Skip to content

Jaa mikä Shipito?

No niin. Nyt kun Shipiton kautta tehtyjä tilauksia on takana kolme, olen valmis sanomaan systeemistä muutaman sanasen. Teen todennäköisesti vielä tarkemman ohjepostauksen itse tilauksen tekemisestä kun teen seuraavaa tilaustani (saan screenshotteja jne), mutta nyt voisi olla sopiva aika kurkata Shipiton ihmeelliseen maailmaan.

Aloitan kuitenkin kertomalla omasta asenteestani nettishoppailuun, ja erityisesti nettishoppailuun ulkomailla. Olen ihan arkielämässäkin todella, TODELLA epäluuloinen ja aika raivorealisti, ja suunnittelen ja tutkin yleensä pitkään ennen kuin lähden toimimaan. Haluan tietää mitä teen. Tämä pätee myös verkkoasiointiin- en ole tainnut kertaakaan tilata tuotteita netistä ilman perusteellista tutkimusta kaupasta ja sen tuotteista. Google laulaa pitkän tovin ennen kuin teen tilaukseni, ja mikäli jokin herättää epäilyksiä, sivuutan sen suosiolla, oli kyseessä sitten ihan kokonainen verkkosivusto tai yksi tuote. Olen mieluummin varuillani ja varautunut. Jos tilaan jotain, maksan Paypalilla (jonka salasanaa vaihdan aika aktiivisesti) kortilla, joka ei ole kytköksissä  suoraan mihinkään käyttötiliini. Kuulostaako vainoharhaiselta? Voi, kuulisittepa rutiineistani ulkomaanmatkoille! Periaatteenani kuitenkin on etten ota turhia riskejä jos voin niitä välttää. Lienee siis sanomattakin selvää että olin varsin varautunut myös Shipiton suhteen.

ESAF_SHIPITO_1

Kiertelin Shipiton sivuja läpi pitkään. Piiiiiiiiiiitttttkkkkäään. Kävin läpi sivuston omat ohjeet, FAQ-puolen sekä peruskäyttöehdot. Luin kaiken, KAIKEN mikä sivulta löytyi ja imin tietoa itseeni. Kun Shipiton informaatio oli käyty läpi, siirryin googlen pariin. Olin kuullut muutamalta blogikollegalta positiivista palautetta Shipitolta- heidän tilauksensa olivat tulleet perille ongelmitta ja palvelu oli toiminut hyvin. Luotin blogisisariini, mutta halusin enemmän. Googlailin lisätietoa Shipitosta, enkä löytänyt mitään hälyttävää. Päätin aloittaa luomalla itselleni tunnukset, siitähän se lähtisi. Tunnusten luonti sujui vaivatta, ja vaikka mitään rekisteröintimaksua ei vaadittu, piti tilille maksaa minimimaksu joka olisi siellä valmiina ensimmäistä postitusta varten. Maksu taisi olla n. 5$, ja maksoin sen hiukan epäluuloisena. Kun kuitenkin näin saman summan omalla Shipito- tililläni, olin tyytyväinen.

ESAF_SHIPITO_6

Shipiton idea on lyhyesti sanottuna toimia omana USAn postiosoitteena niille, jotka asuvat Yhdysvaltojen ulkopuolella ja haluavat silti tilata tuotteita sellaisista verkkokaupoista jotka toimittavat tilauksiaan vain USAn rajojen sisällä. Shipiton kautta käyttäjä saa oman USAn osoitteen, jota voi käyttää tilausten tekemiseen. Osoite on aina postilokero yhdessä Shipiton varastoista. Verkkokauppa toimittaa tilauksen Shipitolle, ja Shipito postittaa sen eteenpäin asiakkaalle. Tilausta tehdessä EI mainita erikseen että osoite ei ole oma, vaan se laitetaan normaalisti osoitetietoihin.

ESAF_SHIPITO_7

Ennen tilauksen tekoa on hyvä varmistaa että kyseinen verkkokauppa toimittaa Shipiton kautta. Shipiton sivuilta löytyy erikseen hakuvaihtoehto kaupoista joiden kautta Shipito- toimitukset ovat onnistuneet. ColourPop, tuo aarreaitta johon olen kaikki kolme Shipito- tilaustani tehnyt, toimittaa mitä ilmeisimmin Shipito- osoitteeseen. Kuulemani mukaan Sephora taas ei toimita, ei ainakaan ilman suurempaa kikkailua.

ESAF_SHIPITO_8

Kun tilaus saapuu Shipiton varastolle, siitä tulee erillinen sähköposti. Riippuen esittämistäsi erityistoiveista (jotka maksavat lisää, tietty) saat kuvan joko itse paketista tai paketin sisällöstä. Itse olen maksanut hiukan ekstraa siitä että paketti on avattu ja uudelleen suljettu Shipitolla niin että olen saanut kuvat paketissani olevista tuotteista. Ihan vain varmistaakseni että kaikki on niin kuin pitää ja tuotteet ovat saapuneet Shipiton päähän ehjänä.

Kun saapumisilmoitus on tullut Shipitolta, valitaan toimitustapa. Vaihtoehtoja on runsaasti, ja useammassa eri hintakategoriassa. Valitsin ensimmäiseen tilaukseeni hätähousuna nopeamman toimituksen, ja maksoin postikuluja lopulta yli 50$. Ei suurin riemuvoittoni, kun kuulin jälkeenpäin että se edullisin postitusvaihtoehto tuli melkein yhtä nopeasti Suomeen. Seuraavat tilaukseni olenkin pyytänyt halvimmalla mahdollisella vaihtoehdolla, ja hyvin ovat tulleet. Pienellä lisämaksulla paketille saa  myös vakuutuksen.

ESAF_SHIPITO_9

Postitusvaihtoehtoja valittaessa on tehtävä myös tulliselvitys USAn päätä varten. Itse olen ollut täysin rehellinen selvitykseni kanssa- olen kertonut suoraan että kyseessä on ostetut tavarat, mitä paketissa on ja minkä arvosta. Tämän seurauksena olen maksanut verot Suomen päässä, koska tulliselvitys on laatikon kannessa. Jokainen tekee omalla tavallaan, mutta itse olen ihan yhtä rehellinen myös Suomen tulliselvitysten kanssa, joten en kokenut tarpeelliseksi lähteä kikkailemaan myöskään näiden kanssa. Jos sen takia maksan hiukan enemmän, olkoon niin.

ESAF_SHIPITO_10

Maksoin ensimmäisestä Shipito- tilauksestani sekä posti- että tullimaksuja niin että melkein itketti. Seuraavalla kerralla olin jo ottanut opikseni, ja tajusin valita edullisimman mahdollisen postitusvaihtoehdon. Tullit maksoin edelleen, mutta postikulujen pienentyminen oli oikein mukavaa. ColourPopilta tilatessa olen tilannut joka kerta vähintään 30$ edestä, jolloin postikulut ColourPopilta Shipiton osoitteeseen ovat olleet ilmaiset. Olen siis jokaisella kerralla maksanut vain Shipiton edelleenlähetyksestä aiheutuneet postikulut, en itse verkkokaupan posteja.

Mitä te haluaisitte tietää Shipitosta? Kysykää! Vastaan! Enemmän kuin mielelläni!

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

44 Comments

 1. Mitäs nuo shipiton postikulut on? Ootko huomannut, kuinka hyvin tuo shipito-vaihtoehto on verkkokaupoissa? Pystynkö tilaamaan USAsta vaikka hajuvesiä heiltä, jotka eivät toimita ´over seas´? Kiinnostaa 😀

  • Shipiton postikulut vaihtelevat sen oman tilauksen koon mukaan! Mun kaksi ensimmäistä ColourPop- tilausta oli isompia, joten postarit oli isommat. Kolmas oli piiiiiiieni, joten postikulutkin oli pienemmät. Ensimmäisellä kerralla maksoin nopeasta toimituksesta useamman kympin, seuraavalla kerralla postarit oli hiukan yli 10$. Kolmannella ne olivat alle sen, kun itse paketti oli niin pieni.

   Shipito ei näy verkkokaupoissa vaihtoehtona, vaan se oma Shipito-osoite vaan laitetaan sinne osoitetietoihin. Shipitolla on lista jota käyttäjät päivittää sen mukaan miten tilaus Shipitolla on onnistunut verkkokaupoissa, sieltä olen itse tarkistanut onnistuuko Shipito- tilaus. Esim. ennen ColourPop- tilauksia tarkistin myös sieltä että tilaukset olivat muilla käyttäjillä onnistuneet.

   Hajuvesien ja muiden vastaavien toimituksissa voi tulla vastaan USAn tullilait sun muut. Shipiton sivuilta löytyy FAQ-osiosta lista asioista joita he eivät toimita eteenpäin. Listalta löytyy mm.aseet, räjähteet, tulenarat tuotteet sun muut, joten eeeeeen ainakaan elättelisi suunnattomia toiveita hajuveden osalta. 😀 Niitä ei tosin mainita erikseen tuolla Shipiton listalla, eli ehkä? Aerosolisumutteita ei mielestäni ainakaan toimitettu eteenpän.

   • Kiitos postauksesta ja vastauksesta ^_^ Tätä pitää ehdottomasti tutkia lisää!

 2. Mint Candy Mint Candy

  Tämä oli ihan uutta minulle. Kiitos infosta, laitetaan korvan taakse. Monta kertaa olen harmitellut jotain tuotetta, jota ei millään ilveellä saa Suomeen. Kovasti odotan tarkempaa tutoa, niin ehkä tällainen mämmikoura ja-aivo uskaltaa kokeilla tätä palvelua.

  Missä vaiheessa muuten näkee ne Shipton postikulut? Vasta, kun tilaus on saapunut sinne vai jo aiemmin?

  • Onpa kiva kuulla että tästä oli iloa! 🙂 Teen ensi viikolla seuraavan ColourPop-tilauksen kun syyskokoelma tulee myyntiin, eli parin viikon sisällä voisi odottaa kunnon Shipito- tutoa!

   Ne postikulut näkee valitettavasti vasta siinä vaiheessa kun tilaus on saapunut Shipitolle. Kulut lasketaan käsittääkseni ihan paketin koon sun muun mukaan, joten sitä ei ole etukäteen mahdollista laskea.

 3. Anna Anna

  Ompa harmi jos tämä ei toimi sephoran kanssa 🙁 Olisin niin halunnut pari tuotetta joita ei saa mistään muualta kuin jenkkien sephorasta.

  • No niin on! :((( Ne tilaukset jotka ovat Sephoralle läpi menneet on maksettu Sephoran lahjakortilla, ja tilauksessa on käytetty amerikkalaista puhelinnumeroa. Eli kikkailua se vaatii, mutta voi mennä läpi.

 4. Liisa Liisa

  Tämä on paljon parempi vaihtoehto kuin se, että tilaisi epämääräisen oloisia tuotteita Ebaysta. Mulla on ollut kauan Ebay -postaus mielessä, sieltäkin kun noita selemerkkejäkin muka niin löytyy, ja sit tuleekin feikkiä ja pahimmassa tapauksessa esim huuliherpestä ostajalle. Toki kannatan Suomesta ostamista myös, mutta eihän täällä juuri mitään myydä 😀 I get it!

  • Niinpä! Ebayssa on vaihtoehtoja, mutta ah ne riskit. Mäkin yritän ostaa mahdollisuuksien mukaan kaiken mitä vaan voin Suomesta, mutta kun täältä ei saa_mitään_näitä_kivoja_juttuja. Selepuolen tuotteet, esim. Guerlainit ja MACit sun muut ostan kuitenkin mielelläni täältä, kun tiedän tukevani samalla tuttuja työntekijöitä. 😀

 5. Mä kerkesin jo innostua, ja sitten WOMP WOMP WOMP Sephorahomma ei onnistukaan. Voi pylly! Enivei, kiitos postauksesta, en olis ikinä jaksanut ruveta selvittelemään tätä asiaa itse 😀

  • Haha, ei kestä! 😀 Ja joo, toi Sephorajuttu on aika pettymys. 😀 Jos oikein alan kokeilunhaluiseksi saatan vielä joskus siihenkin rumbaan lähteä. :’D

   • Jutta Jutta

    Sephorasta pystyy tilaamaan Shipiton kautta käyttämällä Assisted Purchase Online toimintoa. Joutuu maksamaan hieman ylimääräistä (8.50$ per 10 tuotetta, 8% tilauksen loppusummasta Shipitolle vaivanpalkkaa tilauksen tekemisestä puolestasi ja 4.3% pankkikuluihin). Tämän avulla ei tarvitse harrastaa mitään ylimääräisiä kikkailuja tilauksen läpimenemiseksi. 🙂

    • Oooo!! Tämä oli hyvä vinkki! Pakko kokeilla jossain vaiheessa, vaikka pieniä lisäkuluja tulisikin. Ei ole paha! :B

 6. Marjo Marjo

  Kiitos tästä! Uskallan minäkin käyttää Shipiton halvempaa kuljetusmaksua seuraavaksi 😀
  Apua, mainitsitko syyskokoelman Colourpopilta?! Heippa rahat…:D

  Oletko käyttänyt aina samaa osoitetta tilatessasi, huomasin että Shipit antaa useamman osoitteen johon tilata?

  Tekisi mieli kokeilla Sephoraa, olisi kyllä unelmien täyttymys jos se alkaisi toimia…

  • Eipä kestä! 😀 Ahahaa joo, se ColourPopin syyskokoelma, sinne munkin rahat meni…

   Oon käyttänyt aina sitä samaa osoitetta! Shipito todella tarjoaa useamman osoitteen, mutta en ole nähnyt mitään syytä käyttää useampaa kun se yksi kerran toimii.

 7. Oooh! Mahtavaa :> Enää ei tarvitse hyödyntää Usassa asuvia sukulaisia/ystäviä! o/ Toki vähän riippuu mitä kaikkea tähän palveluun jo sisältyy…

  • Tähän kuuluu aika tarkkaan se edelleenlähetys, muut sitten eriksene maksamalla jos niitä haluaa! Jos mulla olisi sukua USAssa häiriköisin niitä jatkuvasti tilausasioilla :’D

 8. v v

  Höh, olin jo vähän suunnitellut, että tekisin itselleni joululahjaksi jonkin kunnon Sephora-tilauksen. Mutta en tiedä, ehkä syksymmällä on niin epätoivoinen olo, että tuota lahjakorttireittiä voisi yrittääkin:D Olisi sitten tekosyy tehdä ensin yksin pieni tilaus ja jos se toimisi, niin toinen isompi:) Joskus vähän lueskelin, että Sephora on myös estänyt tilaukset sellaiseen edelleenlähetyspalveluihin, joissa kaikki tilaukset tulevat samaan osoitteeseen, mutta ilmeisesti Shipitossa saa tuon oman postilokeron, niin sen ei pitäisi olla ongelma. (Kuulostaa kyllä jo vähän hölmöltä, että jos joku kauppa yrittää näin tiukasti estää ihmisten ostokset, niin miksi ihmeessä kukaan haluaisi sieltä mitään:D Mutta kun Kat von D.)

  Satutko muuten olemaan tietoinen, että saako Urban Decayta enää mistään Suomeen? Isoimmat nettikaupat eivät nyt enää toimita, eikä Suomen valikoima ihan kaikkea tietenkään kata.

  • Shipitolta todella saa sen oman lokeron, ja niitä osoitteitakin saa useamman! On tuo Sephoran setti vähän outoa kyllä.. Mä kyllä saatan vielä joskus ottaa riskin ja yrittää :’D

   HMM tuo Urban Decay. En ole edes miettinyt sitä, kun ne mitä olen halunnut on löytyneet Suomesta. HMMMMM. Mä olen ymmärtänyt että sitä toimitusta on jo karsittu, ja varmasti vielä karsitaan. Aika heikolta kyllä näyttää… :/ Jos kuulen mistään, kerron heti!

 9. Erittäin suuri kiitos sinulle, nyt täytyy äkkiä juosta tsiikaamaan josko mm. Target tai pari ihanaa vaatekauppaa toimittaa Shipton kautta! Oon paras kun jaksoit kirjoittaa tästä, kiitos! 🙂 Ps. Kerro ihmeessä FB:n puolella milloin teet seuraavan Colorpopin tilauksen, mielelläni jos vaan voin niin tilaan testiin yhden tai kaksi tuotetta (niiden takia kun ei halua erikseen tulleja maksella kun kulut voi helposti jakaa!) 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Hahaa, eipä kestä! 😀 Ja yritän muistaa laittaa viestiä- kannattaa silti muistuttaa, viimeksi kun lupasin tehdä kimppatilauksen tein tyytyväisenä tilauksen itsekseni ennen kuin tajusin että piti pyytää muitakin mukaan… :’D

 10. Ansku Ansku

  Mistähän saisi tietää toimikoo Ulta.com sivuilla ?

  • HMM. Voin yrittää tonkia tän selville! Shipiton kyselyn kautta todennäköisesti,mutta oon ymmärtänyt että ne tulokset voi vaihdella ihan tilauksesta riippuen… :/

 11. Erika Erika

  Moi! Miten tuo tulliselvityksen tekeminen käytännössä tapahtuu?

  • Shipito antaa sellasen tulliselvityslomakkeen, johon täytetään jokaisen tuotteen tiedot (nimi, hinta, lukumäärä) ja sit yhteissumma. Lomake kans kysyy sisältääkö paketti jotain vaaralliseksi luokiteltuja tuotteita, ja siihen sit pitää vastata kyllä tai ei. Se lomake näyttää alkuun hankalalta, mutta on lopulta tosi simppeli!

 12. Suvi Suvi

  Jos tilaan noin 20€ colourpopista, jolloin mukaan ei ole laskettu postikuluja, niin tuleeko tulleja?

  • Kyyyyllä mä veikkaisin että tulee! Shipiton postikulut todennäköisesti lasketaan siihen mukaan, niin menee yli tullirajan. Ihan varmasti en uskalla sanoa, mut varautuisin kyllä henkisesti niihin tulleihin ihan varmuuden vuoksi.

 13. Elina Elina

  Moi! Oon nyt tilannut pari kertaa tuolta Shipitolta, ja yks juttu jäänyt hämmentämään. Nimittäin ne usan verot! Eli mun tilauksiin on tullut 9% verot (varasto Californiassa). Kun tehdään niitä tulliselvityksiä sekä Shipiton sivuilla, että Suomen tulliin, niin pitääkö ne jenkkiverot merkata niihin myös jotenkin? Kun mitään omaa kohtaahan niille ei ole, mutta pitääkö ne sitten vaan lisäillä tuotteiden hintoihin? Toivottavasti osasin muotoilla asian selkeästi! 🙂

  • Osasit kyllä, onneksi! 😀 Mutta pakko sanoa että mulla ei oo tosta hajuakaan :B Oon merkinnyt meidän omaan tulliin sen koko summan minkä oon tuotteesta maksanut! Shipitolla oon laittanut saman, eli sen mitä oon tuotteesta maksanut. Jos on ollut vero, niin en oo eritellyt sitä, vaan oon laittanut sen vaan siihen samaan. En sit tiedä olisko pitänyt tehdä toisin :’D

   • Elina Elina

    Kiitos vastauksesta! Saisinko kuitenkin vielä vähän tarkennusta. 😀 Eli jos tilaa vaikka Colourpopilta kuusi huulipunaa, joiden hinta on 6$/kpl. Silloin tilauksen yhteissumma on tuotteiden osalta 36$, mutta päälle tulee vielä veroa vaikka 3$ (hatusta heitetty luku), jolloin se tililtä veloitettava summa onkin 39$. Suomen tulli-ilmoitusta tehdessähän ei laiteta (ainakaan nykyään) missään vaiheessa sitä tilauksen kokonaissummaa, vaan siinä ilmoitetaan jokainen tuote erikseen. Shipitolla samoin. Niin laitatko aina yhden huulipunan hinnaksi sen 6$? Sillä tyylillä ne verot jäisi merkkaamatta. En tiedä onko se oikeesti näin tarkkaa, haluan vaan olla varma, että teen itse oikein! 😀 Ja toivottavasti osasin edelleen selittää selkeästi…

    • Edelleen oli selkeää! Oli ihan pakko tarkistaa mun viimeisimmän Colourpop-tilauksen yhteenveto, Paypal-lasku ja mitä merkkasin Shipitolle. Mulla ei ole kyllä ollut tossa veroja? Ei missään kohtaa yhteenvetoa, eikä myöskään Paypalissa! Eli olen laittanut Shipiton tullausilmoitukseen (ja Suomen tullaukseen) jokaisen tuotteen hinnaksi sen minkä Colourpop on niiden lopulliseksi hinnaksi ilmoittanut ja varmistanut vielä että se kaikkien ilmoitettujen tuotteiden yhteissumma vastaa sitä minkä Colourpop on antanut tilauksen loppusummaksi, tässä tapauksessa 87$. Se sama 87$ on mennyt myös Paypalilta ilman mitään erillismerkintää veroista. Mitään mainintaa veroista ei oo ollu mun Colourpopin tilausvahvistuksessakaan. Shipitohan pyytää sen tuotteen total valuen, eli oletan että siinä pitäisi laskea mukaan se vero joka tuotteeseen! Jos sellainen jossain näkyisi. Jos ne verot olisi, merkkaisin sen tuotteen hinnan veroineen siihen Shipiton ilmoitukseen ja myöhemmin Suomen tullin ilmoitukseen. Mä olen ymmärtänyt että molempiin laitettaisiin aina se lopullinen hinta minkä tuotteesta on maksanut, mutta en ole näissä mikään asiantuntija. 😀

    • Tutkin vielä lisää tota verojuttua kans Shipiton puolelta, ja sillä on väliä missä se varasto johon se tilaus tulee on! Esim. Shipiton Oregonin varastoon ei tule ollenkaan veroa, Kalifornian varastoon tulee vero vaan jos se liike josta tilaa sijaitsee Kaliforniassa ja Nevadaan samalla tavalla vero vaan jos se liike josta tilaa sijaitsee Nevadassa. Näin ainakin ymmärsin Shipiton sivulta löytyvästä varastoesittelystä! Eli jos sun Shipito-osoite on Kaliforniassa ja ColourPopin varasto on Kaliforniassa, niin silloin tulee se vero. Toivottavasti tää oli selkeä vastaus :’D

     • Elina Elina

      Oi kiitos superisti näistä vastauksista, tää selvensi! Oon tosiaan tilannut nyt sinne Kalifornian varastoon sekä ColourPopia että MACia, ja molempiin on tullut verot. Täytyykin jatkossa sitten kokeilla sitä Nevadan varastoa noista tilatessa. Kiitos vielä hurjasti, ja anteeksi jos aiheutin sulle ylimääräistä vaivaa! 😀

     • Haha ei kestä! 😀 On vaan ilo auttaa! ^^ <3 Plus oon niin niuho tyyppi että saan vaan riemua siitä kun saan tehdä taustatutkimusta 😀 Mutta kannattaa jatkossa kiinnittää huomiota tohon varastoon! Mulla ei oo koskaan ollu tota Kalifornian varastoa käytössä niin en alkuun ees tajunnu et täs on jotain jännää nyt meneillään 😀

 14. Niina Niina

  Hei mihinkäs nämä Shipiton toimitukset tulee täällä Suomessa? Jos ottaa halvimman toimitusvaihtoehdon? Haetaanko siis itse postista vai tuleeko postiluukkuun vai, vai? 😀

  • Hyvä kysymys! Mulla ne on tulleet ihan postiin, kun on olleet sen verran isoja ettei ne menisi postiluukusta! Oon siis saanut saapumisilmoituksen ja kiikuttanut sen postiin. Noi jää aika monesti tulliin kiinni, niin siinä saa jo sen postiin menevän lähetystunnuksen samalla!

 15. Päivi Päivi

  Oon saanut kehiteltyä aika vakavansorttisen pinttymän UDn Vice Blackmail- huulipunapaletista ? Suomesta ei taida mustään enää saada ? Ultalla olis, eivät Suomeen toimita, onnistuiskohan Shipitolla?

  • ilona ilona

   Voi ei! Ootko tarkistanut Stokkat ja sokoksetkin? 🙁 En oo ainakaan kuullut että Ultalta saisi tilattua Shipitolta. Oon kuitenkin ymmärtänyt että Urban Decayn omilta sivuilta saisi jotain niiden ihan hyväksymää reittiä pitkin tilattua Suomeen! En oo tähän perehtynyt, mutta muistan lukeneeni tästä joskus niiden sivuilta!

   • Päivi Päivi

    Kysäisinpä äsken asiaa Shipiton livechatissa ja sieltä Martin mulle vastas, ettei onnistu ? Ainoo vaihtoehto olis käyttää sitä shoppailu-assaria, tulis liian kalliiksi. Voi kökkö ?

    • ilona ilona

     ÄH! :((( Onpa harmi!!

 16. Päivi Päivi

  UD omilla sivuilla ei ollut koko palettia enää. Niillä on tosiaan joku Shipitoa vastaava systeemi, joka toimittaa kansainväliset tilaukset.

  Sokoksen sivulta sit just tilata pässäytin UDn Gwen Stefani- ja Vice LTD Reloaded-paletit ? Maksoi yhteensä (!!) 54,90€, voi äly ?

  • ilona ilona

   Okei, hyvä kuitenkin tietää näin tulevaisuuden varalta ? Ja hei VAU!! Nyt on hyvät ostokset, ja aika täydelliseen hintaan 😀 Se Gwen-paletti on TÄYDELLINEN!!

 17. Margarita Margarita

  Moi! Mistä sen shipiton osoitteen voi vaihtaa? Mä en ainakaan pystynyt vaihtamaan mistään, se syötti mulle automaattisesti sen Nevadan osoitteen.

  • ilona ilona

   Sivusto on tainnut muuttua jonkin verran tän postauksen teon jälkeen, mutta kokeilin itse äsken, ja addressbook-kohdasta ja vaihtoehtoisesti your US-address-kohdasta pääsin vaihtamaan osoitteita!

Vastaa