Skip to content

IsaDora Wake Up Make Up

IsaDoran Wake Up Make Up saapui testattavaksi jo viime vuoden puolella marras-joulukuun aikoihin, ja tätä aarretta onkin testailtu siitä saakka hyvin ahkeralla tahdilla ja useammalla eri käyttötavalla. Wake Up Make Up lupaa paljon- se lupaa poistaa väsymyksen merkkejä, peittää ihon pienet juonteet ja virheet täydellisesti ja tuoda pitkäkestoista kosteutusta iholle. Kaikille ihotyypeille tarkoitetun meikkivoiteen vaikuttavia ainesosia ovat mm. hyaluronihappo, oligopeptidit sekä pantenoli, joiden luvataan tuovan juurikin sitä kosteutusta. Pullossa on tuotetta 30ml, ja meikkivoiteesta on saatavilla kuusi sävyä. Jykevässä huurrelasisessa pullossa on kätevä pumppumekanismi. Sain maahantuojalta testiin sävyn 06 Cool beige, joka oli omalle iholleni liian tumma, mutta sitä muutaman kerran testattuani päädyin ostamaan itse vaaleimman 00 Fair-sävyn, sillä jo ne kaksi testikertaa tummemmalla voiteella vakuuttivat minut meikkivoiteen laadusta. 

Lähdin aluksi testaamaan Wake Up Make Uppia ihan perinteisesti sormilla levittäen. Voide levittyi sormilla kiitettävästi ja tasaisesti. Seuraavaksi testasin levitystä siveltimellä-sekin onnistui, mutta itse en pitänyt siveltimen jättämästä pinnasta. Ehdottomasti parhaan ja kauneimman jäljen jätti BeautyBayn Sponge-meikkisieni, mutta tämä on ihan oma mielipiteeni- Glitz&Glamin Minna taas piti enemmän siveltimellä aikaansaadusta jäljestä.
 Meikkivoide on koostumukseltaan miellyttävän ohutta ja juoksevaa-ei kuitenkaan ihan lirua. Voide levittyy helposti ja kevyesti iholle, ja peittää jo yhdellä kerroksella varsin kiitettävästi. Lisäpeittoa kaipaaville alueille levittelin hyvin varovasti toisen, ohuen kerroksen. Wake Up Make Up kuivuu iholla puolimattaiseksi. Itse lisäsin aina puuterin sen päälle rasvoittuvan ihoni takia, mutta kuivaihoiselle pelkkä meikkivoidekin voisi riittää. Wake Up Make Up heijastaa selvästi valoa, ja tasoittaa ihon pieniä virheitä ja sävyä. Väsymyksen merkit tuntuivat häviävän meikkivoiteen mukana, ja kevyt ja luonnollinen lopputulos oli kauniin ja raikkaan näköinen iholla. Raskaampikin puuterointikaan ei heikentänyt raikasta ulkonäköä. 

Wake Up Make Up sopii luultavasti parhaiten normaali-ja kuivaihoisille kosteuttavan ominaisuutensa takia. En kuitenkaan huomannut mitään ongelmia oman rasvaisen ihoni kanssa, ja Wake Up Make Up kesti moitteetta 16-tuntisiakin päiviä kevyellä korjailulla ja lisäpuuteroinnilla. Jätin välillä pohjustustuotteen pois alta (IsaDoran UnderCover on edelleen luottotuote-ensimmäisen putelin käytin loppuun aikaa sitten, ja ostin jo uuden tilalle) enkä huomannut suurta eroa keston suhteen. Hiukan nopeemmin alkoi iho kiillellä, mutta muuten meikki pysyi siistinä ja tasaisena. 

Wake Up Make Up päätyi varsin nopeasti arkiaamujen luottotuotteeksi. Tasaisen, kuulaan pinnan jättävä voide on väsyneiden ja nuutuneiden kasvojen pelastaja. Suosikkikombokseni on muodostunut Wake Up Make Up ja BeautyBayn meikkisieni-tällä kaksikolla olen saanut joka kerta kauniin, virheettömän pinnan. 

Lopuksi vielä meikki, jonka pohjana on ollut Wake Up Make Up. (tarkemman jutun meikistä voi lukea täältä)
Oletteko kokeilleet Wake Up Make Upia? Mitä piditte?


Tuote saatu blogin kautta testiin maahantuojalta.
3 Comments

  1. Olen testannut ihan vain kädelle juuri minulle tullutta liian tummaa sävyä. Kaupassa vähän watchailin ja olen juurikin tuo Fair. Voide levittyy ihanan pehmoisesti ja peittää just sopivasti. Koostumuksen perusteella pintakuiva ihoni pitäisi tästä varmasti kovasti.

  2. Anonymous Anonymous

    Itsekin pidän kovasti tuosta meikkivoiteesta, mutta mua häiritsee se haju! Siis hajusteettomuuden haju. Aivan kamala! Kyllä se rauhoittuu kun on saanut voiteen levitettyä ja antanut hetken olla, mutta ennen aamu viittä ei oikein nenä kestäisi. Toinen ongelma on levittäminen. Jotenkin tuntuu, että sitä saa työstää normaalia enemmän… Mutta jälki on niin upeaa, että sivuutan nämä. Oikein hyvä meikkivoide, vaikka kirpaisi kyllä markettipohjasta maksaa niin kova hinta. Toimii tosissaan tällaisella rasvaisellakin iholla oikein mainiosti!:)

  3. En ole kokeillut, mutta kiinnostaa kyllä kovasti. Puntaroin seuraavan markettimeikkivoiteen hankinnassa tämän ja L´Orealin True Matchin välillä.

Vastaa