Skip to content

Joulupyhien ainoa meikki

Joulu tuli, joulu meni. Joulun ansiosta sain nauttia ekstrapitkästä viikonlopusta, ja sen vietin autuaasti suurimmaksi osaksi erossa tietokoneesta ja meikeistä-harvinaista kyllä. Meikkasin ainoastaan jouluaattona, muuten vietin koko loppuajan meikittä ja yöpaidassa. Kivaa oli, kannatti. En ole ollut pitkään aikaan näin rentoutunut ja levännyt! 

Kuten sanoin, jouluaattona meikkasin kunnolla. Pidin linjan kuitenkin suht kevyenä ja keskitin huomion punaisiin huuliin (Ruby Woo on täydellinen. Ihan vaan täydellinen, tälleen btw). 
IMG_1906
Silmämeikin tein rakkaalla Too Facedin Suklaalevyllä Inglotin supershimmerpuuterilla höystettynä. Ei mitään ihmevirityksiä, perusvarjostukset pienellä lisäkimalluksella. Kulmat meikkasin mahdollisimman kevyesti, ja ripsiin lisäsin vain yhden kerroksen ripsiväriä. 


IMG_1919_
Meikkipohjan tein uutukaisella MACin Prep & Prime-BB-voiteella ja Chanelin irtopuuteripohjalla. Kivan kevyt ja silti peittävä yhdistelmä-äärimmäisen tervetullutta vaihtelua rutiineihin! Poskille taisin sipaista MACin Mochaa. En ole satavarma.
IMG_1917_
Meikin kruunasi Ruby Woolla maalatut huulet. En ole pitkään aikaan rakastunut peruspunaiseen huulipunaan tällä tasolla, mutta ai että. Kuiva kuin mikä ja ihan täysmatta- täydellinen puna minulle. Pysyi kuin synti koko pitkän jouluaterian-ja illan, eikä lisäilyjä kaivattu. Sävykin oli just eikä melkein. Rajasin huulet kiireessä ihan hitusen liian tummalla Maybellinen rajauskynällä, mutta lopputulos ei onneksi ollut ihan niin paha kuin luulin. Melkein pidän siitä, jos ei muuta niin tuo ulottuvuutta! Eikö vaan? Ehkä?

Arkeen paluu kangertelee selvästi vielä. Unirytmini on heittänyt useamman kärrynpyörän ja kadonnut niiden myötä tyystin, ja sitä lienee turha edes yrittää korjata ennen uutta vuotta. Katsotaan sen jälkeen jos normaali päivärytmi tuntuisi taas omalta. Siihen asti elän öisin, ehheh. Ei sillä että se olisi normaalitilastani erityisen poikkeavaa… 

No, kuitenkin. Miten teidän joulunne meni? Saitteko paljon lahjoja? Jos, niin millaisia? Mikä oli paras? Sain itse perheeltäni ihania, kovin henkilökohtaisia ja erityisiä lahjoja, ja oli ihana nähdä miten paljon ajatusta niihin oli laitettu. Mieheltäni sain yhden lahjan jouluna, loput ovat kuulemma vielä tulossa-mutta tämä yksi on ollut täysi hitti. Olemme molemmat hartaita videopelien ystäviä, ja viime aikoina olen ollut enemmän sivustakatsoja kun mieheni on pelannut enemmän. No, nyt sain lahjaksi kauan odottamani Dragon Age Inquisitionin, ja olen tahkonnut sitä hirmuisella riemulla ja paatoksella yötä päivää. Loppua ei näy. Onneksi on blogi, työ ja ystävät, etten unohdu ihan täysin TV:n ja konsolin ääreen- sen verran intensiivisesti olen pelannut ettei olisi ihme. 

18 Comments

 1. Ooo, ootpa saanut makeasti vangittua Rubyn kuviin! Toi on just se, miltä se luonnossa näyttää! <3

  • Hii, kiitos! ^^ Kovasti piti säätää kun valo alkoi hävitä, mutta onneksi Ruby tallentui kuviin ^^

 2. Upeat mattahuulet, tosi hyvin ”tehdyt”. En itse saisi noin tasaista jälkeä

  • Suurkiitos! ^^ Salaisuus on kuorinta, kosteutus ja hirmuinen määrä harjoittelua 😀

 3. Ihana silmämeikki ja Ruby Woo!:) Mulla taas rakkauden klassiseen punaiseen sytytti viime viikolla hankkimani MAC Red, joka sopii mun ihonsävyyn hivenen joskus syksyllä ostamaani Ruby Woota paremmin. Mutta ihania ovat molemmat!

  • Kiitos! 🙂 Mietin sitä Rediä, sekin on todella kaunis! Se taas ei sitten ollut yhtään niin sopiva mun ihonsävyyn kuin Woo. Eroja selvästi on!

 4. Ruby Woo <3 Täydellinen! Ja sopii kyllä tuon tummemmankin rajauskynän kanssa tosi hyvin.

  • Jeee, ihana kuulla ^^ Ja kyllä. Ruby <3

 5. Nätti meikki! Ruby Woo, ah miten täydellinen..

 6. Toi Ruby Woo kiusaa mua. Pakko kai noutaa mu hellään hoiviin tässä kunhan palaudun etelämmäs! 🙂

  • Suosittelen lämpimästi. 😀 Se ei tule muuten jättämään rauhaan. 😀

 7. Ruby Woooooooooo <3

  • No niiiiiiiiiiiiiiiiiii <3

 8. Ruby Woo on vissiin sit pakko käydä hakemassa… oon tätä kattellu ja jahkaillu jo vaik kuin kauan, ja nyt kun Tampereellekin tuli MACin myyntipiste… apua. 😀

  • Kannattaa ehdottomasti käydä hakemassa. 😀 Jo pelkästään senkin takia että Tampereella on nyt MAC-piste, käyt samalla tutustumassa! 😀 Tiedänpä vielä että siellä Tampereella on aika ässät myyjät MAC-pisteellä 😀

 9. Ihana meikki, noi huulet. <3 Mä meikkasin peräti kahdesta aattona ja tapanina. 😀

  • Kiitos <3 Oooo, olet ollut ahkera! 😀 Mä vasta palailen perusmeikkirytmiin- nyt alkaa taas kiinnostamaan meikkaaminen 😀

Vastaa