Skip to content

Kat Von D Mi Vida Loca Remix

ESAF_KAT_VON_D_MI_VIDA_LOCA_1

Se on täällä. Se on täällä. Se on vihdoin ja viimein täällä, ja se on KOKONAAN MINUN!! Ai että. Tämä Kat Von D:n Mi Vida Loca Remix -paletti julkaistiin syksyllä 2015, ja se oli luonnollisesti Limited Edition -tuote. Olin tän julkaisun tiimoilla käytellyt rahaa sen verran kaikkeen muuhun, että tää aarre meni multa ihan kokonaan ohi. Olin surullinen ja vähän katkera itselleni, koska tää olisi ollut ihan mun juttu! Eikä  mun KVD-palettikokoelma olisi tietenkään täysi ilman tätä.

ESAF_KAT_VON_D_MI_VIDA_LOCA_2

NO, nyt kävi niin onnellisesti että amerikkalainen ystäväni destashasi kokoelmaansa ja laittoi oman, lähes koskemattoman (en oikeasti nähnyt mitään jälkiä yhdessäkään sävyssä, eli sanoisin kyllä et koskemattoman) palettinsa myyntiin. Olin haukkana paikalla iskemässä kiinni tähän aarteeseen, ja kaupat syntyi. Hain paletin postista eilen, ja Snäppäsin sen avauksen Annan pyynnöstä. Mun snappi on muuten esafilona (jootiedän, nimi on kauhee mut eyeshadowandflame oli liian pitkä :(( ), käykäähän seuraamassa! Oon vähän laiska snäppäilijä, mut yritän koko ajan parantaa. Lemppareitani on snäpin selfiefiltterit, joten niillä ehostettuja selfieitä mun snäppi on yleensä täynnä.

ESAF_KAT_VON_D_MI_VIDA_LOCA_3

Siinä se on perjantain hämärtyvän illan valossa kaikessa kauneudessaan. Se on VALTAVA, se on musta, siinä on 24 upeaa sävyä ja se on täydellinen.

ESAF_KAT_VON_D_MI_VIDA_LOCA_4

Kuvat ei tee tälle oikeutta. Lemmyssä näkyvä pieni lommo on muuten allekirjoittaneen aikaansaama. Onnistuin lähmäisemään nakkisormeni sävyihin kun otin palettia vapisevin käsin kotelostaan ihan ensimmäistä kertaa. Olen lahjakas ja silleen.

ESAF_KAT_VON_D_MI_VIDA_LOCA_5

Tykkään ihan kaikesta tässä. Kannen artwork on ihan mieletön, tää sävymaailma on upea, laatu on jees. En luovu tästä IKINÄ.

ESAF_KAT_VON_D_MI_VIDA_LOCA_6

En keksi tästä mitään sanottavaa enää, oon liian innoissani ja onnessani ja hämilläni siitä että tää on MUN. Katsotaan siis swatcheja, ettei mene hassujen höpisemiseksi.

ESAF_KAT_VON_D_MI_VIDA_LOCA_7

ESAF_KAT_VON_D_MI_VIDA_LOCA_8

ESAF_KAT_VON_D_MI_VIDA_LOCA_9

ESAF_KAT_VON_D_MI_VIDA_LOCA_10

ESAF_KAT_VON_D_MI_VIDA_LOCA_11

ESAF_KAT_VON_D_MI_VIDA_LOCA_12

Melkein kaikki paletin sävyt on just sitä samaa huippulaatua mitä oon KVD:n meikeiltä oppinut odottamaan. Pari oli vähän heikompia (Legend ja Viny) mutta elän sen kanssa. Nappasin vielä erillisen kuvan mun lempparisävyistä, kas tässä!

ESAF_KAT_VON_D_MI_VIDA_LOCA_13

Oon niin onnellinen siitä että tää on mun. Vihdoin! Pidän tänään meikittömän päivän et iho saa vähän hengitellä, mut huomenna olisi tarkoitus leikkiä tällä ihan kunnolla. Maanantaina aloitan teemaviikon tän kanssa, eli yritän tehdä jokaisen arkimeikin tällä! Katsotaan mitä saan aikaan. Epäilen vähän onnistumismahdollisuuksiani, mut yritän! 😀

Mut hei. Eikö ookki ihana <3

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

6 Comments

  1. No on se kyllä KOMEA. Odotan meikkejä tällä!!

    • NO EIKÖ!! Huomenna teen ekan meikin töihin, EN MALTA ODOTTAA.

  2. OMG! Jo on kokoa ja näköä:) Onnenpyörä;)

    • Hahaa, tää todellakin on onnenpyörä! 😀

Vastaa