Skip to content

Joulukalenteri: Luukku 6

Kuten kerroin tässä postauksessa,olen mukana Kauneusbloggaajien yhdessä toteuttamassa joulukalenterissa. Eilisen luukun toteutti Helena, ja huomisen luukku aukeaa Pitkät kynnet-blogissa.

Mietin pitkään oman luukkuni aihetta-ideoita oli aluksi ihan liikaa. Päätin lopulta toteuttaa sellaisen meikin jonka tyyppisen olen tehnyt useana jouluna-ja jonka luultavasti teen tänäkin vuonna! Tämä meikki on hyvin,hyvin helppo tehdä,ja on samaan aikaan juhlava ja sopivan neutraali. Joulu on minulle perhejuhla,ja vaikka jouluaterialle laittaudutaan aina,en halua silloin tehdä kovin voimakasta meikkiä. Tämä on jouluaterialle sopiva,mutta menee hyvin myös pikkujoulu-tai uudenvuodenjuhlameikistä. Uutena vuotena saattaisin lisätä tähän meikkiin mustan rajauksen tuomaan hiukan lisää näyttävyyttä! 

Lähdin liikkeelle IsaDoran Gold&Silver-paletin kultaisesta. Kyseinen kultainen on vaalea ja kylmä,ja juuri sopiva suunnittelemaani meikkiin! Sen seuraksi otin Sleekin Vintage Romance-paletin ja etsin siitä sopivat sävyt täydentämään kultaista meikkiä.


IsaDoran kultainen päätyi sisänurkkaan tuomaan valoa. Koko luomelle levitin Vintage Romancen Meet in Madridia ja varjostuksena käytin Lust in LA:ta. Kulmaluulle pääsi vanha tuttu Bleach Urban Decayn Shattered Face Casesta. 

Tästä tuli vahingossa yksi parhaista meikeistä ikinä! Tällainen useamman kultaisen yhdistelmä on todella kaunis ja ajaton,ja sopii kaikille. Kultaisen sävyjä löytyy järkyttävä määrä,ja niistä löytyy sopiva sävy kaikille. Olen tehnyt useamman kultaisen meikin ja käyttänyt niissä pääasiassa lämpimämpiä kultaisia. Nekin ovat olleet kauniita,mutta tämän kylmemmät sävyt ovat enemmän minua! 
Yhdistin kultaiseen meikkiin kevyesti punatut posket ja huulet tuomaan hiukan jouluista tunnelmaa. Kuten sanoin,pidin silmämeikistä uskomattoman paljon-kuin myös ihan koko kokonaisuudesta. Tähän aion palata vielä useasti! 

Aiotteko te käyttää kultaisen eri sävyjä juhlakauden meikeissä?


Silmät:

-UDEPP
-IsaDora Gold&Silver palette
-Sleek Vintage Romance Meet in Madrid
-Sleek Lust in LA
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-Yves Rocher brow pen 04
-Lumene brow wax
-Rimmel Scandaleyes Retro look mascara saatu

Kasvot:

-IsaDora Undercover face primer saatu
-Lily Lolo Mineral Foundation China Doll
-MAC Fever

Huulet:

-Shiro Cosmetics Red Wedding

Tässä vielä lista kaikista joulukalenterin luukuista!

Tässä vielä lista luukuista ja blogeista niiden takana!

24. YLLÄRI!

6 Comments

 1. Kyllä käytän, kulta on tosi juhlava väri! Ihana meikki taas!

  • Kiitos! Kulta tuo meikkiin aina juhlavuutta! 🙂

 2. Jep, kulta ja punainen ovat minunkin joulukauden luottovärit. Sitä yhdistelmää juhlavampaa (ja klassisempaa) on vaikea saavuttaa.

  • Oikeassa olet! Tuolla kaksikolla on vaikea mennä pieleen,se on aina ajankohtainen ja tyylikäs!

 3. PS PS

  Punaista aion käyttää (ainakin huulissa), mutta multa ei taida löytyä kultaa kuin kynsilakassa.

  • Kulta tuo kyllä kynsillekin ihanasti sitä juhlavuutta!

Vastaa