Skip to content

It’s not rocket science

Myös Orlyn ihana It’s not rocket sciense päätyi luokseni Pandan kautta. Olin kuolaillut kyseistä lakkaa jo aikaisemmin Pandan lakkapakissa, ja kun Pandanen sitten tarjoutui myymään oman yksilönsä minulle ei vastausta tarvinnut kauaa miettiä. It’s not rocket science oli ollut ostoslistallani jo pitkään, mutten ollut saanut aikaiseksi hankkia sitä muualta. Nyt se kuitenkin on kaikessa upeudessaan minun! 

Väriltään It’s not rocket science muistuttaa kaikkien aikojen suosikkivihreääni It’s alivea, mutta muuten vihreä kaksikko eroaa toisistaan suuresti. It’s alive on glitter, tämä taas shimmerinen duochrome. It’s not rocket science muistuttaa tietyssä valossa väriltään ja kimallukseltaan hiukan yhtä Fyrinnae-suosikkiani, Velveteen Werewolfia!

Kolme paksuhkoa kerrosta riitti peittämään hyvin, ja lakka käyttäytyi moitteettomasti. Vaikka koostumus on ohuehkoa, oli silti suunnattoman helppo lakata. Meinasin laittaa It’s not rocket sciencen päälle jotain koristeluja, mutten lopulta raaskinut peittää tätä vihreää upeutta millään. Ehkä jokin toinen kerta! Rakas mieheni kommentoi harvoin kynsipuuhiani millään tavalla, mutta It’s not rocket science oli herrankin mielestä ”jännin pitkään aikaan”. It’s not rocket science päätyi siis kertaheitolla ehdottomien suosikkien listalle!


Mitä pidätte tällaisesta murretusta vihreästä? 

12 Comments

  • Niin kyllä on! ^^ Onneksi Panda suostui luopumaan tästä 😀

  • Hihii, niin on! Oon ihan onnessani kun VIHDOIN sain tän itselleni! 🙂

  • Hahaa, niinpä! :DD Tällaiset zombivihreät on ihan parhaita :DD China Glazen It’s alive on todella lähes saman värinen-glitterversio vain!

 1. Tää on kyllä upea! Mäkin juuri vasta hankin oman kappaleeni samalla tyylillä Miljalta :p

  • Hahaa, ainakin molemmat sai tämän! 😀 Tää on niiiiin ihana ^^ Onneksi toiset on kyllästyneet tähän niin saatiin omamme 😀

 2. Myy Myy

  Toi on kyllä ihana <3 Ostin aikoinaan kolme sävyä tästä kokoelmasta.

  • Niin on! Haluaisin tosta kokoelmasta vielä pari muutakin lakkaa… :’D

Vastaa