Skip to content

Juhannusmeikki Clarinsilla, Guerlainilla ja Diorilla

Kuten jo aikaisemmin kerroin, juhannuksen juhlameikkini koostui pääasiassa Clarinsin Colors Of Brazil-paletista ja Diorin upeasta Aventure-Fluid Stickistä. Itse meikistä en ehtinyt ottaa perjantaina kuvaa, sillä juoksin ovesta ulos aika lailla sillä sekunnilla kun sain sen valmiiksi, mutta tein siitä sunnuntaina aika lailla identtisen uusintaversion ihan vaan voidakseni näyttää meikin teille. Pidin tästä meikistä lopulta suunnattomasti, vaikka perjantaina vähättelinkin sitä ja pidin sitä enemmänkin sinne päin-kiiremeikkinä. Nyt osaan jo arvostaa silloin tehtyä jälkeä.

Meikin keskipisteenä oli todella oranssinpunainen, hehkuva huulimeikki. Olin jo aikaisemmin päättänyt että huulilla tulee olemaan Aventure, sillä se ei ole ehtinyt päästä vielä lainkaan käyttöön, ja juhlameikki tuntui luontevalta tavalta korkata moinen luksustuote. Tämä päätös kannatti, sillä Aventure pysyi huulilla hyvänä tuntikausia, ja teki meikistä viimeistellyn ja jotenkin ihanan raikkaan. Lisäksi se tuntui huulilla aivan taivaalliselta! Sen, että tuotteesta on maksanut hiukan enemmän todella, todella tunsi.

Kirkkaan huulimeikin pariksi tein semivärikkään silmämeikin Clarinsin Colors of Brazil-paletilla. Koko luomelle tuli paletin oranssia sävyä, ja varjostus tehtiin paletin tummalla ruskealla. Rajoja häivyttelin vaalealla nudesävyllä, ja sama sävy pääsi sisänurkkaan tuomaan valoa. Vaikka oranssissa oli itsessään jo hiukan shimmeriä, kaipasin lisäkimallusta, kun kyseessä oli kuitenkin juhlameikki. Guerlainin Two Spicyn oranssi pääsi jälleen toimiin, ja taputtelin sitä lopulta koko luomelle. Pientä lisätummuutta Clarinsin paletin ruskeaan toin Two spicyn tummalla ruskealla. 

Clarinsin paletti  oli kyllä niiiiiiin nappivalinta kiireessä tehtyyn juhlameikkiin! Sävyt häivyttyivät todella vaivattomasti, ja vaikka oranssin ja ruskean välillä oli iso kontrastiero niiden rajat tuntuivat häivyttyvän kuin itsestään. Kuten jo mainitsin, tummensin Clarinsin ruskeaa Two Spicyn ruskealla lähinnä ulkonurkassa. Vaikka perjantaina tein tämän meikin aivan paniikissa, oli se silti nyt jälkeenpäin ajatellen todella helppo ja vaivaton sekä tehdä että käyttää!

Kuten jo mainitsin, huulilla oli UPEA Diorin Fluid Stick sävyssä Aventure. Ostin Aventuren jo jokin aika sitten, ja vaikka rrrrakastin sävyä ensisilmäyksellä, jäi se jostain syystä silti käyttämättä. Nyt kun sain kokeiltua tätä aarretta, en saa siitä tarpeekseni-päin vastoin. Haluan itse asiassa lisää näitä taivaallisia huulituotteita… Aventure tuntui silkiltä huulilla, ja kesti näin kiiltäväksi huulituotteeksi todella kauan. 


Koska kätköistäni ei löytynyt Aventuren väriin mätsäävää rajauskynää, rajasin huulet paniikissa luottotuotteellani, Yves Rocherin värittömällä rajauskynällä, ja huulimeikin rajat pysyivät silti selkeänä ja tarkkana. Kun Aventuren kerran levitti huulille tarkasti, se todella pysyi siinä.


Tämän meikin turvin uskalsinkin sitten pukeutua lähes kokomustaan juhannuksena. Ainoa poikkeus oli kuviollinen (tosin mustapohjainen) kimono, josta löytyi niin punaista kuin oranssiakin. Muut piristävät kokomustaa asuaan asusteilla, minä värikkäällä meikillä! Kimono+housut oli muutenkin hyvä valinta hiukan koleaan säähän, ja pitkät housut suojasivat hiukan hyttysten täsmäiskuilta. Mokomat pirulaiset iskivät kyllä silti, ja nyt jaloistani löytyy mitä kekseliäimmistä paikoista hirveitä paukamia. Olen pienestä asti saanut muuta perhettäni pahemman reaktion hyttysen puremista, ja siinä missä monelle muulle jää pelkkä punainen läntti, minulle tulee sietämättömästi kutiava, jättimäinen paukama. Saatan vihata noita iniseviä otuksia aika palavasti. 

Mitä pidätte tästä kokonaisuudesta? Itse tunnun pitävän siitä yhä vain enemmän ja enemmän mitä pidempään sitä katson! Oletteko kokeilleet Diorin Fluid Stickejä?Silmät:

-UDEPP
-Clarins Colours Of Brazil-palette saatu
-Guerlain Two Spicy saatu
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara saatu

Kasvot:

-Max Factor Facefinity face primer
-IsaDora Color Correcting Concealer Anti-Redness saatu
-Holika holika Essential Petit BB
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Clarins Blush Prodige Spiced Mocha

Huulet:

-Yves Rocher Flawless lip liner
-Dior Addict Fluid Stick Aventure 

4 Comments

  1. Upea meikki taas kerran, Ilona! Tykkään tästä aivan erityisen paljon.

    • Kiitos! <3 Pienen alkuepäilyn jälkeen pidin tästä itsekkin-piti vain tottua 😀

  2. Fluid Stickit <3 <3

    • No niinpä <3<3 I NEED MOAR.

Vastaa