Skip to content

Joulun silmämeikki ja kynnet

 Joulu alkaa minun osaltani olla ohi, ja paluu arkeen odottaa jo huomenna. Pyhät kuluivat rauhallisesti perheen ja rakkaiden parissa, eikä hyvästä seurasta ja ruoasta ollut pulaa. Lahjoihin (olin ollut kiltti) palaan myöhemmin, sillä kirjoittaminen ei tunnu vielä oikein sujuvan (syytän täysin seonnutta unirytmiä ja lievää ruokakoomaa) ja siirryn suoraan postauksen aiheeseen eli joulun meikkiin ja kynsiin.

Olin laiska ja tein saman meikin sekä jouluaattona että joulupäivänä. Poikkesin alkuperäisestä suunnitelmasta hiukan- olin suunnitellut tekeväni uusintaversion kultaisesta silmämeikistä jonka tein joulukalenteria varten, mutta päädyinkin tarttumaan pöydällä lojuneeseen Naked- palettiin. Lopputulos olikin niin kiva (ja kehuttu) että uusin meikin heti seuraavana päivänä. Tänään mentiin sitten minimaalisella linjalla…

Kynsien suhteen olin jengipetturi ja päädyin hylkäämään iki- ihanan Ruby Pumpsin. Olen kuitenkin kehittänyt oman perinteeni Twinkle Lights- lakasta, joten pakkohan sitä oli käyttää tänäkin vuonna. Muutoksena edelliseen vuoteen oli alle päätynyt Warm&Fozzie- lakka, joka toi alle pientä lisäväriä. Minun jouluni oli siis hyvin kultapainoitteinen- mitenkäs teillä?

I was superlazy and did the same look on 24th and 25th. I used Urban Decays Naked because it was easy and conveniently lying on the table. I used Twinkle Lights instead of Ruby Pumps on my nails- it has become a tradition of mine! My christmas was filled with gold- how was yours?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Naked Half- Baked
-Urban Decay Naked Darkhorse
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-IsaDora Gold&Silver smoky eyes (kultainen sävy)
-Yves Rocher kulmakynä 04
-IsaDora Eyebrow styler
-IsaDora Big Bold mascara

Kynnet:

-Essie Grow stronger
-OPI Warm&Fozzie
-China Glaze Twinkle Lights 
-Seche Vite

2 Comments

  1. Kultaista täälläkin silmissä, laiskasti Nakedin Half Bakedia ja Virginiä aattona ja päivänä. 😀

    • Loistovalinta! 😀

Vastaa