Skip to content

IsaDora Volume&Curl-ripsiväri

Helmikuussa kauppoihin rantautunut IsaDoran Volume & Curl-ripsiväri herätti heti mielenkiintoni, sillä se on samalla tavalla lämpimällä vedellä poistettava kuten syksyllä lanseerattu sisarensa All Day Long Lash-ripsiväri. All Day Long Lash nousi HG-ripsivärieni joukkoon, ja halusinkin päästä kokeilemaan onko Volume & Curlista sille haastajaksi. En käytä juuri ollenkaan waterproof-ripsivärejä, vaan olen siirtynyt käyttämään pääasiassa joko lämpimällä vedellä poistettavia tai ihan vesiliukoisia ripsivärejä. Waterproof-ripsivärit kun tuppaavat leviämään pitkin luomia päivän mittaan silmäluomieni öljyisyyden takia. Vesiliukoisten tai lämpimällä vedellä poistettavien ripsivärien kanssa tätä ongelmaa ei ole. 

 Osuin helmikuussa Stockmannille sopivaan aikaan, ja satuin IsaDora-standille juuri kun Volume & Curl oli laitettu tarjoukseen. En muista enää tarkkaa hintaa, mutta etäisen muistikuvan mukaan ripsivärin tarjoushinta oli tuolloin +- 14 euroa. Normaalihinta on n.17,90€, eikä sekään paha hinta ole, mutta muutaman euron säästö on aina muutaman euron säästö.

Mutta palataanpa itse ripsiväriin! Tuotetta kuvaillaan lehdistötiedotteessa seuraavasti:

” Tube-teknologiaa hyödyntävä, hyvin pysyvä ripsiväri, joka taivuttaa ripset kauniille kaarelle

Ripsivärissä hyödynnetty tube-teknologia perustuu joustaviin polymeereihin, jotka muodostavat ripsien ympärille pienet tupet. Kietoutuessaan ripsien ympärille polymeerit antavat ripsille lisää tuuheutta. Polymeerien muodostamat tupet kiinnittyvät ripsiin saaden ripsivärin pysymään ripsissä koko päivän. Ripsiväri ei varise eikä rapise ripsistä päivän mittaan.
Ripsivärin kaareva harjaosa taivuttaa ripset kauniisti ja sen sisältämät polymeerit kiinnittävät kaarevan muodon paikoilleen ripsivärin kuivuessa.
Sisältämiensä polymeerien ansiosta ripsiväri on erittäin helppo poistaa ripsistä lämpimällä vedellä ja kevyesti hankaamalla. Lämmin vesi irrottaa ripsien ympärille muodostuneet tupet ripsistä ja kevyt hankaus saa tupet liukumaan pois ripsistä.
Käyttö:
Ripsiväriä levitetään ensin harjan ulkokaarella ripsiin. Näin ripsiin saadaan lisää tuuheutta ja ripset harjautuvat kauniisti auki. Tämän jälkeen ripsien kärkiä työnnetään ylöspäin harjan sisäkaarella ja pidetään harjan avulla paikoillaan muutaman sekunnin ajan. Tänä aikana ripsiväri kuivuu ja kaareva muoto säilyy ripsissä.”

Ripsivärin pakkaus on minusta hauska ja raikas. Mustalla ei voi mennä koskaan vikaan, ja turkoosi teksti on kiva lisä ja mukavaa vaihtelua. Pakkaus on All Day Long Lashiin verrattuna aika massiivinen, muttei omasta mielestäni kuitenkaan liian iso. 

Kaareva harja herätti minussa aluksi hiukan epäilyksiä- en pidä isohkoista saati sitten kaarevista harjoista, ja tämä on molempia. Ensimmäiset käyttökerrat menivät pahasti pieleen, sillä minulla ei ollut harmainta aavistustakaan oikeasta tekniikasta, ja väriä tuntui menevän enemmän luomille kuin ripsiin. Ärsyynnyin ja annoin ripsivärin odotella sellaista hetkeä jolloin jaksaisin paneutua siihen sen vaatimalla kärsivällisyydellä. 

Kun seuraavan kerran tartuin Volume & Curl- ripsiväriin, olin tajunnut lukea hiukan sen käytöstä ja osasin varautua sen käyttöön oikealla tekniikalla. Yllätys yllätys, kun levitystekniikka oli oikea, oli ripsivärin käyttö helppoa ja jälki upeaa. Saan siis syyttää ensimmäisistä epäonnistumisista ihan itseäni… Volume & Curlin jättämä jälki on juuri sellaista kuin toivoinkin sen olevan. Ripsiväri pidentää ripsiä sopivasti, ja tuuheutta tulee reilusti lisää. Kerrostamalla tällä saa massiiviset, näyttävät juhlaripset, mutta itse olen pitäytynyt arkeen sopivammassa maskaramäärässä. 

Sain ensimmäisillä onnistuneilla käyttökerroilla todeta että ripsien taivutus on tämän kanssa ensisijaisen tärkeää. Volume & Curl pitää ripsien taivutuksen hyvin, ja sen jättämä jälki on huomattavasti näyttävämpää kunnolla taivutettujen ripsien kanssa. 

Omien kokemuksieni perusteella allekirjoitan täysin lehdistötiedotteen kestävyyslupauksen. Volume & Curl on kestänyt ripsilläni varisematta koko päivän, ja se on pysynyt täysin virheettömänä pienessä vesisateessakin. Päiväni venyvät helposti vähintään 15-tuntisiksi, ja oletan ripsivärini pysyvän koko tuon ajan täysin virheettömänä. Volume & Curl läpäisi tämän testin!  

Volume  & Curlin poistaminen on yhtä vaivatonta kuin All Day Long Lashin- lämmin vesi irrottaa ripsivärin nopeasti, enkä ole kokenut erityistä hankaamista tarpeelliseksi. Väri on lähtenyt muutamalla pyyhkäisyllä siististi pois, kun sen on antanut hetken olla kosketuksissa lämpimän veden kanssa. 

Vertailtuani tätä All Day Long Lashiin päädyin siihen tulokseen että Volume & Curl peittoaa ainakin omalla kohdallani pituutta lupaavan sisarensa. Volume & Curlin jättämä jälki on enemmän mieleeni, ja vaikka kaareva harja aiheutti aluksi epäilyksiä, olen nyt tottunut käyttämään sitä. 

Volume & Curl in action
Volume & Curl in action part 2

Volume & Curl päätyikin varsin nopeasti arkiaamujen suosikkiripsiväriksi. Sen kanssa ei tarvitse pelätä satunnaisia säävaihteluita eikä pitkiä päiviä, sillä voin luottaa siihen että ripsiväri pysyy moitteettomana koko päivän. 

Mitä pidätte lämpimällä vedellä poistettavista ripsiväreistä? Onko Volume & Curl teille tuttu?

7 Comments

 1. Noooo, miksi mä ostin just eilen uuden All Day Long Lashin enkä tällasta? Näyttää kivemmalta ja kuulostaa paremmalta! Seuraavaksi ripsariksi sitten…

  • Hahaa,olin päivän myöhässä tän postauksen kanssa 😀 Seuraavaksi ripsariksi sitten! 😀

 2. Kaareva harja alkaa jo muistuttaa Shiseidon ripsarien harjoja (tai kampoja) ja tuo polymeeritekniikka Kanebon 38° -ripsaria, jonka kopio on Tonymolyn Cats Wink -markara. Olen molemmista kirjoitellut omassa blogissani.

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi

  • Jep, Kanebo/Sensai taisi olla ensimmäisiä joka tuota tekniikkaa käytti-Kanebon 38 oli ihan ensimmäisiä ripsivärejäni!

 3. Heii, kiitos vinkistä. 🙂 Tätä on pakko kokeilla, koska voisi olla hyvin samanlainen kuin suosikkiripsarini Sensain 38 Volumizing. Vaikkakaan semiselektiivisten ripsareiden hinnat ei kyllä kauheasti eroa enää nykyään selektiivisistä, mutta säästö se on pienikin säästö. 🙂

  • Ei kestä! Oikeassa olet, ei niissä hinnoissa enää niin suuria eroja ole- mutta säästö on aina säästö!

 4. ZK ZK

  Hei
  Miten poistat tämän ripsarin? Käytätkö lappuja vai huuhteletko vain hanan alla?

Vastaa