Skip to content

Joulukalenterit viikko 1

Ensimmäinen viikko joulukalentereiden parissa on vierähtänyt aika sukkelaan! Lupasin koota luukut viikoittain  myös blogin puolelle, joten tässä olisi. Kokosin tähän Petran tekemän kalenterin jutut sekä The Body shopin kalenterin jutut, mutta Baby lipsin jätin tästä pois- se on sitten erikseen! Mutta mennäänpä asiaan.

esaf_joulukalenteri_luukku_1_1

The Body Shopin kalenterin ykkösluukusta paljastui matkakokoinen Fuji green tea- suihkugeeli. The Body Shopin suihkugeelit on oikein mieluisia, ja tää Fuji on mulle uusi tuoksu! Oikein kiva. Tykkään.

esaf_joulukalenteri_luukku_1_2

Petran kalenterista löytyi kaksi eri öljyä! Born to bion on tuttu ja oikein hyväksi todettu. Avocadoöljy oli uusi ja jännä tuttavuus, joka päätyi mun päivittäiseen käyttöön about heti kun tajusin että se on mitä mainioin tuote kuivalle silmänympärysiholle. Oon käyttänyt tätä nyt useamman päivän silmänympärysvoiteeseen sekoitettuna tai ihan sellaisenaan, ja ero on ihan silminnähtävä. Mun silmänympärysiho on aina ollut aika kuiva, ja tuntuu tosi oudolta kun se onkin yhtäkkiä kunnossa! Avocadoöljy, kiitos että olet mahtava.

esaf_joulukalenteri_luukku_2_1

The Body Shopin kalenterin kakkosluukusta paljastui kuorintahanskat. Kivat ja käytännölliset! Oon aika laiska kuorimaan mun kroppaa (onneksi on kuorivia suihkugeelejä) ja luulenkin että nää saattaa olla aika mainio apuväline mun kaltaiselle laiskurille.

esaf_joulukalenteri_luukku_2_2

Petran joulukalenterin kakkosluukussa oli MAC-huulipuna. Jjjep, MAC-huulipuna. Vikisin riemusta kun avasin tän luukun, ja vikisin vähän lisää kun tajusin että sävy on ihan täydellinen mulle. Just a bite on satin- laatua ja mitä mainioin sävy tälleen joulukaudelle! Meni käyttöön heti lauantaina.

esaf_joulukalenteri_luukku_2_3

esaf_joulukalenteri_luukku_3_1

The Body Shopin kolmosluukusta löytyi joulukokoelman frosted berries-sarjan huulirasva. Tää on oikein kiva, ja oon tosi tyytyväinen siitä ettei tää ollut Vanilla chai- versio- sen olisin varmaan nuollut suoraan purkista. Ällöä, joo. I’m Joey, I’m disgusting.

esaf_joulukalenteri_luukku_3_2

Petran kalenterin kolmosluukusta löytyi ihan taivaalliselta tuoksuva käsirasva! CND:n jutut on mulle suht vieraita, mutta tää on oikein miellyttävä tuttavuus. Oon käytellyt tätä tietokoneella hääräillessäni, ja tää imeytyy tosi nopeasti ja jättää kädet kivan pehmoisiksi.

esaf_joulukalenteri_luukku_4

Myös The Body Shopin kalenterista löytyi käsirasva! Oon kokeillut merkiltä aiemmin hamppurasvaa, joten tää manteliversio on uusi tuttavuus. Kaikki käsirasvat on tälleen talvella oikein tervetulleita, sillä mun kädet kuivuu ihan järkyttävää vauhtia.

esaf_joulukalenteri_luukku_4_2

Peten kalenterin viimeisimmästä luukusta paljastui yksi mun kaikkien aikojen suosikkikasvonaamioista, Supermoodin Youth Glo- sarjan Babyface mask! Saman sarjan happokuorinta on ihan suoraan sanottuna paras ikinä, ja tää on sille ihan täydellinen pari. Käytän tän sarjan kuorintaa ja naamiota yleensä peräkkäin, ja mulla on just loppumassa edelliset tuubit! Nyt mulla on naamiostakin valmiina uusi tuubi, TÄYDELLISTÄ.

Huomenna on pitkästä aikaa MAC- maanantai, olkaahan valmiina!

Mitä teidän joulukalentereiden luukuista paljastui?

The Body Shopin kalenteri saatu blogin kautta.

7 Comments

 1. Pete Pete

  Jiiiih, ihana kuulla että miellytti! Jännitin huolella että osuuko yhtään mukavuusalueelle! Mä pääsen avaamaan omia luukkuja huomenna, UUUUUU!

  • Peteeeee, me halutaan sit tietää mitä kaikkea sä sait! Perusta esim. blogi sitä varten. :*

  • ilona ilona

   No miellytti todella!! <3 <3 <3 <3

  • ilona ilona

   Onpa sulle osunut ihania luukkuja! ^^

 2. Oo, mitä yllätyksiä. Toi Babyface on niin paras!

  • ilona ilona

   Niin on! Koko se Youth glow-sarja on ihana, mutta tää Babyface on <3

Vastaa