Skip to content

Jane Iredale Pure pressed Eyeshadow Sundown

Aika esitellä ensimmäinen Jane Iredalen maahantuojalta testiin saatu tuote, Pure Pressed Eyeshadow sävyssä Sundown! 

Jane Iredalen meikeissä ei käytetä haitallisia sidos- tai täyteaineita, ja ne valmistetaan vain parhaista, tarkoin valituista raaka-aineista.Jane Iredalen Pure Pressed-luomivärit sopivat erityisesti herkille silmille. Niiden luvataan pysyvän hyvin, eikä luomivakoon kasaantumista pitäisi esiintyä. Luomivärejä voi käyttää sekä kuivana että kosteana- itse olen käyttänyt omaani vain kuivana, sillä olen saanut siitä tarpeeksi pigmenttiä irti hyvän pohjustuksen kanssa. 

Sundown on kolmen yhteensopivan sävyn trio. Trion sävyt ovat kylmiä, ja se sisältää vaalean korostussävyn, upean taupen ja kauniin tumman harmaan. Sävyt eivät ole ihan täysmattoja, mutta iholla niiden kevyt hohto näkyy vain todella voimakkaasti levitettynä (tai kosteana). Itse pidän siitä että tuota hohtoa voi säädellä, ja olenkin pitänyt enemmän mattaisesta jäljestä.  

Pigmenttiä sävyissä on enemmän kuin tarpeeksi, ja intensiteettiä on ollutkin helppo säädellä levitystavan mukaan. Sivellintä vaihtamalla on saanut täysin erilaista jälkeä- pullealla, ilmavalla siveltimellä värit levittyvät kevyemmin, litteällä, tiiviillä siveltimellä väriä on helppo pakata luomelle runsaasti. Voimakkain jälki kuivana käytetystä väristä on tullut joko sormella tai vaahtomuovisiveltimellä levittämällä. 

Olen käyttänyt Sundownia runsaasti arkimeikeissä (juhlia kun ei ole, niin juhlameikkejä ei tule juuri tehtyä), ja siitä on tullut kylmien sävyjen luottotuote Urban Decayn Shattered Face Casen rinnalle. Kolmen sävyn napilla saa tehtyä sekä hyvin kevyen että reilusti tummemman arkimeikin- paletin tummemmilla sävyillä toteutettu smoky on vielä työn alla! Olen myös suunnitellut yhdistäväni tämän napin kylmät värit testiin saamani kultaa ja pronssia yhdistävän silmämeikkikynän kanssa. Tällä viikolla päästään vielä näkemään millaisia sävyjä niiden kahden yhdistelmästä tulee!

Esimerkkimeikikseni valitsin triolla eniten toteuttamani meikin, jossa on käytetty aika tasapuolisesti napin kaikkia sävyjä. Sisänurkassa ja kulmaluulla on vaaleinta väriä, koko luomella taupea ja varjostuksena tummaa harmaata. Tummimman harmaan kanssa on saanut olla aamukohmelossa hiukan varovainen, sillä voimakaspigmenttistä sävyä tulee helposti laitettua enemmän kuin on tarkoitus mikäli ei keskity. Onneksi sävy kuitenkin myös häivyttyy helposti, joten pienet ylilyönnit on helppo korjata. Trion taupe sopii täydellisesti sekä tumman että vaalean sävyn häivyttelyyn, ja se sitoo kaksi täysin ääripääsävyä kauniisti yhteen. Taupe onkin trion väreistä oma suosikkini, sillä se on ihan käsittämättömän monipuolinen. 


Sundown oli ensikosketukseni Jane Iredalen luomiväreihin, ja vakuutti minut niiden laadusta. Värit ovat huippupigmenttisiä, silkkisen pehmeitä ja levittyvät vaivattomasti. Sundownin sävyt taas ovat juuri niin minunnäköisiäni kuin vain olla voi- rrrrrrrrrakastan tämänkaltaisia murrettuja harmaita! Tämänsävyiset meikit ovat kuin suoraan mukavuusalueeltani, ja näihin turvaudun vähintään kerran viikossa. 

Lopuksi vielä muutama kasvokuva Sundown- meikistä! Olen yhdistellyt Sundownilla tehtyä silmämeikkiä sekä neutraaleihin että näyttävämpiin huulimeikkeihin, ja kuvissa näkyvä Sundown + MAC Rebel- kombo on ehdoton suosikkini! 


Onko teillä kokemusta Jane Iredalen meikeistä? Miltä Sundown ja sen kylmät sävyt vaikuttavat?

Jane Iredalen suomalaiset jälleenmyyjät löytyvät täältä. Tuotteita voi tilata myös kahdesta suomalaisesta verkkokaupasta, Naturalshopista ja V.I.P Valentinosta!

Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta. En hyödy linkkien klikkailusta mitenkään. 

6 Comments

 1. Eikä, aivan upea meikki huulineen kaikkineen! En tiennyt mitään tästä triosta, ja yllätyin tosi paljon kun näin sen värit. Nimenä Sundown toi mulle heti mieleen jonkun oranssi-ruskea-kulta-kombon, mutta tykkään toki noista viileistäkin sävyistä. Tekis mieli kovasti kokeilla merkin tuotteita, jos vaan raaskisin :).

  • Hih, kiitos! Sundown kuulosti munkin mielestä aluksi jotain paljon lämminsävyisemmältä, mutta olen päättänyt että tämä kuvastaa sitä viileää, hämärää hetkeä kun aurinko on jo laskenut 😀

 2. Näyttää tosi kivoilta sävyiltä. Itselläni ei ole kokemusta kuin Eye Brow Kitistä, Just Kissedista ja Complete in Touch Highlighterista. Luomivärit ja meikkipohjat on kokeilematta.

  • Tää on kyllä mainio! Voisin kuvitella että jos lähtisin viikonlopuksi jonnekin niin en ottaisi muita luomivärejä mukaan, kun tää menee niin helposti pieneen tilaan, ja kuitenkin saa tosi monipuolista jälkeä ^^ Mä oon kokeillut vain tätä, Just kissediä ja sitten luomivärikynää, ja tykkään kaikista ^^

 3. Ruu Ruu

  Kivan näköinen meikki, mutta en ikinä maksaisi tuollaista hintaa kolmesta luomivärisävystä…

  • Kiitos! Jokainen tavallaan- hävettää myöntää että olen itse maksanut enemmän vähemmästä :’D

Vastaa