja tasotella sitten meikkivoide kasvoille meikkisienellä. Vähän peitevoidetta silmien alle ja kevyt puuterointi, ja avot!

Poskille sudin Cheek Pop -poskipunaa sävyssä Peach pop. Peach pop mätsättiin minulle Cliniquen tilaisuudessa, ja minä ja konsulentti oltiin molemmat sitä mieltä että se oli kaikista vaihtoehdoista se thö poskipuna minulle. Ihan täydellinen persikkainen korallisävy! Koostumus on todella pehmeä ja miellyttävä, ja se levittyy iholle helposti. Totesin omassa käytössäni että tämä poskipuna levittyy iholle helpoiten synteettisellä siveltimellä -onko muilla vastaavia kokemuksia? Korostustuotteena käytin silmillekin päässyttä lip pop -luomiväriä sävyssä Cream pop!

ESAF_LOTD_CLINIQUE_6

Silmämeikin tein kahdella Lid pop -luomivärillä. Upea oliivinvihreä Willow pop oli ihan koko luomella ja luomivaossa, ja vaalea hohtava Cream pop sisänurkassa ja kulmaluulla tuomassa valoa. Kahden luomivärin meikki oli todella helppo ja nopea tehdä! Levitin Willow popin ensin sormella koko liikkuvalle luomelle, ja lisäsin/häivyttelin saman sävyn luomivakoon pullealla häivytyssiveltimellä. Cream popia lopuksi sisänurkkaan ja kulmaluulle, ja silmämeikki oli ripsiväriä vaille valmis.

ESAF_LOTD_CLINIQUE_7

Huulille pääsi uuden Lacquer Lip Colorin sävy Happy pop, joka on varsin kirkas, oranssiin taittava korallisävy. Huulilakka on kiiltävänä huulilla aika tahmea, mutta pysyy onneksi hyvin huulilla! Kiilto kuluu aluksi pois, mutta sen lähdettyä jää jäljelle vielä reilusti sävyä. Erinomainen kesäpuna siis! Tämä on ollut mulla jonkun verran käytössä töissäkin, tuo muuten kivasti väriä päivään!

ESAF_LOTD_CLINIQUE_9

ESAF_LOTD_CLINIQUE_8

Sellainen meikki! Tämä oli sen verran helppo ja nopea tehdä, että mietin olisitteko halunneet tästä varalle tutorialin kesää varten? Mitäs sanotte?

Ja hei, allekirjoittanut jää tänään kesälomalle. (siksi viimeinen kuva) LOMALLE. Eka loma moneen vuoteen, kiitos koulun! Tätä on odotettu pitkään ja hartaasti! Lupaan lukkiutua kotiin, vältellä aurinkoa, elää erakkoelämää ja blogata ja pelata. Ja okei, aattelin kyllä myös huseerata koko kämpän läpi ja siirtää meikkipöydän makkariin asap! Suattaapi olla että kesäkuussa tulee vielä postausta uudistetusta meikkipisteestä. Kiinnostaisiko se?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, Clinique Lid pop Willow pop ja Cream pop saatu, IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume Waterproof saatu, Make Up Store 12 Shades of Brow, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: Clinique Chubby in the nude Foundation stick 02 Abundant alabaster saatu, Kat Von D Lock-it Concealer, RCMA Loose powder, Clinique Cheek pop Peach pop saatu, Clinique Lid pop Cream pop saatu, NYX Taupe Blush

Huulet/Lips:Clinique Pop Lacquer Lip Color + Primer Happy pop saatu

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

4 Comments

  1. Ihana meikki, toi willow pop on kyllä niin ihana sävy.

    Oikein rentoa lomaa, olet sen ansainnut! <3 Ehdottomasti juttua sitten uudesta meikkipisteestä.

    • Kiitos! <3 Joo, tää tuli kyllä tarpeeseen. 😀 Pääsen ens viikolla hankkimaan huonekaluja, eli sen jälkeen alkaa meikkipisteen muutto! :B JÄNNÄÄ.

  2. Oi tää on niin ihanan raikas ja kesäinen! Rakastan tota silmämeikkiä!

    • Hihiiii kiitoooos <3

Vastaa