Skip to content

Joulukalenterit viikko 2

Joulukalenterien toka viikko (ja eka täysi viikko!) vierähti ihan yhtä nopsaan kuin ensimmäinen, vaikka tämä sisälsikin enemmän luukkuja. Luukkuja on ihan älyttömän hauska avata aamuisin, ja olen oppinut varaamaan prosessiin sopivasti aikaa. Hoidan aamupesut ja kahvinkeitot eka, ja avaan luukut kun istun meikkipöydän ääreen kahvikupin kanssa. Ai että! Mutta mennäänpä niihin luukkuihin. Olen jälleen kerran koonnut kaikki viime viikon luukut yhteen postaukseen. Nämä ovat vilahdelleet jo Instan puolella, joten mitään isoja yllätyksiä ei ole luvassa!

esaf_joulukalenteri_luukku_5_1

The Body Shopin kalenterista paljastui maanantaina vanha ja hyväksi todettu tuttu, kynsiviila! Tai no, ei tää suoranaisesti viila ole, enemmän kynnen buffaukseen ja kiillotukseen tarkoitettu. Mulla on ollut tällainen vuosia sitten TBS:ltä ja tykkäsin siitä älyttömästi, joten on ilo kokeilla tätä uudestaan.

esaf_joulukalenteri_luukku_5_2

Viilis-Peten maanantailuukku piti sisällään mun ylivoimaisen lempparisaippuan Lushilta! Lord of misrule on TAIVAALLINEN. Tän tuoksu on samaan aikaan metsäinen, yrttinen ja kuitenkin pehmeän vaniljainen! Aivan ihana. Oon kirjoittanut tästä blogiin useampaan otteeseen, se kertonee jo jotain siitä syvästä rakkaudesta jota tätä tuoksua kohtaan koen.

esaf_joulukalenteri_luukku_6_1

Itsenäisyyspäivänä TBS:n kalenterista tupsahti joulunpunainen kynsilakka. Mulla ei ole minkäänlaista kokemusta TBS:n kynsilakoista, joten kokeilen tän mielenkiinnolla.

esaf_joulukalenteri_luukku_6_2

Viilankantolupakalenterista paljastui samana päivänä KAKSI MACin huulikiiltoa. KAKSI.

esaf_joulukalenteri_luukku_6_3

Sävyt ovat Fashion Whim ja Fashion Scoop. Whim on oranssimpi, Scoop pinkimpi.

esaf_joulukalenteri_luukku_7_1

Keskiviikkona TBS-kalenterista paljastui Vitamin E-sarjan päivävoide minikoossa. En oo kokeillut mitään Vitamin E-sarjasta, joten kokeilen tän innolla!

esaf_joulukalenteri_luukku_7_2

Myös Peten kalenterista löytyi keskiviikkona kosteutuspuolen juttuja! philosophin Miracle worker on kiinnostanut mua ennenkin, ja Glamglown Thristymud on ilmeisen kehuttu. Dermalogicalta oon testannut aikaisemminkin juttuja, joten tää kiinnostaa aika hitsin paljon!

esaf_joulukalenteri_luukku_8_1

Torstaina TBS-luukusta paljastui musliiniliina kasvojen puhdistukseen. Käytän nykyään aika lailla pelkästään Foreon minikokoa (saatu eleveniltä, juttua tulossa) joten kaikki erilaiset liinat on vähän jääneet, mutta tää on aika erilainen verrattuna niihin joita oon aiemmin kokeillut. Kahtotaan, ehkä innostun kokeilemaan tätä.

esaf_joulukalenteri_luukku_8_2

Petran kalenteri tarjoili torstaina uutta Lumenea. Oon ehtinyt jo julistaa sävyllisen Lumenen Beauty Serumin yhdeksi mun suosikkituotteista, joten lienee selvää että tää oli aika mieluinen luukku. Oon ehtinyt käyttää mun ekan pullon jo yli puolenvälin, joten tää on hyvin tervetullut varakappale!

esaf_joulukalenteri_luukku_9_1

Perjantaina TBS-luukusta löytyi Vitamin E-sarjan yövoide. Tykkään yleensä käyttää saman sarjan päivä-ja yövoidetta samaan aikaan, joten nyt pääsen kokeilemaan tätä E-vitamiinisarjaa ihan kunnolla!

esaf_joulukalenteri_luukku_9_2

Ja sitten Petran torstailuukku. Ehm. Luukku sisälsi KAKSI MACin Extra dimension skinfinishiä (vähän kokeiltuja, koska sovittiin että se on ok, huom!). Meinasin myöhästyä töistä näiden takia, koska jäin hipeltämään ja ihmettelemään näitä noin vartiksi, ja se sotki mun aamun aikataulut ihan täysin. Vasemmanpuoleinen on ihana, IHANA Superb ja oikeanpuoleinen Whisper of Gilt. Jep, SE Whisper of Gilt jonka oon aikaisempina vuosina missannut. Superb oli muuten käytössä koko loppuviikon Double gleamin kanssa!

esaf_joulukalenteri_luukku_10_1

The Body Shopin kalenterista paljastui lauantaina musta ja turvallinen rajaustussi. Näitä ei oo koskaan liikaa, mustia rajaustusseja siis! Oon onnistunut hävittämään pari, ja pidän siitä että mulla on useampi vaihtoehto käytettävissä. Jokaisella kun tulee vähän eri jälkeä. Kokeiluun tämäkin, siis!

esaf_joulukalenteri_luukku_10_2

Petra yllätti mut lauantaina toisella Lush- aarteella, Rose jamilla! Jos Lord of Misrule on mun ehdoton Lushlemppari, niin Rose Jam on heti kakkossijalla. Snow fairy oli aiemmin mun mieleen, enää ei-tykkään nykyään voimakkaammista tuoksuista. Rakastan ruusuja, ja Rose Jam on tosi mielenkiintoinen sekoitus mm. sitruunaa ja ruusua!

esaf_joulukalenteri_luukku_11_1

TBS:n viikko päättyi Drops of youth- sarjan seerumiin. TääKIN on mulle uusi tuote, jota kokeilen innolla! Mulla on toistaiseksi aika vähän ikääntymisen merkkejä naamassa, mutta pidän tilanteen ihan mielelläni nykytasolla. Kaikki aseet käyttöön siis.

esaf_joulukalenteri_luukku_11_2

Viilis-Peten kalenterin toka viikko päättyi ihonhoitosettiin! Oon joka kerta ihan ällikällä lyöty kun luukusta paljastuu useampi tuote, ja nyt niitä tuli KOLME. KOLME. Comfort zone kuulostaa tosi tutulta merkiltä, mutten usko kokeilleeni näitä aikaisemmin. Vaikuttaa tosi kiinnostavalta, ja just mun ihotyypille sopivalta! Petra, kiitos. Kiitos.

Nää kalenterit on tuoneet mun aamuihin tosi kivan lisärutiinin, ja mua harmittaa jo etukäteen se että nää loppuu kohta! Ää! Miksei voi olla joulukalenteria ihan ympäri vuoden?

Millaisia yllätyksiä teidän kalentereista on löytynyt?

The Body Shopin kalenteri saatu blogin kautta.

6 Comments

 1. Katarooma Katarooma

  On kyllä mahtava toi Viilaajan kalenteri!

  • ilona ilona

   Se on!! Mä odotan jo vähän kauhulla sitä että se loppuu- saisi jatkua ikuisesti! 😀

 2. Voi apua noita Petran kalenterin luukkuja, katson kateudesta yhtä vihreänä kuin toi Lushin suihkugeeli. 😀 😀 😀

  • ilona ilona

   Hahaa, en ihmettele! 😀 Oon itekki ollu aika hämilläni joka ikinen aamu kun näitä Petran luukkuja oon availlut- nää on JÄRJETTÖMÄN IHANIA. 😀

 3. Päivi Päivi

  Mulla LF kosmekalenteri ja se on ihan helmi ? Tänään tuli Foreo Play mintunvärisenä JA Foreon Night Cleanser 15 ml ? Muista luukuista on tullut mm. Pixiä, Ritualsia, Moroccanoilia ja Christophe Robinia. Ens vuonna meinaan kyl ostaa tän saman ?

  • ilona ilona

   OI! Kuulostaa ihanalta! Foreo on todellinen aarre, ihanaa että siellä oli se mukana ^^

Vastaa