Skip to content

Kauneusaamu Villa Katayassa

Osallistuin reilu viikko sitten torstaina varsin miellyttävään ja rentouttavaan Kauneusaamuun Villa Katayassa. Kauneusaamussa oli esillä useita merkkejä,muun muassa Herbina, TRESemmé, Sunsilk, Dove Hair, Vaseline, Kämp Spa, ESPA ja Fabulous Eyelashes. Tapahtuman selkeä teema oli hyvinvointi ja hemmoittelu,ja saimmekin kuulla kolme mielenkiintoista luentoa aiheeseen liittyen. Herbinalta kerrottiin heidän uudesta Kaura-Suklaa-sarjastaan, Anne Kukkohovi oli kertomassa Kämp Span tarjonnasta sekä spa-maailman tämän hetken trendeistä, ja lisäksi saimme kuulla hyvin mielenkiintoisen luennon allergioista. 

Lehdistön ja muiden bloggaajien lisäksi paikalla olivat Piece of Panda-blogin Panda,Tyttö ilman helmikorvakorua-blogin Sonia sekä Miss Piggys Pearls-blogin Salla. Naiset olivat kerrassaan upeaa seuraa,ja aamupäivä kuluikin hyvin nopeasti heidän seurassaan!

Aamu alkoi maittavalla ja astetta hienommalla aamiaisella, jonka jälkeen alkoivat luennot. 

Pandan aamiainen oli huomattavasti kuvauksellisempi kuin omani.

Koristeena olleet lumimarjat aiheuttivat itselleni suunnatonta riemua,sillä niitä löytyi omasta hääkimpustani vuosi sitten!

Luentojen jälkeen saimme vaellella huvilassa vapaasti ja tutustua esillä oleviin tuotteisiin. 


Yksityiskohdat <3

Herbinan Kaura-Suklaa-tuotteet oli aseteltu ihanasti esille! Nämä ovat ihan herkkuja,olen jäänyt näihin pahasti koukkuun…


Esillä oli myös Sunsilkin uutuuksia,jotka olen ottanut mielenkiinnolla testiin. 

Livahdimme Pandan kanssa pihamaalle haukkaamaan raitista ilmaa-ja nauttimaan upeista maisemista. 

Doven Hair Therapy-sarja on minulle ennestään tuttu,ja olen pitänyt sen tuotteista todella paljon. (myös mieheni tunnusti pullot nähdessään olevansa niistä innoissaan,sillä herra oli ilmeisesti riemulla käyttänyt aikaisempiakin tuotteita ja todennut ne varsin sopivaksi omalle liehuletilleen)

Merkeistä ainoastaan ESPA oli minulle uusi ja vieras. ESPA on käytössä Kämp Spassa,ja ESPAn esittelypisteellä sai pikaisen ihoanalyysin ja selostuksen tuotteista!

Edelleen,ne yksityiskohdat…

Minä,Salla ja Panda käytimme hyväksemme mahdollisuuden ihoanalyysiin. Omasta analyysistäni ei ole kuvia (onneksi) mutta kuvasin kärppänä vieressä Sallan ja Pandan analyysit!

Tässä vaiheessa Sallalle laitettiin jo uutta meikkipohjaa

Tässä näkyy paremmin laite,jolla iho käytiin läpi!

Omassa analyysissäni ei selvinnyt mitään uutta-ihoni on epäpuhdas,rasvainen ja kuitenkin paikoittain pintakuiva. Sainpahan varmistuksen siitä että olen hoitanut ihoani oikein ja oikeilla tuotteilla! Saimme myös jokainen omalle ihollemme sopivat ehdotukset ESPAn tuotteista. TRESemmén pisteellä arvioitiin hiusöljyjä useamman eri ominaisuuden perusteella! Tällainen sokkotesti oli oikeasti aika hauska,ja pisti arvioimaan öljyjä ihan eri tavalla. 

Tarjolla oli myös käsihoitoja Vaselinen ja Herbinan tuotteilla,vartalohierontaa sekä esittelyjä ripsienpidennyksistä.

Kaiken kaikkiaan todella miellyttävä,rentouttava ja hauska kokemus mitä mainioimmassa seurassa! 

Kotiin ei lähdetty tyhjin käsin…

Saimme mukaamme ihania uutuustuotteita,joista osaan olen ehtinyt jo tutustua lähemmin. Kirjoittelen kaikista jutun erikseen jahka olen tehnyt lähempää tuttavuutta kaikkien osalta!

Vastaa