Skip to content

Kat Von D True Romance Eyeshadow palette Ludwig

Olin ihastellut Kat Von D:n meikkejä Sephoran sivuilla useaan otteeseen,ja kun kesällä pääsin New Yorkiin,oli selvää että joku sarjan meikkipaleteista minun oli saatava. Ostin Ludwig-paletin Times Squaren Sephorasta-se on ostopaikan takia yksi rakkaimmista matkamuistoistani! 

Pidin paletin ulkoasusta kovasti heti sen nähtyäni-muotoilu on yksinkertainen,mutta ruusukuvio tuo siihen jotain  ekstraa.


Paletin takapuolelle on laitettu värien nimet. 


Värit ja niiden nimet

Värit levittyvät ihan hyvin,ja pigmenttiä on riittävästi.

Erityisesti paletin ruskeista sävyistä itselleni tuli mieleen Wet ’n Wildin Comfort Zone-paletin ruskeat sävyt. Jälkeenpäin olen vertaillut niitä,ja yhtäläisyyksiä on-tosin omasta mielestäni Comfort Zonen luomivärit ovat laadukkaampia. Haikailenkin siksi toisen Kat Von D-paletin perään,että voisin tehdä laatuvertailua kahden paletin välillä.
Toteutin paletilla kaksi esimerkkimeikkiä-ei mitään kovin kekseliästä tosin. Päädyin käyttämään värejä sen mukaan miten ne oli paletille aseteltu-vihreitä keskenään ja ruskeita keskenään. Seuraavan kerran taidan sekoitella värejä enemmän.

Vihreässä meikissä käytin Dimebagia koko luomella ja Orbia ja Luciferia varjostuksena. Kulmaluulla ja sisänurkassa on Tequila.

Pronssisessa meikissä käytin koko luomella Downtownia, varjostuksena Baroque ja Leather.Kulmaluulla ja sisänurkassa Clay.

Oletteko tutustuneet Kat Von D:n Sephoralle suunnittelemiin meikkeihin?

2 Comments

  1. Hei, blogisi vaikuttaa mukavalta! Hienoja silmämeikkikuvia ainakin 🙂

    Minulla on yksi Kat Von D:n luomiväripaletti, jossa on neljä sävyä. Voisinkin tehdä siitä oman postauksen myös. Olen pitänyt laadusta, pigmenttiä riittää ja levittyvyys on hyvä.

    Minulla on myös nestemäinen huulipuna, joka kuivaa täysin mataksi ja pitkäkestoiseksi. Siitä en ole niin varma, pidänkö vai en, koska lopputulos on melko kuiva.

  2. Kiitos kovasti! 🙂

    Tee ihmeessä paletistasi postaus,se olisi varmasti mielenkiintoinen!

Vastaa