Skip to content

Juhannuksen pelastajat Eyeshadow and flame-tapaan

Juhannus tuli ja juhannus meni, ja jokainen on viettänyt sen itselleen mieluisella tavalla. Sää on suosinut harvoja ja valittuja, allekirjoittaneelle se lähinnä nauroi räkäisesti. En ole auringonottajatyyppiä, mutta olin haaveillut siitä että saisin iholle edes kevyttä väriä juhlissa istuessa ja parvekkeella löhötessä, mutta EI. Ei sitten. Luvassa oli onneksi ihanaa, rentoa ohjelmaa rakkaiden ihmisten seurassa, ja vuoden 2014 juhannus olikin yksi parhaista moneen vuoteen. Perjantaina juhlittiin rakkaiden ihmisten kihlajaisia ja ihmeteltiin juhannuskokkoa, ja kotiin kömmittiin ennen kahtatoista. Ilta jatkui kotona laatuviihteellä, ja Black Adder 2:sen pyöriessä taustalla mutisinkin miehelleni sohvalta peittoon kääriytyneenä että nyt on hyvä ja levollinen olla. 

Lauantaina kylään tuli kerrassaan valloittava Panda, ja pyöräytin tarjottavaksi Potluck by one-blogin Terhin ohjetta mukaillen taivaallisen piirakan. Mieheni on aika tottunut ruoanlaittooni, ja innostuu aika harvoin mistään. Kyseisen piirakan loppuminen harmitti miestäni selvästi, ja herra huomautti varsin painokkaasti että sitä saisi tehdä lisää. Ilmeisesti aika pian. Kyseisen piirakan (ja sen loputtomien variaatioiden) myötä heinäkuun alussa järjestämäni miitinpoikasen suolainen puoli ratkesi kertaheitolla! Ilta kului Pandasen seurassa varsin äkkiä, ja lauantai olikin aivan yhtä miellyttävä ja rentouttava kuin perjantaikin. Erona se että lauantaina nukahdin naamalleni sohvalle vaatteet päällä ja meikit naamalla-ai ai. Onneksi mieheni on oppinut että meikit naamalla ei nukuta, ja hätisteli laiskan bloggaajan naamapesulle ennen kuin ehdin nukkua varttia pidempään. 

Sunnuntai menikin näistä kahdesta hurjan villistä päivästä toipuessa (sarcasm anyone?) ja vaikka ”heräsin” kun mies lähti töihin, ihan aikuisten oikeasti heräsin vasta puoli kahden maissa. Hups. Hiukan kahvia alle saatuani ja myöhäistä ajankohtaa ihmeteltyäni aloin käymään läpi juhannuksen sujumiseen vaikuttaneita tuotteita, ja nyt olisi aika käydä niitä läpi. Osa näistä on muutenkin jo HG-kamaa, osa taas sopi juhannukseen ja kesään muuten vaan täydellisesti. 

Aloitetaanpa!

Hiukset:

Nämä viisi ovat tällä hetkellä muutenkin hiustenlaiton HG-settiä, mutta ne olivat sen verran iso osa myös juhannusta että pääsivät listalle. 

-Batisten XXL Volume-kuivashampoo (saatu) on ollut jo pitkään lättähiusten pelastaja, ja perjantain juhliin lähtiessä se pelasti juhlalookkini. Meikkasin kiireessä, ja laitoin hiukseni vielä pahemmassa kiireessä. Ilman luottokuivista hiukseni olisivat menneet päätä myöten, tällä sain niihin kipeästi kaivattua volyymia. Ah.

-KMS:n Hair Play- suolasuihke toimi sekä perjantaina että lauantaina tekstuurintuojana. Raikkaan hedelmäiseltä tuoksuva spray on ostettu aikanaan Sokokselta, ja on edelleen osa jokapäiväistä hiusrutiiniani. 

-KMS:n Free Shape- föönausneste on kahta edellämainittuakin käytetympi (se on loppuu kohta, ääk!). Free Shapen pitäisi nopeuttaa hiusten föönausta (nopeuttaa se parilla minuutilla-testattu on), antaa lämpösuojaa ja hoitaa hiuksia. En osaa enää laittaa hiuksiani ilman tätä, ja aion marssia ostamaan uuden sillä sekunnilla kun tämä loppuu. FS oli käytössä jokaisena juhannusviikonlopun päivänä!

-Rich Pure Luxury Protect&Shine Spray (saatu) toimi pohjana hiustenlaitossa niin itsellä kuin myös perjantaina meikattavana ja kammattavana olleella tulevalla morsiolla. Olin aluksi hiukan skeptinen tuotteen suhteen, mutta nyt se on jokapäiväisessä käytössä. Pikkupurkista löytyy niin lämpösuojaa kuin kiiltoa ja kosteutusta, ja se on ollut erityisen ahkerassa käytössä aina kun olen käyttänyt muotoilurautoja. 

-L’Oreal Tecni Art Nude Touch Natural Finish Spray oli juhannusajan suosikkihiuskiinne. Jätin isommat hiuslakkaputelit suosiolla kotiin ja pois käytöstä, rynnistin juhannusmenoihin kevyt spraypullo laukussa. Pienestä putelista löytyy enemmän pitoa kuin monesta isosta, ja lakan kohdistus on huomattavasti helpommin hallittavissa kun lakka ei tule suuttimesta valtavana pilvenä. Tämän taisin ostaa hyvän aikaa sitten Sokoksen Hiusten hellimisviikoilta- loisto-ostos!


Juhannuksen meikit noudattivat neutraalia ja korallilla höystettyä linjaa. Meikkipohjana sekä itsellä että tulevalla morsiamellla toimi Max Factorin Facefinity- primer(saatu) sekä Holika Holikan BB-voide. Molemmat levitettiin Beautybayn meikkisienellä (kuvassa likaisena, hyi!). Samalla sienellä levitettiin varjostukseksi IsaDoran Blush&Go-poskipunaa sävyssä NY Coffee shop (saatu).  MUSen Dual Foundation toimi puuterina, Clarinsin Spiced Mocha-poskipuna taas toi väriä kasvoille jokaisena viikonlopun päivänä. Oma juhannuksen juhlameikkini syntyi pääasiassa Clarinsin Colours of Brazil-paletilla(saatu), ja muiden päivien meikit syntyivät sen ja Maleficent-paletin yhdistelmillä. IsaDoran Pure Coral-kynsilakka(saatu) toimi juhlameikin inspiraationa, ja keräsikin kovasti kehuja perjantain juhlissa. Diorin Addict Fluid Stick sävyssä Aventure noudatti samaa väriteemaa, ja Guerlainin Nahema Smack toimi hiukan vaaleampana korvikkeena juhlien jälkeen. Ripsivärinä toimi IsaDoran Volume&Curl, joka oli meikkipöydän kaaoksiin hävinneelle Sensaille luonteva vaihtoehto.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä ihonhoito-ja puhdistus. Osa näistä on ollut käytössä vasta tänään, osa jokaisena päivänä. 

-philosophyn purity made simple 3 in 1-puhdistustuote (saatu) on ollut pääsyy siihen miksi en ole vain nukahtanut meikit naamalla. Tämä ihmetökötti on poistanut kaiken, kaiken vedenpitävänkin meikin silmistä ja kasvoilta niin kivuttomasti, ettei syitä lusmuilulle oikein ole ollut. 

-Cattier Parisin misellivesi on ollut toinen laiskan ja väsyneen ihmisen pelastaja. Olen ehtinyt kokeilla useampaa misellivettä, ja tämä on ehdoton suosikkini. Raukka ehti unohtua hetkeksi, mutta löytyi muutossa uudestaan ja on nyt jokapäiväisessä käytössä. Tämä on toiminut philosophyn jälkiputsarina ja aamujen puhdistustuotteena. Itse vietin kaupunkijuhannusta, mutta voisin kuvitella että tämä olisi mökkituotteena ihan lyömätön- misellivettä kun ei tarviste erikseen huuhdella kasvoilta. 

-Cliniquen All about eyes rich-silmänympärysvoide kuuluu sellaisenaan jo HG-tuote, mutta nyt juhannuksena sen vaikutus tuntuu korostuneen entisestään. Normaalisti vain iltakäytössä ollut tuote on tämän viikonlopun ajan ollut käytössä sekä aamuin että illoin- onneksi! Silmänympärysihoni on ollut huomattavasti paremman näköinen valvomisesta ja muusta rellestyksestä huolimatta, ja kaikki kiitos siitä menee tälle pikkupurkille.

-philosophyn microdelivery peel kit on ollut käytössä vasta tänään, mutta sen vaikutus oli heti näkyvillä ja sen verran iso että se ansaistee oman mainintansa. Ostin kyseisen setin jo aiemmin keväällä (hintaa sillä oli suolaiset 75e, mutta setti on ollut jokaisen sentin ja euron arvoinen. Kallis mutta kannattaa, ja kestääkin vielä pitkään) ja olen ehtinyt käytellä sitä varsin ahkerasti, joten olin suunnitellut jo etukäteen että sunnuntaina iskisin kyseisen setin kasvoilleni. Iho oli tämän jäljiltä ihanan pehmeä ja kirkas, ja viimeiset väsymyksen merkit tuntuivat peseytyvän tämän mukana viemäriin. 

-Vartaloa on pesty kahdella eri saippualla, philosophyn raspberry sorbetilla ja Lemon&Glycerinen puuvillasaippualla (molemmat saatu). Raspberry sorbet toimi tuoksunsa puolesta pienenä muistutuksena muuten poissaolollaan loistaneesta kesäfiiliksestä ja puuvillasaippuan mieto tuoksu oli tänään samettia herkälle hajuaistilleni. Tuo puuvilla on ehdoton suosikkini kolmesta julkaistusta sarjan saippuasta, sen tuoksu on jotenkin samaan aikaan mieto ja huumaava. Tykkään, tykkään kovasti!

-Viimeisenä muttei missään nimessä vähäisimpänä on tänään käytössä ollut Vita Liberatan itseruskettava. Kuten sanoin, halusin pientä väriä iholleni, mutta kun aurinko ei sitä suostunut antamaan, turvauduin purkista saatavaan. Ensimmäistä kertaa vuosiin, muuten! Vita Liberatan Moment by Moment-itseruskettava (saatu) alkaa tuoda iholle väriä jo puolen tunnin jälkeen, ja tökötti pestään iholta pois sen mukaan kuinka intensiivistä rusketusta kaivataan. Itse olin arkajalka ja pesin aineen pois jo tunnin jälkeen (lopputulos oli hyvin luonnollinen ja ensikertalaiseksi yllättävän tasainen) mutta aineen voisi jättää iholle vielä tunniksi tai kahdeksi  ja pestä sitten pois. Lisäkokeiluja ja tarkempaa raporttia luvassa!


Onko omien juhannuksen pelastajat- tuotteideni joukossa jotain teille tuttuja? Offit sun muut mökkijutut jäivät tällä kertaa pois listalta, koska niille ei oikein ollut tarvetta. Tämä taisi olla kaupunkijuhannusversio… 

Miten te vietitte juhannusta? Oliko kivaa? Kertokaa! Olisi kiva kuulla! Olen katkerana seurannut kavereiden instagram-kuvia, jotka tulvivat perinteistä juhannumökkitunnelmaa…

4 Comments

 1. Mun sydäntä lämmittää nähdä KMS:ää ja toi mahtava Lorkun suihke ^_^ Mulla on myös Cattierin misellivesi, en oo tosin vielä ottanut sitä käyttöön..!

  Itse vietin semi-kaupunki & semi-maalla – juhannuksen. Paljon grillailua, savusaunaa, yhdessäoloa, jalkapalloa (I like!) ja herkkuja :>

  • Hihii, kiva kuulla että joku muukin on niistä niin innoissaan! KMS,ah. Ota ihmeessä Cattier käyttöön! Se on hyvä! Kannattaa!

   …Sun jussikuvia mä taisinkin kuolailla.. 😀

 2. KMS:n suolasuihke on ihanaa! Muitakin tuttuja vilahteli, mutta tuo on todella paljon myös omaan mieleeni.

  Olisin muuten halunnut kuvan siitä piirakasta! :p

  • Tuo suolasuihke on kyllä ihan huippu! En oikein keksi siitä mitään huonoa sanottavaa, pakkauskin on kaikessa räikeydessään mun mieleen 😀

   Piirakka hävisi parempiin suihin sen verran nopeasti että kuvat jäi ottamatta :’D aion tehdä uusia! xD

Vastaa