Skip to content

IsaDora Teemaviikko: Pink smoky eyes

IsaDoran teemaviikko jatkuu Pink Smoky Eyes- paletilla! 

Pink Smoky Eyes on toinen Shine Bright- kokoelman paleteista, ja kokoelman kylmäsävyisen version keskipiste. Lämpimän meikin nelikko on Gold&Silver Smoky Eyes- paletti, jonka ostin heti sen nähtyäni. Pyysin Pink Smoky Eyes- paletin maahantuojalta testiin ostettuani Gold&Silver-version. Hintaa paleteilla on n.17€.

 Omasta mielestäni Pink Smoky Eyes on lämmintä siskoaan onnistuneempi paletti. Gold&Silver-paletista löytyy kaksi vaaleaa ja kaksi tummaa sävyä, mutta ei niiden välimuotoja. Pink Smoky Eyes- paletista löytyy valkea korostusväri, kaksi koko luomelle sopivaa sävyä sekä yksi tumma varjostusväri, jonka intensiteettiä on helppo muunnella. 

Oma suosikkini näistä neljästä sävystä on vasemman alanurkan helmiäissävy. Hyvänä kakkosena tulee lähes musta violetti, joka häivyttyy ja kerrostuu tarvittaessa kauniisti. Olen käyttänyt tummaa violettia arkivarjostuksiin kevyemmällä kädellä, ja vahvempaa jälkeä halutessani olen vain kerrostanut väriä saadakseni lopputuloksesta intensiivisemmän. 

Neljästä sävysta valkoinen on heikkopigmenttisin, mutta sekin korjaantuu oikealla pohjustuksella. Itse käytin UDEPP:tä, ja se riitti tuomaan valkoisen kunnolla esiin. Valkoista olen käyttänyt eniten kulmaluulla tuomassa valoa.  Ihana helmiäissävy taas levittää kimalletta aika runsaasti, ja totesinkin että on parempi tehdä silmämeikki ennen muuta meikkiä jotta saan kimalteen pois kasvoilta. Siveltimellä levittäessä kimalletta levisi luonnollisesti enemmän kuin sormilla painellen- testasin. Oikean ylänurkan vaaleanpunainen on sävyistä neutraalein ja tavallisin- perushyvä mattavaaleanpunainen, jolla olen hiukan häivytellyt helmiäissävyn kiiltoa kun olen kaivannut hiukan neutraalimpaa jälkeä. 

Lopuksi vielä paletin kaikkia neljää sävyä hyödyntävä meikki, jonka olen tehnyt useampana arkipäivänä! Tummuutta olen säädellyt vaihtelemalla tumman violetin määrää, ja nyt kuvissa näkyvä versio on oma suosikkini. 

Silmät:

-UDEPP
-IsaDora Pink Smoky eyes-paletti, kaikki neljä sävyä, saatu
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara, saatu

Pink Smoky eyes-paletti saatu maahantuojalta. 

8 Comments

  1. Ihana meikki! Tosi kaunis paletti, rakastan noita sävyjä ja tossa on just sopivan ihana metallinen hohde!

    • Kiitos! Tuo paletti kyllä on ihana- ja metallinhohdetta on just oikeassa suhteessa 😀

  2. Uu, aika raikas tuo pinkki! Nami!

    • Niin on! ^^ Luulen että pääsee keväämmällä aika runsaaseen käyttöön 😀

  3. Tosi nätti meikki! Olen käynyt monesti silittelemässä tota palettia Kicksissä..

  4. Tosi kaunis meikki. 🙂

Vastaa