Skip to content

Joululahjavinkki: philosophy glowing days ahead-setti

Lahjavinkeillä jatketaan! Tämän päivän vinkki on philosophyn glowing days ahead-setti. Useimmille ihotyypeille sopiva setti sisältää useamman philosophyn kulttituotteen, joista osa on omia suosikkejani ja osa uusia tuttavuuksia. Törmäsin tähän ihanuussettiin Sokoksen verkkokaupassa, enkä voinut vastustaa sen kutsua. 
IMG_0629
Olen käyttänyt jo pidemmän aikaa philosophyn purity-putsaria, hope in a jar night-yövoidetta ja microdelivery peel-settiä, ja niistä oli enemmän kuin kiva saada varakappaleet lähiaikoina loppuvien tilalle. Vanhojen suosikkien lisäksi pakkauksessa oli pari uutta tuttavuutta, hope in a jar-päivävoide sekä microdelivery exfoliating facial wash. 

IMG_0633
Hope in a jar-yövoide on yksinäänkin ollut oikein toimiva, ja päiväversion kanssa se vaikuttaa olevan vielä entistäkin parepi. Microdelivery-putsari taas on osoittautunut äärimmäisen tehokkaaksi kakkosvaiheen putsariksi. Kuorii juuri sopivasti arkikäyttöön tarkoitetuksi putsariksi! Tästä tulee ihan oma postauksensa, joten en uppoudu ihmeputelin ominaisuuksiin sen tarkemmin tällä kertaa. Totean vaan että hyvä on. Oi kyllä.

IMG_0640
Setin ehdoton helmi on kuitenkin microdelivery peel-kuorinta. Kuorinta on kahden samassa setissä tulevan tuotteen yhdistelmä, ja täysikokoinen kahden tuotteen setti maksaa +-70e, eli saman verran kuin tämä koko setti. Glowing days ahead-setin mukana tuleva kuorintaduo on normaalikokoa hiukan pienempi, mutta varsin riittävän oloinen- kumpaakin tuotetta kun menee kerralla aika vähän. 

Koko setti on erinomainen arjen hemmottelulahja melkein kelle tahansa. Setin tuotteet sopivat useille ihotyypeille, ja vaikka lähes 70 euroa on paljon ihonhoitotuotteista, maksavat kaikki nämä erikseen ostettuna paaaaljon enemmän. Tämä oli minun joululahjani minulle, ja olen äärimmäisen tyytyväinen siihen!


Tämän illan postaus jää vähän lyhyemmäksi, mutta huomenna palataan lahjaideoiden pariin pidemmän kaavan mukaan. Huomenna on luvassa lahjaidealista siskolle/ystävälle/tyttöystävälle!

8 Comments

 1. Eih! Mä en enää löytänyt tuota verkkokaupasta vai oonko vaan sokea? 😀

  • Nouu! Siellä se on ollut! Onkohan se ollut välissä loppu?

 2. ”Tuote tilapäisesti loppu” 🙁

  • Voi äh ja höh! :((

 3. Anonymous Anonymous

  Tämän postauksen inspiroimana kävin tänään Sokoksella ja pakkohan tämä setti oli napata mukaan varsinkin kun sai vielä -20% alennusta 🙂

  • Oi, mahtavaa! Toivottavasti tykkäät yhtä paljon kuin minäkin ^^

 4. Anonymous Anonymous

  Eilen kävin Emotionissa ja mikä tuuri, kaikki joulun kosmetiikka- ja tuoksupakkaukset -40% hinnasta pois, joten tämä Philosophyn setti kotiutui heti! Heli

  • Oo! Hyvällä alella lähti! Siinä tuli monta huipptuotetta kerralla ja halvalla, toivottavasti tykkäät ^^

Vastaa