Skip to content

Kesäalesaaliit 2014

Pääsin alennusmyyntiapajille vasta kesäkuun lopussa, ja pelkäsin että kaikki ihana olisi jo mennyt. Vaatealet eivät minua juuri kiinnostaneet, joten olin asennoitunut jo valmiiksi siihen että iskisin pääasiassa kosmetiskien alepuolelle. 
Sain maanantaina seurakseni ja henkiseksi tueksi ihanan Hennan, joka jaksoi kärsivällisesti seurailla sekoiluani ja pohdintaani ja tarjota vielä äärimmäisen tervetulleen järjen äänen. Aloitimme reissun Stockalta, ja rynnistin heti ensimmäisenä tarkistamaan Guerlainin tiskin kevätpaletin toivossa. Kevätihanuutta ei ollut, mutta kasvo-ja silmämeikkipaletti kyllä. Juurikin se paletti, jota olin Jenniltä kuolannut. Paletin ostamista ei siis juuri tarvinnut miettiä, oli aivan selvää että ainakin sen ostaisin. Kiertelimme koko kosmepuolen kärsivällisesti ja toiverikkaasti läpi, mutta mitään muuta en Stockan alesta päätynyt ostamaan. Diorilla oli kolmea eri viisikkoa alessa (joista yksi, Royal Kaki, on saanut blogikollegoilta kovasti kehuja. Minulla ei vain ollut sille tarvetta, eikä sävyt muutenkaan napanneet) sekä muutamaa yksittäisluomiväriä ja meikkipohjia. Sivuutin Diorin suosiolla. Shiseidolla oli aivan järjetön ja ihana luomiväritrio alessa (kirkkaita sinisiä ja pinkkiä) jonka melkein ostin. Järjen ääni (Henna) palautti maan tasalle ja muistutti etten kuitenkaan käyttäisi sitä. 

Muita mahdollisesti kiinnostavia aletuotteita löytyi YSL:ltä, Clarinsilta, Estee Lauderilta ja Lancomelta. YSL:n tiskillä oli alessa muutama poskipuna, vanhanmallisia paletteja ja muutama väri Glossy stain-huulimeikistä. Glossy stainit houkuttelivat, mutta värit eivät vain tuntuneet omilta. 

Clarinsilla oli sekä ihonhoitoa että meikkituotteita. Alessa oli ainakin Blush Prodige-poskipunia, luomiväripaletteja sekä meikkipohjia. Koska olin juuri vähän aikaa sitten ostanut Clarinsia ystävämyynnistä, sivuutin tiskin ainakin toistaiseksi. 

Estee Lauderin luomiväripaletit kokevat kasvojenkohotuksen, ja vanhanmalliset paletit ovat alessa. Muutama upea tummia sävyjä sisältävä paletti oli alessa! Estee Lauderilta löytyi myös muita meikkituotteita ja ihonhoitoa. 

Lancomella oli alessa ainakin luomiväripaletteja ja huulimeikkejä. Värit eivät vain napanneet. 

Stockalta kiersimme Kicksiin (josta ei löytynyt MITÄÄN. Olin pettynyt) josta päätimme jatkaa vielä urheasti Sokokselle. Tässä vaiheessa olin ostanut vain Guerlainin tuplapaletin, ja koin olevani huono. Hyvin huono. Guerlainin kevätkokoelman paletti kummitteli edelleen mielessäni, ja toivoa elätellen kipitin Henna perässäni Sokokselle. Sokoksella näytti olevan heti enemmän tuotteita alessa- ja Guerlainin pisteeltä löytyi kuin löytyikin kaivattu paletti. Sekä Stockmannin että Sokoksen Guerlain-tiskillä oli paljon Terracotta-tuotteita alessa-tiedä sitten miksi. 

Guerlainilta jatkettiin Chanelin pisteelle, josta mukaan tarttui jo hehkuttamani poskipuna, Vivacité. Vivacité on aivan järjettömän upea- jos näette, ostakaa. Parhaita omistamiani poskipunia. Sokoksella emme kierrelleet merkkien tiskejä ihan niin tarkasti läpi. Clarinsin pisteellä oli kuitenkin hiukan enemmän tuotteita alessa, ja yllätykseksemme myös Cliniquen pisteellä oli ale. Markettikosmetiikan puolelta löytyi paljon hyviä tarjouksia, muttei mitään sellaista mikä olisi ollut jommalle kummalle välttämätön tai haaveissa. Kampaamopuolelta ostin Four Reasonsin jättipullot värishampoota ja hoitsikkaa, huimaan 12€ pullo.

Olimme jo matkalla kassalle, kun bongasin aika nurkasta, miestenkosmetiikan takaa erillisen aletiskin jossa välkkyi selvästi selekosmetiikan pakkaukset. Rynnistin pikapikaa alepöydän ääreen ja meinasin seota heti. Pöydällä oli Guerlainin paletteja, YSL:n Glossy Staineja, Lancomen meikkipohjia ja vaikka mitä muita tuotteita. Guerlainin Les Fauves aiheutti kuitenkin välitöntä ihastusta ja huokailua. Sen kohdalla ei oikein tarvinnut miettiä, tiesin ostavani sen saman tien. 

Ja nyt! Nyt olisi luvassa pikakuvia aarteistani!

Kuten jo kerroin, olin todella onnessani kun sain vielä käsiini tämän palettiaarteen. (näitä muuten jäi vielä, hint hint) Paletin ensimmäisestä kerroksesta löytyy kaksi aurinkopuuteria, joilla saa kauniin, luonnollisen jäljen kasvoille. Tuoksu näissä on huumaava!

Alta sitten löytyy neljä ihanaa luomiväriä. Tämä paletti tuntuu nyt jo todella kätevältä-saatan alkaa kuljettamaan tätä matkoilla. 

Chanelin Vivacité on ihan puhtaasti täydellinen, hiukan kylmään taitava puna. Iholla luonnollinen, mutta pigmenttiä on sen verran että levitettäessä saa olla varovainen. Hintaa jäi 30e, eli varsin maltillisesti. 

Entäpä Guerlainin Les Tendres? Pelkäsin etten ehdi saada tätä mistään, joten olin varsin riemastunut kun tajusin että Sokoksella on tätä vielä-ja paljon. 

Pienen sörkkimisen perusteella voin kertoa että tämä on juurikin niin ihana kuin miltä se näyttää.


Lopuksi vielä koko reissun viimeinen löytö ja omissa silmissäni kunnon aarre-Guerlainin Les Fauves! Olin viemässä tätä kassalle ennen kuin olin ehtinyt edes testata värejä kämmenselälle. Pikatestauksen jälkeen olin vain entistä varmempi-tämä on pakko saada. Fauves on ilmeisesti vuoden 2012 kokoelmasta, ja jäänyt sitten vakivalikoimaan. En tiedä miksi tämä oli alessa- omaksi onnekseni oli. 


Mitä pidätte alesaaliistani? Kiinnostaako jokin tuote erityisesti ? Ja kertokaa ihmeessä jos olette tehneet omia löytöjä alennusmyynneistä!


23 Comments

 1. Apua mitä löytöjä! 🙂 🙂 Mä olen ostanut tasan sen yhden mulle diilatun viisikon, mutta ihan vaan siksi kun en ole oikein päässyt liikenteeseen viime aikoina. Toisaalta, ihan hyvä. Näin uskottelen itselleni. 😀

  • No mutta Grege on ihan loistoalelöytö! Haaveilin vähän että olisin törmännyt siihen, mutta ei. Ei ollut Helsingissä. 😀 Alennusmyyntien välttely on välillä hyvästä 😀

  • Hahaa, purrut jo kauan sitten! 😀 Nyt vaan nostanut kunnolla päätään xD

 2. Sä taidat tällä nykyisellä meningillä pikkuhiljaa hivuttautua Sele-Sensaistin reviirille.. 😀

  • Goddammit, jäin kiinni! 😀 Noei. Mulla on Sele-Sensaistiin vielä aika pitkä matka 😀

 3. Och, tuo Chanelin poskipuna. Ihan täydellisen näköinen ja värinen <3 Jos et pidäkään siitä, niin mun luota se saa varmasti hyvän kodin! *kömpelö silmänisku* ;D

  • Hahahahaa NO. Mine, my own. My precious. On nimittäin just niin täydellinen kuin miltä näyttää 😀

 4. Huh, huh, huh. Henki ehkä vähän salpaantui tuon metsäisen nelikon kohdalla. HUUTAA MUN NIMEÄ.

  • Niin huutaa! Se on ihan kaikin tavoin mahtava :B Ja äänekäs.

 5. Ton Guerlainin paletin luomivärivalikoima näyttää hyvältä, jopa mulle, vaikka luonnollisemmista en niin välitä. 🙂

  • Tuon ekan siis. Osaan ilmaista itseäni.

  • Se onkin ihan vaan ihana! ^^

 6. MS MS

  Tuon viimeisimmän nelikon olisin napannut itsekin! Ja tietty tuo ensimmäisen… 😉 Ihania löytöjä olet tehnyt! Mun aleshoppailut jäi aika minimiin, kun en ehtinyt Helsingin tarjontaa kahlaamaan läpi. Mutta yksi ihanuus Diorin Trianon-kokoelmasta tuli sentään hankittua 🙂

  • Mua niin harmittaa että Trianon-kokoelmaa ei ollut oikein missään! 🙁 Olisin niitä luomiväriviisikkoja salaa himoinnut :’D

 7. Oioi oioioi oiiiiiiiii

  • Samaa mieltä! 😀

 8. Les Tendres bongattu ja ostettu – kiitos vinkistä! Aivan mahtavia nämä löytösi, ja innostus välittyy tekstistä tänne asti! Ihan kuin olisin ollut mukana sun ostosreissulla 😀

  • JES! Ihan mahtavaa! Nyt jään odottamaan sun meikkikuvia! 😀 Ihana kuulla että into välittyy näistä läpi- niin tunteella oon tätä kirjoittanut 😀

Vastaa