Skip to content

IsaDora Undercover Face Primer

IsaDora julkaisi syyskokoelman mukana myös Undercover Face Primerin,ja sainkin suureksi riemukseni sellaisen testattavakseni maahantuojalta. Lehdistötiedotteessa siitä kerrotaan seuraavaa:

”Undercover Face Primer -meikinpohjustustuote luo meikille tasaisen pohjan ja lisää meikin kestävyyttä. Se sisältää kahdeksan eri ominaisuutta, jotka pyrkivät tekemään ihosta mahdollisimman tasaisen ja virheettömän näköisen.
Undercover Face Primer -meikinpohjustustuotteen vaikutukset:
 1. Peitevoide luo ihon pintaan ohuen kalvon, joka tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä laajentuneita ihohuokosia. Ihon pinta näyttää aiempaa sileämmältä ja tasaisemmalta ja meikkivoiteen levittäminen helpottuu.
 2. Tuote sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, jotka häivyttävät optisesti ihon virheellisyyksiä.
 3. Voide sisältää runsaasti kosteuttavia aineosia, jotka auttavat ihoa säilyttämään ihanteellisen kosteustasapainon.
 4. Peitevoiteen sisältämä bisabolol-uute vähentää ihon punoitusta ja rauhoittaa ihoa.
 5. Tuote jättää iholle mattapinnan, joka ehkäisee meikin kiiltämistä koko päivän ajan.
 6. Voide häivyttää silmänalusten tummuutta ja vähentää turvotusta silmänympärysiholla.
 7. Peitevoide ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.
 8. Voide vaalentaa pigmenttiläiskiä.

Pohjustajan luvataan siis tekevän paljon,ja tästä syystä olenkin testaillut sitä varsin pitkään ennen kuin koin olevani valmis kertomaan siitä oman mielipiteeni. Tässä välissä on hyvä mainita,että vaikka ihoni väri on suhteellisen tasainen,on se hyvin epäpuhdas ja ihohuokoset ovat todella suuria. Finnejä on lähes jatkuvasti yksi tai kaksi siellä täällä,ja rasvainen iho alkaa yleensä kiiltämään lähes poikkeuksetta jo muutaman tunnin kuluttua meikin levityksestä. 

Tältä pohjalta lähdin siis testailemaan Undercover Face Primeria. Toivoin että pohjustaja tasoittaisi ihon virheitä (ihohuokoset yms) ja pitäisi kiillon edes hiukan pidempään poissa. Toivoin myös että tämä todella riittäisi yksinään meikin alle,eikä aamulla tarvitsisi läträtä kosteusvoiteen kanssa. 

Pohjustaja levitetään puhtaalle iholle (tai kosteusvoiteen päälle) ja sen annetaan asettua muutama minuutti ennen meikkipohjan levitystä.  Itse olen levittänyt pohjustajan ihan puhtaalle iholle,ilman kosteusvoidetta-ja se on tuntunut riittävän hyvin. Olen tavallisesti tehnyt silmämeikin ensin,levittänyt sitten Undercover Face Primerin ja sen asettuessa viimeistellyt kulmat ja laittanut ripsivärin. Undercover Face Primer levittyy iholle varsin sulavasti ja ilman ongelmia. Väriltään se on vaaleaa ja hiukan läpikuultavaa,ja häviää omaan varsin kalpeaan ihooni täydellisesti. Sopii varmasti myös reilusti tummemmallekin iholle,sillä tuote todella on hiukan läpikuultavaa. Tuote on myös hajuton,mikä on plussaa-en erityisemmin pidä tuoksuvista meikkipohjista. Kun pohjustajan on antanut hetken asettua iholle,tuntuu iho sileältä ja tasaiselta,ja lopputulos on hyvin mattainen. Olen käyttänyt pohjustusta sekä nestemäisten että puuteristen meikkivoiteiden kanssa,ja se on sopinut molempiin hyvin. Suosikkikombokseni nousi välittömästi Undercover Face Primer ja Lumenen CC-voide! Vaikka Lumenen CC-voide levittyi iholleni alun perinkin hyvin,tuntui se sulautuvan pohjustajan kanssa siihen täydellisesti. Undercover-pohjustaja häivytti lupausten mukaan ihohuokosia,ja meikkipohjasta tuli huomattavasti tasaisempi ja virheettömämpi. Naama alkoi myös kiiltämään paljon myöhemmin kuin tavallista,ja pärjäsin pitkälle iltaan puuteripaperilla ja pienellä korjailulla-yleensä olen joutunut viimeistään iltapäivällä pyyhkimään meikin pois ja tekemään uuden pohjan. 

Undercover Face Primerin avulla tehty meikkipohja
Myös kosteutuslupauksen Undercover tuntui pitävän,sillä ihoni ei ole tuntunut kuivalta vaikka olen käyttänyt aamuisin pelkästään tätä. Iltaisin olen luonnollisesti huolehtinut ihoni kosteutuksesta,mutta aamurutiineja helpottaa suuresti se että meikin alle tarvitsee vain yhden tuotteen kahden (tai parhaimmillaan kolmen) sijaan. 

Kaikista kokeilemistani pohjustajista Undercover soveltui omalle iholleni parhaiten. (kokeiltu on Cliniquen,Benefitin ja Clarinsin pohjustajia) Se ei lähtenyt missään vaiheessa rullaamaan iholla,ja tuntui todella hoitavan sitä. Muuten meikittöminä päivinä olen saattanut laittaa pelkästään tätä meikkipohjaksi,sillä se on tehnyt ihosta tasaisemman ja siistimmän näköisen-ja häivyttänyt ihon punoitusta ja tummia silmänalusia. Vaikka olenkin joutunut korjailemaan meikkipohjaa päivän aikana puuteripaperilla,on silti ollut suuri helpotus ettei sitä ole tarvinnut uusia kokonaan kuten tavallisesti. Kun kiilto alkoi puskea ihon läpi,ei efekti ollut välittömästi samanlainen rasvanaama kuin normaalisti,vaan aluksi iho vain kuulsi kauniisti. 

Minun kohdallani Undercover Face Primer siis täytti sille asettamani odotukset,ja käytänkin riemulla tuubin loppuun-ja luultavasti ostan uuden kun tämä kappale loppuu. Mikäli hyvä kasvojenpohjustustuote on hakusessa,suosittelen kokeilemaan tätä! Suositushinta Undercover Face Primerille on 21,50€.

Oletteko jo ehtineet kokeilla Undercover Face Primeria?


Postauksen tuote saatu blogin kautta testiin,mielipiteet siitä ovat omiani.

4 Comments

 1. ooh! kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, ja vieläpä tolla hinnalla! menee ostoslistalle 🙂

  • Haha,totta on! Olin itsekkin tosi yllättynyt että tän hintaluokan primer voisi olla noin hyvä 🙂

 2. Mun täytyy myöntää, että mulle nää primerit on aivan koskematon alue. Tämä olisi kyllä hinnaltaan hyvä aloittaa testailut. 🙂

  • Tällä voisi hyvin lähteä liikkeelle! Eikä vähiten noiden kosteuttavien ominaisuuksien takia 🙂

Vastaa