Skip to content

Joulukalenterit 2016

Mulla ei ollut viime vuonna ainuttakaan kunnon kalenteria, ja nyt mulla on kolme! Olen monesta muusta kosmebloggaajasta poiketen jättänyt useampana vuonna kaikenlaiset kosmetiikkakalenterit hankkimatta, ja meinasin tänä vuonna jo sortua niihin. Sain kuitenkin suureksi yllätyksekseni The Body Shopin Ultimate Advent Calendarin blogin kautta, joten jätin ihan suosiolla muut kalenterit hankkimatta. Tämä on VALTAVA.

esaf_joulukalenteri_2016_tbs_1

Kalenteri on yksi iso laatikko, jonka sisään on pakattu 25 (kyllä, 25!!) luukkua pienten, ihanasti kuvioitujen laatikoiden muodossa! Tätä on ilo pitää esillä ja katsella, ihan mahtava design. Iso peukku The Body Shopille! Kultainen, punainen ja valkoinen on yleensä aina mun jouluvärit, joten aika onnistuneesta väriteemastakin plussaa.

esaf_joulukalenteri_2016_tbs_3

Olen yleensä aika kärsimätön, ja normaalisti olisin jo googlaillut koko kalenterin sisällön sillä sekunnilla kun sain sen hyppysiini. Nyt en! Oikeasti! Olen kyllä helistellyt ison osan näistä minilaatikoista läpi, mutten ole kurkkinut sisälle tai arvannut mitä ne voisivat sisältää. Se on jo saavutus kuulkaa se. Mitä lähemmäs joulukuu tulee, sitä kärsimättömämmäksi käyn! Mies on joutunut jo muutamaan kertaan hätistelemään mua tän jättiboksin lähettyviltä, kun olen selvästi näyttänyt siltä että ihan justkohta avaan jonkun luukun.

esaf_joulukalenteri_2016_tbs_4

Jokaisen kalenteriluukun kyljessä on joku kiva pieni lausahdus. Viittaako nämä sisältöön? Ken tietää! Onko ne hauskoja? Kyllä!

esaf_joulukalenteri_2016_tbs_5

Erään boksin lausahdus muistuttaa kovasti eräästä lempisarjastani tuttua lausahdusta Treat Yo Self! Tää on tällä hetkellä mun lempilaatikko. En muista enää mikä luukku tää oli, joten tulen onneksi yllättymään tästä(kin) uudelleen iloisesti!

esaf_joulukalenteri_2016_tbs_6

The Body Shopin kalentereita löytyy vielä ainakin merkin verkkokaupasta, ja onnekas saattaa löytää näitä vielä ihan liikkeistäkin! Hyvällä tuurilla nyt tehty tilaus ehtii vielä joulukuun alkuun, joten jos kosmetiikkakalenteri puuttuu, kannattaa harkita tällaista tai tarjolla olevia muita vaihtoehtoja! Tällainen iso kalenteri on myös aika ihana yllätys läheiselle, vink vink.

esaf_joulukalenteri_2016_maybelline_1

The Body Shopin jättikalenterin lisäksi sain myös Maybellinelta supersöpön Baby lips- kalenterin! Kalenteri pitää sisällään koko joukon erilaisia Baby Lips- tuotteita ja muuta rekvisiittaa. Tämä on ollut myynnissä ainakin Sokoksilla ja sokkarin verkkokaupassa. Verkkokaupasta tää oli tällä hetkellä loppu, mutta kannattaa kysellä myymälöistä!

esaf_joulukalenteri_2016_maybelline_2

Viimeisenä muttei TODELLAKAAN vähäisimpänä on Viilis-Peten eli Viilankantoluvan Petran mulle tekemä joulukalenteri! Aaaaa!! TÄTÄ oon meinannut useampaan otteeseen hipelöidä ja tutkia tarkemmin, mutta olen malttanut mieleni. Olen kyllä kierrellyt tätä aarrekasaa useampaan kertaan ja todennut että se tuoksuu tosi hyvältä, mutten ole tehnyt lähempää tuttavuutta vielä minkään kanssa! Joulukuu on onneksi ihan kohta ja pääsen avaamaan ensimmäisen luukun. En malta odottaaaaa!

esaf_joulukalenteri_2016_1

Ajattelin että jokaisesta luukusta postailu on vähän työlästä ja ikävää luettavaa, joten pidän luukkujutut Instagramin puolella! Instaan tulee siis jokaisesta luukusta jonkinlainen kuva, ja blogin puolelle kirjoittelen erikseen jos tulee jotain tosi jännää. Haluaisitteko lukea vaikka viikkokatsauksia luukuista täällä blogin puolella?

Minkälaisia joulukalentereita teillä on tänä vuonna? 

The Body Shopin kalenteri ja Maybellinen kalenteri saatu blogin kautta. Viiliskalenteri saatu ystävältä. Ystävä saatu blogin kautta.

10 Comments

 1. Toivottavasti näytät mitä Petran kalenterista löytyy, olen ehdottoman utelias sen suhteen, koska toisen kosmebloggaajan tekemä kalenteri ei voi olla mitään muuta kuin herkkuja pullollaan. 😀 <3

  • ilona ilona

   Näytän ehdottomasti! 😀 Ootan sen kalenterin avaamista niin innolla että aion taltioida jokaisen luukun sisällön huolella ja erikseen 😀

 2. Noora Noora

  Joo ehdottomasti viikkokatsaukset kalentereista myös blogin puolelle, kiitooos! <3 Mä törsäsin ja ostin itselleni Lookfantasticin kalenterin! Mun ihkanensimmäinen kosmejoulukalenteri ikinä, vähänkö jo odotan torstaita 😛

  • ilona ilona

   Jes, viikkokatsaukset tulee! Yritän saada ne vaikka joka viikon sunnuntaille, niin siihen saa kivasti koko viikon ^^ Ja OO se LF:n kalenteri vaikutti ihan superihanalta!! 😀 Odotat syystäkin torstaita 😀

 3. Mimosa Mimosa

  Viikkokatsaukset saa äänen, sillä Insta valikoi julkaisuja ja ne ei tule reaaliajassa 🙁 Aina jokin jää välistä.

  Nuo TBS kaltsun vihjeet on kyllä kivoja, en tainnut viime vuonna arvata yhtään niiden perusteella mitä niissä on 😀

  • ilona ilona

   Insta on nykyään kyllä ihan tyhmä! 🙁 Olis niin kiva jos ne julkaisut näkisi reaaliajassa, harmittaa itseäkin kun missaa monta kivaa julkaisua sen takia että se pitää sitä omaa rulettiaan. Eli viikkokatsaukset tulee blogin puolelle!

   Ja JOO! 😀 On kyllä aika mainioita vihjeitä, mä en ainakaan osaa päätellä noista mitään. 😀 Sellasia kivan kutkuttavia ja intoa ylläpitäviä, mutta ei spoilaa mitään. 😀

 4. Chel Chel

  Ehdottomasti viikkokatsaukset! ?

  • ilona ilona

   Jes, ne tulee! ^^ Ihanaa että niitä toivotaan, silloin on ihan erityisen kiva tehdä ne!

 5. Viikkokatsaukset blogiin, kiva nähdä, mitä näistä luukuista paljastuu ^_^.

  • ilona ilona

   Jes, ne tulee! Onpa kiva että niistä innostuttiin, järkkään niille erikseen kalenteriin aikaa että ehdin kokoamaan kaiken aina sunnuntaille! 😀

Vastaa