Skip to content

Joulukalenterit

Joulukuu! Se alkoi nyt! Joulukalenterin ensimmäisen luukun saa avata nyt hyvällä omallatunnolla, ja toisen päivän luukkua voi jo vähän haaveikkaasti hipelöidä. Ja ah ja voih, minkälaisia joulukalentereita tänä vuonna onkaan ollut tarjolla! Kosmetiikkabloggaajien keskuudessa on kohistu innolla Benefitin upeasta mutta hiukan hankalasti saatavissa olevasta kalenterista sekä The Body Shopin ihan kotimaastakin löytyvästä yllärikalenterista. Kolmas ihan koto-Suomesta saatava kosmetiikkakalenteri löytyy Kicksiltä, ja tiedänpä muutaman hankkineen sellaisenkin. Osa on tehnyt kalenterinsa itse, osa tyytyy perinteisiin kuva-tai suklaajoulukalentereihin. 

Itse meinasin jäädä ilman kalenteria. En ollut ostanut sellaista itselleni, enkä ollut saanut minkäänlaista versiota lahjaksi. (yleensä joku perheenjäsen on ostanut kuvallisen kalenterin jne) Olin jo ehtinyt nöyrtyä kohtalooni ja asennoitua siihen ettei joulukuussa olisi mitään erityistä availtavaa, kun alkoi tapahtua. Sain Yves Rocherilta sähköpostia että jotain ylläriä olisi tulossa, ja myhäilin tyytyväisenä lähinnä sille että joku kiva sieltä joulujuttu sieltä varmaan tulisi. Postilapun saatuani marssin siis lähipostiin ja oletin sieltä löytyvän joko ison kirjeen tai pienen paketin. VÄÄRÄSSÄ OLIN. Postissa odotti iso paketti, jonka raahasin pienesti kiroten tihkusateessa ja tuulessa kotiin (paketti ei tietenkään mahtunut mukanaolleeseen kassiin, jonka olin mitoittanut alkuodotusten mukaan). Kotiin päästyäni rojahdin sohvalle ja tuijottelin pakettia. En millään keksinyt mitä siellä voisi olla. Se helisi, kyllä, ja painoikin jonkun verran- eihän YR:llä mitään noin isoa ole? Uteliaisuus voitti ja Leatherman löytyi, ja paketti aukesi suitsait. Kaivelin tieni sisälle, löysin saatekortin ja silmäni levisivät. Ei voi olla, ei oikeasti voi olla, oli ensireaktioni. Sitten pääsi pieni riemuitku. Yves Rocher oli koonnut valitulle bloggaajajoukolle joulukalenterin, ja minä olin yksi näistä bloggaajista. 
IMG_0608
Pieni mieleni alkoi vähitellen käsittää mistä oli kyse, kun tongin laatikosta löytyviä valkoisia, numeroituja ja sinetöityjä pussukoita. Jokaiselle joulukalenteripäivälle oli oma pussukkansa, ja mukana oli asennusohjeet-ja tarpeet kalenterin seinälleripustamista varten. Ehdin mallailla naruja sun muita olohuoneen seinälle, kunnes tajusin ettei asunnostamme löytyisi ripustamiseen vaadittavia voimatyökaluja, omista taidoistani puhumattakaan. Kokosin pussukat siis siististi laatikkoon, ja asetin koko komeuden meikkipöytäni viereen.


IMG_0610
IMG_0618
Voin ylpeänä kertoa etten ole avannut ainuttakaan pussukkaa! Kaikki olen kyllä hipelöinyt läpi, mutta olen toistaiseksi autuaan tietämätön pussukoiden sisällöstä. Sen verran sain saatekortista tietää että pussukat sisältävät sekä uutuustuotteita että kaikkein suosituimpia klassikoita. En malta odottaa! Ensimmäisen pussukan olen todennäköisesti repinyt auki kun tämä postaus tulee ulos…


IMG_0622
Julkaisen joka päivä kuvan päivän pussukan sisällöstä Instagramissa, ja kokoan lopuksi kaikki kalenteriluukut yhteen postaukseen. Miltä kuulostaa? KIITOS vielä Yves Rocherille, tämä kalenteri on joulukuuni pelastaja! 


Yves Rocherin kalenterin lisäksi joulukuutani piristää Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri. Järjestimme viime vuonna vastaavan kalenterin, ja se oli keskuudessamme niin pidetty että päätimme järjestää samanlaisen tänäkin vuonna. Kokosin kiinnostuneet bloggaajat yhteen, suunnittelin toiveiden pohjalta aikataulun ja pyysin rakasta miestäni tekemään meille bannerin. 

Ensimmäinen kalenteriluukku aukeaa tänään Viilankantoluvassa, käykääpä kurkkaamassa mitä Petra on järjestänyt! Huomisen luukusta vastaan minä rakkaan Hennani kanssa. Meillä on Hennan kanssa yhteinen teema, odottakaa vaan! Muhahaa. Kalenterin luukku on siis joka päivä eri blogissa, ja päivän luukusta löytyy linkki seuraavan päivän luukkuun. 

Hennasta puheen ollen, hän meni ja järjesti meille joulukuuksi vielä vähän lisää tekemistä Instagramin puolelle. Photo-a-Day-juttuja on nähty siellä ja täällä, mutta kosmebloggaajilla sellaista ei ole vielä ollut. No, nyt on.


Henna kehitteli meille teeman jokaiselle joulukuun päivälle. Mukaan on lähtenyt iso liuta kosmebloggaajia, ja #kosmebloggaajat-tunnuksella löytyy Instagramin puolelta tämän teeman kuvia. Postailen omani sekä Instagramin että Facebookin puolelle, ja yritän koota kaikki kuvat yhteen postaukseen joulukuun lopulla. 

Omasta kalenterittomasta joulukuustani tulikin jotain ihan muuta. Tekemistä ja availtavia luukkuja löytyykin oikein mukavasti! Onko teillä joulukalentereita? Jos, niin millaisia? Oletteko hypänneet kosmekalentereiden mukaan, vai pysyttekö perinteisissä kuva-tai suklaakalentereissa? 
PS: Päivittelin blogin bannerin talvisempaan versioon! Mitä pidätte? En halunnut perinteistä punasävyistä joulubanneria, joten päädyttiin artistin kanssa tällaiseen jäisen talviseen. Olen itse kovin tyytyväinen tähän!

16 Comments

 1. Banneri on taas aivan mieletön ja tuo Yvesi kalenteri myös. Jännittävää joukukuuta. <3

  • Kiitos, sitä samaa myös sinne! 🙂

 2. MS MS

  Huomasin heti ensimmäisenä uuden upean bannerin, kun klikkasin postauksen auki! 🙂 Todellakin upea! Mun oli tarkoitus hankkia itselleni The Body Shopin joulukalenteri, mutta koska vitkuttelin viikon, jäin ilman. Harmittaa, mutta onneksi on näitä kosmetiikkabloggaajien joulukalentereita piristämässä! 🙂 Ensi vuonna olen kyllä nopeampi liikkeissäni, enkä varmasti jää ilman kosmetiikkakalenteriani. Tänä vuonna siis mennään vielä suklaalla, onneksi sentään Kinder-suklaalla ;D Kalenterin osti rakas mieheni, joka taisi kuulla tuskailuni siitä, että jäin ilman kosmetiikkakalenteriani 😉

  PS. Ihana tuo Yvesin joulukalenteri! Kiva nähdä, mitä luukut sisältävät! 🙂

  • Välitän terveiset tekijälle! ^^ Annoin aika vapaat kädet, selvästi kannatti 😀

   Kinderkalenteri kuulostaa mainiolta! 😀 On kyllä sääli että noiden kosmetiikkakalenterien kanssa pitää olla niin haukkana-luulisi että ne osais varata ees vähän isomman varaston niitä 😀

 3. Ah, ihana jääkuningatarmainen (onko toi edes sana?! :D) uusi banneri! TYKKÄÄN! <3 Ja ihanan joulukalenterinkin olet saanut, WOW!

  • Sovitaan että jos jääkuningatarmainen ei vielä ollut sana, niin nyt on! 😀 Hihii,mäkin tykkään. Kovasti. Arvostan ihan erityisesti sitä että ripsissä on lumihiutaleita ja kimallusta ^^

   Ahahaa, joo. Toi kalenteri. Oon vieläkin vähän äimänä siitä 😀

  • Sä voisit uuden bannerin kunniaksi tehdä meille joku päivä oikein kunnon Jääkuningatar-meikin! 😛

  • Niin voisin!! Ja mun suorastaan pitäisi! Otan sen työn alle! :B Ehkä sillä saadaan houkuteltua vähän luntakin tänne etelään…:’D

 4. Ihana ylläri tuo yvesin kalenteri ja mitä kaikkea sieltä paljastuukin =)

  • Niin on! ^^ Tähän asti jokaisen päivän yllätys on ollut todella mieluinen, toivottavasti linja jatkuu 😀

 5. I feel you Ilona. Mulla käy toisinaan noin, että paketti ei mahdu mun varaamaan kangaskassiin ja sitten sitä raahataan kotiin pienten voimasanojen siivittämänä. Onneks se sisus on yleensä palkinnut vaivan. 😀

  Aivan ihana yllätys sulle kuoriutui. Jään jännittyneenä odottamaan, mitä tuolta paljastuu. Saaks jänskättää mukana?

  • Arvasin että ymmärrät! 😀 Yleensä onneksi pakettien sisältö on lohduttanut. Miittijuttuja rahdatessa meinasi kyllä pari kertaa usko mennä-pahimmillaan piti ottaa taksi 😀

   Jännitä ihmeessä mukana! ^^

 6. Aivan ihana ylläri YR:ltä. Hieman olen kateellinen. Tuollainen olisi huippukiva kalenteri.

  • Niin on! 🙂 Oon vieläkin vähän hämilläni että sain sen-hämilläni ja kiitollinen.

 7. Myy Myy

  Toi YR:n kalenteri on niiiiiin hieno idea! Monta peukkua pr-tyypille!

  • Kovin samaa mieltä! Siellä on nyt PR-ihmiset tienneet mitä tekee 😀

Vastaa