Skip to content

IsaDora Sugar Crush Chameleon Crush

Sain jokin aika sitten valita muutaman IsaDoran Sugar Crush-uutuussävyn testiin,ja kaksi valitsemistani kolmesta olenkin jo esitellyt. Parhaan säästin kuitenkin viimeiseksi!

Chameleon Crush on syksyn kuudesta uutuussävystä  ehdottomasti upein. Sinisen,vihreän ja kultaisen eri sävyissä kimmeltävä lakka on upea ja uniikki. Ennen kuin sain pullon käsiini luulin lakan olevan lähes samanlainen kuin OPIn Alcatraz…Rocks,mutta väärässä olen. Alcatraz…Rocks on violetimpi,eikä siinä ole samanlaista värien kirjoa kuin Chameleon Crushissa.

Chameleon Crush peittää hyvin kahdella kerroksella,ja kuivuu todella nopeasti. Itse käytin tätä ihanuutta päällyslakan kanssa-puhtaasti siksi,että halusin maksimoida lakan kimalluksen. Kimaltava ja näyttävä tämä on ilman päällyslakkaakin,mutta mattapintaisempi. 

IsaDoran Sugar Crushit ovat olleet poikkeuksetta todella pysyviä-päällyslakan kanssa tai ilman. Chameleon Crush oli kynsilläni kolme päivää kunnes vaihdoin lakan,eikä minkäänlaista kulumaa ollut havaittavissa. Normaalisti kynsien kärki lähtee kulumaan varsin nopesti,kiitos töiden ja tietokoneen naputtelun-Chameleon Crush pysyi HC-käytöstä huolimatta virheettömänä. 

Minulla on valtava kasa uusia,vastaostettuja kynsilakkoja jotka odottelevat käyttöönottoa,ja yritän käydä ne mahdollisimman nopeasti läpi että pääsisin laittamaan Chameleon Crushin taas kynsille! Ihan periaatteesta yritän olla käyttämättä vanhempia lakkoja ennen kuin uudet on käyty läpi…

IsaDoran Sugar Crush-lakkojen suositushinta on 8,90€,ja syksyn uutuussävyt ovat jo kaupoissa!Oletteko sortuneet näihin ihanuuksiin?


Postauksen tuote saatu blogin kautta,mielipiteet siitä ovat omiani.

8 Comments

 1. Tosi nätti sävy, tää selvästi pääsee paremmin oikeuksiinsa päällyslakan kanssa! Kaupan muovikynsissä se on näyttänyt vähän tylsältä, mutta sun kuvissa lakka oikein loistaa 🙂

  • Kiva kuulla! Kuvasin tätä melkein tunnin kun en meinannut saada tän upeutta tallentumaan kameralle 😀 Jos jotain näistä pitäisi suositella,niin tätä!

 2. En ole sortunut, vielä… 😉

  • Tuo ”vielä” on aina hyvä lisäys 😀

 3. Aion sortua heti, kun jaksan raahautua semmoseen paikkaan, missä tätä myydään.

  Vitsi, en ole uskaltanut vieläkään käydä siellä Consult Ladyssä, kun jo etukäteen tietää, ettei sieltä pysty poistumaan vaan yhden tai kahden lakan kanssa :D. Ehkä sitten kun veronpalautukset tulee tai kun tarttee saada blogiarvontaan juttusia.

  • Oon nähnyt näitä aika lailla joka paikassa! 😀

   Consult Lady on ihana paikka,mutta rahaa siellä kyllä saa menemään niin halutessaan 😀

 4. Tämä näyttää kyllä upealta!! Pitää käydä itsellekin ostamassa 🙂

  • Suosittelen! Tämä nousi ihan ehdottomaksi suosikiksi kaikista tekstuurilakoista!

Vastaa