Skip to content

It’s gonna be MAY

Shiro Cosmeticsin kuukauden väri on It’s gonna be MAY.


It’s gonna be MAY on aivan mieletön väri! Se vaati pohjalle Pixie Epoxyn että en koko upeus tuli  esiin,mutta sen lisäksi se vaati vain hiukan varjostusta (Urban Decay Blackout) ja valoa kulmaluulle (MAC Mylar) ja upea meikki oli valmis. Olin jo purkin avatessani riemuissani kun näin miten paljon väri kimaltaa,mutta vasta iholla sen koko upeus tulee esille. 


Shiro Cosmetics’ color of the month is It’s gonna be MAY and its gorgeous! 

It did need Pixie Epoxy to make all the shine come out,but after that it only needed some shade (Urban Decays Blackout) and light to the browbone (MAC Mylar) and the makeup was done. I love this one,I really do. 

6 Comments

 1. Ohhoh, vau! Mulle on kanssa tulossa tämä :). Nestyr jäi valitettavasti ostoskorista tällä kertaa. Eipä kyllä tehnyt se Shiron oma swatch-kuva sillekään oikeutta.

  • Tää väri on ihan mieletön,hyvä että tilasit! 😀 Vau oli munkin eka reaktio kun avasin purkin. Se Nestyrin swatch-kuva oli aika suuntaa-antava,ja mua vähän pelotti kun sen tilasin.Ei onneksi tarvinnut pettyä!

 2. On kyllä aika pakkosaada-väri. 😮 Näytti jo swatcheissa hienolta mut tää on vieläkin parempi.

  Saanko kysyä, että tuleeko Shiron minikoko pusseissa vai pienessä purkissa?

  • Tää on ihana väri! Shiron minikoko tulee purkissa ja testeri pussissa. Testeristäkin riittää joksikin aikaa!

  • Kyl pussit vielä menee mut Geek Chic Cosmeticsin testereiden clamshellit on ihan hirveitä avata ja käyttää!

  • Ne clamshellit on KAMALIA 😀 edellisenkin tilauksen mukana tullutta testeriä avasin hiiiitaasti ja rauhallisesti ettei koko sisältö pölähdä päälle.

Vastaa