Skip to content

IsaDora Shine Bright-kokoelma,osa 2

Esittelin muutama päivä sitten IsaDoran Shine Bright-kokoelman lämpimän lookin tuotteita täällä. Nyt olisi vuorossa kylmän lookin tuotteita!

Kylmään meikkiin kuuluu lämpimän tavoin neljän luomivärin paletti. Vaikka lämpimän paletin värit tuntuvat enemmän omilta,on tämä kylmempi versio kokonaisuutena parempi-värit sointuvat huomattavasti paremmin yhteen. 

Smoky eyes Pink-paletissa on hiukan kimaltava valkoinen ja vaaleanpunainen,selkeästi helmiäissävyinen vaalea laventeli sekä hyvin,hyvin tumma violetti. 

Värit ilman pohjustusta

Valkoinen on ilman pohjustusta pigmentiltään heikoin,mutta pohjustuksen kanssa siitäkin saa kunnolla pigmenttiä irti. Paletin paras väri on kiistatta laventeli,joka peittää ja levittyy kuin unelma!

Cream Mousse-luomivärin sain sävyssä Stardust. Tämä on JÄNNÄ. Levittyy ihanan kevyesti,ja peittää silti hyvin. En ole vielä ehtinyt testata tätä kunnon meikissä-odotan mielenkiinnolla miten tämä käyttäytyy luomella!

Twist-Up eye gloss Highlighter sävyssä Oyster on pikatestailujen perusteella suosikkini. Vaatii varmasti kaverikseen perusluomivärin,sillä koostumus on hyvin samankaltainen kuin huulikiiltokynissä.

 Pink Diamond-rajauskynä on ihana,kimmeltävä vaihtoehto perusrajaukselle. Sitä aion testata huomisen arkimeikissä muuten neutraalin väriskaalan kanssa! Pysyvyys tällä on muuten huippuluokkaa-sain pestä kädet aika monta kertaa ennen kuin tämä kului pois. (silmämeikinpoistoaineella lähti heti-kokeilin..)

Tässä vielä kaikki swatchit!

Miltä kylmän lookin tuotteet vaikuttavat? Itse pidän erityisesti luomiväripaletista ja Oyster-kynästä. Oletteko ehtineet testailemaan näitä ihanuuksia?


Postauksen tuotteet pyydetty testiin maahantuojalta.

9 Comments

 1. Nämä on vain liian jäätäviä minun naamalle. Jätän suosiolla väliin, sillä ei tulis kuin paha mieli. IsaDoran syyskokoelma innosti, mutta tämä joulukokoelma ei iske yhtään.

  • Nää on kyllä kaikki todella kylmiä sävyiltään! Ihania,mutta kylmiä. 😀

 2. On tosiaan huikean viileän ihania mutta minullekin liian hohtavia ja vaikeita käyttää. IsaDoran seuraavaa kokoelmaa odotellessa 😀

  • Haha,onneksi niitä tulee usein! 😀

 3. Ine Ine

  Nämä ovat ihania ja niiiin minua, luulempa että ainakin tuo eyeliner ja luomiväripaletti on hankittava (: Hopeisia luomivärejä minulla tosin on jo niin paljon, että ne saavat jäädä.

  • Paletti kannattaa kyllä hankkia-se on ihana!

 4. Näyttää lupaavalta, jään odottamaan upeita meikkejä! 🙂

  • Tulossa mahd.pian! 😀

 5. Ihanat sävyt, just mun värejä. 🙂

Vastaa