Skip to content

IsaDora Teemaviikko: IsaDora Cream Mousse Eyeshadow Stardust

Kirjoitin eilen IsaDoran Twist-Up eye glossista, epäilyksistäni sen suhteen ja niiden vääräksi toteamisesta. Tänään on vuorossa vastaavaa settiä Cream Mousse- luomiväristä. Shine Bright- kokoelman mukana ilmestyi kolme Cream Mousse-väriä, ja sain maahantuojalta testiin hopeisen Stardustin. Testasin Stardustia kämmenselälle heti sen saatuani, ja vaikka ihastuinkin sen sävyyn ja kimallukseen, olin yhtä skeptinen kuin Oysterinkin kanssa- tämä ei pysyisi yksinään luomillani kovin pitkään. 

Kokosin silti itseni kun olin kokeillut onnistuneesti Twist up eye glossia- jos se toimi, voisi tämäkin toimia. Testasin Stardustia sellaisenaan ensin puhtaalle luomelle ja menin keittämään aamukahvia. Kun vilkaisin peiliin noin vartin kuluttua, oli Stardust hävinnyt kokonaan luomelta luomivakoon. Jälki oli kuvauskelvotonta. Meinasin antaa periksi, mutta koska puuterimainen luomiväri oli auttanut aikaisemminkin, päätin kokeilla sitä tämänkin kanssa. Naamapesulle siis ja uusi yritys. 

Cream Mousse on muuten nimensä mukaista, ja tuntuu kermaiselta mousselta. (tämän tiedän koska olen suvun moussemestari) Ensimmäisellä testikerralla levittelin töhnää suoraan putkilosta sen omalla siveltimellä, toisella kerralla levitin reilun kasan moussea kämmenselälle ja siitä sitten sormien kautta UDEPP:llä pohjustetulle luomelle. Tällä kertaa tunsin jo levitettäessä että Stardust jämähti luomelle paremmin, mutta jälki oli huomattavasti ohuempaa. Kokeilin levittää toisen kerroksen, mutta jäljestä tuli aika laikukasta. Olin kuitenkin päättänyt yhdistää Stardustin johonkin puuterimaiseen luomiväriin, joten tartuin Gold&Silver-palettiin ja levitin Stardustin päälle sen hopeista väriä. Loistoratkaisu, vaikka itse sanonkin- Stardust oli kuin luotu käytettäväksi tuon hopeisen kanssa. Stardust kiinnitti hopeisen luomivärin kauniisti, ja sen metallinen hohto näkyy hyvin luomivärin alta. Tietenkin harmittaa etten pysty käyttämään Stardustia sellaisenaan, mutta tämän tiesin kyllä ihan alusta alkaen. Varjostuksena käytin Gold&Silver-paletin mustaa, ja kulmaluulle laiton Creamy Nudes- paletin vaaleinta väriä. Lopputuloksesta tuli täysin toisenlainen kuin odotin. Olin varautunut siihen että meikki saattaisi mennä vähän sinne päin- toisin kävi. Pidän tästä ihan älyttömästi! Käytän hopeisia luomivärejä hyvin harvoin, joten tämä on minulle hiukan epätyypillisempi meikki- ja pidän siitä silti mielettömän paljon. Jopa mieheni kehui tätä, eikä herra yleensä reagoi meikkeihini millään tavalla. Stardust yllätti siis samalla tavalla kuin Oysterkin- yksinään ei kumpikaan oikein toimi, mutta kun ne yhdistää oikeaan luomiväriin, on jälki upeaa. Cream moussen koostumus on niin ihanan kermaista ja helposti levittyvää, että aion kehitellä tälle uusia pareja- pakkohan näin ihanalta tuntuvaa töhnää on käyttää!


Tässä vielä tarkempaa kuvaa meikistä, jossa näkyy myös Wake up Make Up-meikkivoiteen jättämä jälki sekä MACin Bad Girl Riri-huulipuna. (kylläpä mun huulet muuten näyttää hassuilta- oon selvästi ilmeillyt jotain kuvaa ottaessani…) En olisi ikinä uskonut rakastuvani niin palavasti ruskeaan huulipunaan, mutta näin kävi. RiRi Woon saamattajääminen ei haittaa enää yhtään! 

Mitä pidätte silmämeikistä? Oletteko päässeet kokeilemaan Cream Mousseja? Kunhan aikaa riittää, aion kokeilla Stardustia räikeämpien värien kanssa ja testata onko lopputulos yhtä hyvä kuin tässä!

I was really sceptical of IsaDoras Cream Mousse Eyeshadow, as I was certain it wouldn’t last on my lids. Well, it didn’t, not on its own. But I combined it with Gold&Silver-palettes silver, and the result was wonderful. I finished the look with MACs Bad Girl Riri- a shade I never thought I would like. But I love it, and now the fact that I missed RiRi Woo AGAIN doesn’t really matter. 

Silmät:

-UDEPP
-IsaDora Cream mousse eyeshadow Stardust saatu
-IsaDora Gold&Silver palette
-IsaDora Creamy Nudes palette
-Yves Rocher kulmakynä 04
-IsaDora Eyebrow styler
-IsaDora Big Bold Mascara

Kasvot:

-IsaDora Wake Up Make Up saatu
-Lumene CC puuteri
-Urban Decay Face Case Shattered Overexposed

Huulet:

-MAC Bad Girl Riri

9 Comments

  1. No huhhuh, aivan upea meikki! Tuli kauhea inspiraatio tehdä heti hopeinen meikki, vaikka olin ajatellut sitä vasta uudeksi vuodeksi…

    • Hahah, mäkin olin kaavaillut hopeista uudeksi vuodeksi- voi olla että uusin tän. 😀 Kiva kuulla jos innostuit!

  2. Aivan ihana silmämeikki! Nyt tiedän, että yhdistän oman cream moussen siihen Vice 2 paletin hopeaan. 🙂 Kiitos vinkistä!

    • Kiitos! 😀 Heh, ilo olla avuksi! :DD

  3. Todella upea meikki!! Täytyykin muistaa tämä viimeistään uutena vuotena, jos juhlisi hopeisessa kimallemeikissä 🙂

    • Kiitos! ^^ Hopea todella sopii uuteen vuoteen ihanasti!

  4. Ihanasti kimaltaa 🙂

Vastaa